Ekipa - kaj lahko pričakujete od agencije Euro Immobilien?

Euro Immobilien sestavljajo ljudje, in to ljudje, ki imajo radi ljudi, ki imajo radi nepremičnine in jim je všeč, kadar pravi ljudje najdejo pravo nepremičnino. Včasih ljudje potrebujejo pomoč pri nakupu ali prodaji nepremičnine in tam nastopimo mi. To radi počnemo in to počnemo vsak dan. Profesionalnost in navdušenje sta besedi, ki morda najbolje opisujeta našo ekipo. Verjamemo, da si vsaka stranka zasluži vrhunsko storitev in se veselimo, kadar lahko nekomu uresničimo sanje o nakupu nepremičnine. K iskanju nepremičnin pristopamo z navdušenjem, saj za nas prodaja nepremičnin ni le delo, ki ga opravljamo. Poleg pozitivnega odnosa in strokovnosti lahko od nas pričakujete pravno varnost, preglednost in usposobljenost. In vse to s komunikacijo v več svetovnih jezikih. Veselimo se vašega stika in srečanja z vami.

O vas - kaj Euro Immobilien pričakuje od vas?

Brez dobre komunikacije ni niti nakupa niti prodaje nepremičnine. Iskrena in pregledna komunikacija z naše in vaše strani, upoštevanje terminov, zakonov in pogojev nakupa nepremičnine na Hrvaškem so nujni za nakup in prodajo nepremičnine, od prvega pogovora pa vse do vselitve. Po izvedenem posredovanju v prometu z nepremičninami od vas pričakujemo, da nam boste plačali posredniško provizijo. Ta se obračuna v višini 3% + DDV (3,75%) od nakupne cene nepremičnine. Ostale pogoje poslovanja agencije Euro Immobilien si lahko preberete na: https://euro-immobilien.hr/opci-uvjeti-poslovanja .
Mateja Bogdanić
OWNER & C.E.O.
Mateja Bogdanić je magistrica ekonomije i ovlašteni posrednik za posredovanje u prometu nekretnina.

Po dovršetku Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Mateja je započela svoju karijeru u renomiranim turističkim tvrtkama u kojima je stekla bogato iskustvo u gotovo svim poslovnim segmentima, od marketinga, prodaje, organizacije poslovnih procesa do ugovaranja međunarodnih suradnji. Nakon višegodišnjeg rada u turizmu, odlučila je promijeniti smjer karijere i započeti s radom u poslovanju s nekretninama te je danas, nakon stotina uspješno završenih kupoprodaja nekretnina, zadovoljna što iza sebe ima mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Osim samog posredovanja u segmentu visokokvalitetnih nekretnina, Mateja je odgovorna i za planiranje i razvoj rezidencijalnih i turističkih investicijskih projekata, izradu feasibility studija, kupoprodaju zemljišta, kao i organizaciju provedbe daljnje prodaje ili iznajmljivanja na tržištu nakon dovršetka projekta.
Moto: ˝Upati, to je cena napredka.˝ Victor Hugo
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.