EKSKLUZIVNE NEPREMIČNINE
VRHUNSKA STORITEV
Euro Immobilien

Euro Immobilien ima v svojem portfelju skrbno izbrane nepremičnine vzdolž hrvaške obale in otokov, da bi svojim klientom ponudila samo najboljše od najboljšega, elitne ville, ekskluzivne apartmaje, zemljišča na izjemnih lokacijah ob morju kakor tudi prilike za investicije, naj gre za investicije u stanovanjske objekte ali investicije v hotele in turistične projekte. Kot specializirani posrednik za prodajo vrhunskih nepremičnin za oddih je agencija tesno fokusirana za nudenje vrhunske storitve ciljni klienteli s prefinjenim okusom, ki zna prepoznati kvaliteto ne glede na to, ali gre za kakovost storitve ali kakovost samih nepremičnin.

Uporaba visokih poslovnih standardov in profesionalnost in zanesljivost vseh članov Euro Immobilien Teama so garancija za vodenje procesa kupoprodaje na najvišji kvalitativni ravni, nasveti, ki jih Team nudi svojim klientom v vseh fazah nakupa nepremičnin pa temeljijo na znanju in strokovnosti in dolgoletnih izkušnjah in prisotnosti na trgu.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je vzpostaviti kvalitetne odnose s klienti in dobiti njihovo trajno zaupanje z zagotavljanjem varnega in celotnega ˝know-how˝ pri kupoprodaji nepremičnin, našim zaposlenim pa zagotoviti vsakodnevno izpopolnjevanje in pozitivno in motivirajoče delovno ozračje, vse s ciljem skupne dolgoročne rasti i razvoja.

Vizija

Vizija agencije Euro Immobilien je kontinuirano krepiti položaj na nepremičninskem trgu na Hrvaškem in uvesti standard in merila kvalitete in profesionalnosti v vseh segmentih poslovanja. Vodeča ideja Agencije je poslovanje, ki temelji na poslovni odličnosti, znanju, zaupanju, izkušnjah in individualnem pristopu vsakemu klientu.

This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.