Nepremičnine Crikvenica

Oglejte si našo bogato in aktualno ponudbo, ki vključuje različne nepremičnine v Crikvenici, ki so naprodaj. Raziščite naš izbor nepremičnin in prepričani smo, da boste našli pravo naložbo, ki jo iščete, bodisi za zasebne ali poslovne namene. Čudovite luksuzne vile, kamnite hiše s primorskim šarmom, kvalitetna stanovanja in apartmaji vseh velikosti na vrhunskih pozicijah in hoteli tik ob morju naredijo Crikvenico za top destinacijo in s ponosom lahko rečemo, da to tudi je.
Read more
 
Nepremičnine v Crikvenici, priljubljeni turistični destinaciji na Kvarnerju, v zadnjih letih postajajo vse bolj iskane med domačimi in tujimi gosti, ki kupujejo nepremičnine, zato ne preseneča, da njihova vrednost raste skupaj s ponudbo na trgu prodaje in nakupa nepremičnin v Crikvenici.
 

Očarljivost Crikvenice privablja obiskovalce z vsega sveta

Crikvenica je lepo turistično mesto, le 33 km od Rijeke. Podnebje tega območja privablja turiste z vsega sveta. Blaga klima, zgodovina in tradicija so pomembni dejavniki, ki postavljajo to območje v sam vrh kakovostne ponudbe na trgu nepremičnin. Smer razvoja Crikveniške riviere je določila prav ena najbolj razvitih gospodarskih panog - turizem, ki se je na tem območju začel razvijati že od 19. stoletja. Zgodovino Crikvenice so pisali različni vladarji in civilizacije, vse te sledi preteklosti pa se danes najbolje kažejo skozi zgodovino, običaje, arhitekturo, kulturo, gastronomijo in turistično ponudbo, katere razvoj se nadaljuje še danes. Crikvenica se nahaja v Kvarnerskem zalivu. To mesto ob obali čudovitega Jadranskega morja je ena izmed vrhunskih turističnih destinacij, ki skupaj s sosednjimi mesti Selce, Dramalj in Jadranovo tvori crikveniško riviero. Odlična prometna povezanost je le ena od številnih prednosti Crikvenice, zaradi njene dobre lege pa lahko gostje iz srednje Evrope hitro in enostavno dosežejo svoj cilj. Če k temu dodamo še bližino reškega letališča na otoku Krku, je jasno, da je dostopnost hitrejša in lažja. Crikvenica privablja številne turiste, tako domače kot tuje, s svojimi lepimi dolgimi plažami, promenadami ob morju, znanimi kot lungomare, in razglednimi točkami, s katerih se odpira čaroben pogled na celoten Kvarnerski zaliv. Blaga klima in kombinacija morskega zraka ter gozdnatega zaledja naredijo ta kraj idealen za celoletno bivanje, čeprav je poletna sezona še vedno daleč najbolj priljubljena. Seveda pa z razvojem in povečevanjem števila nočitev ter širitvijo ponudbe turističnih storitev, nepremičnine v Crikvenici postajajo vedno bolj zanimive za tuje goste in vzbujajo zanimanje za zagotovitev nepremičnin »drugi dom« na morju, prav na območju Riviere Crikvenica.
 

Bogata ponudba vključuje različne nepremičnine v Crikvenici

Trg nepremičnin v Crikvenici je v zadnjih letih bolj aktiven in dinamičen kot kadar koli prej, eden od razlogov pa je tudi gradnja novih stanovanjskih objektov na atraktivnih lokacijah. Pomemben dejavnik širitve ponudbe in povpraševanja na trgu nepremičnin v Crikvenici in okolici je, da so cene še vedno nižje od tistih v domicilnih državah tujih kupcev in investitorjev, zato je skoraj nemogoče narediti napako z nakupom nepremičnine v turistični destinaciji, ki enostavno in varno povrne vložena sredstva, če se lastniki odločijo za najem objektov. Fantastično sredozemsko podnebje in sredozemski ritem življenja postaja vse večja želja hitrega in stresnega sveta. Mir in varnost sta skoraj najpogostejša razloga, zakaj vsakdo, ki obišče Hrvaško in njen obalni del, doživi to spokojnost, vonj po soli v zraku in pogled na neverjetne odtenke Jadranskega morja. Naravne lepote na vsakem koraku, gastronomska doživetja pa navdušujejo vse tiste, ki naše kulinarike do sedaj še niso poznali. Veliko sončnih ur skozi vse leto omogoča vsem lastnikom nepremičnine v Crikvenici bivanje v destinaciji večkrat na leto. Ob tem uživajo v vseh lepotah letnih časov, se nadihajo najbolj zdravega zraka in vsaj začasno upočasnijo ritem svojega življenja. Poletja so tukaj nekoliko bolj dinamična, saj veliko število turistov raziskuje in spoznava to pokrajino, nekateri pa se zvesto vračajo že desetletja, saj so tu našli vse, kar potrebujejo. A zato je prav poletna sezona dokaz, da vsaka kupljena nepremičnina v Crikvenici, ki se oddaja v turistične namene hitro in varno povrne vložena sredstva.
 

Prodaja apartmajev v Crikvenici nenehno narašča

Ko pogledamo trenutno ponudbo nepremičnin za prodajo v Crikvenici lahko zaključimo, da je ta pestra, kar je prednost za različne profile kupcev, tako glede finančnih možnosti kot osebnih želja in preferenc posameznika. Luksuzne vile z bazeni moderne gradnje, družinske hiše ob morju, stanovanja in apartmaji na atraktivnih lokacijah v Crikvenici, ki so večinoma v neposredni bližini morja in plaž, najdejo svojega kupca v rekordnem času. Posebej iskane in redke na nepremičninskem trgu so kamnite hiše zgrajene v mediteranskem stilu ali zemljišča na vrhunskih lokacijah s čudovitim pogledom na morje in velikim potencialom za investicijo, zasebno ali poslovno. Visokokakovostna gradnja z vrhunskimi materiali, luksuzna ali minimalistična notranjost so tisto, kar lahko kupci pričakujejo, ko gre za prodajo nepremičnin v Crikvenici, predvsem ko govorimo o novogradnjah. Med kupci nepremičnin so najbolj iskana stanovanja in apartmaji, zato ponudba in prodaja apartmajev v Crikvenici nenehno naraščata. Ne glede na to pa prav nič ne zaostajajo niti prodaja hiš v Crikvenici, tako novozgrajene moderne vile z bazeni kot družinske hiše. Če je vaša želja gradnja nepremičnine v Crikvenici, raziščite našo aktualno ponudbo, kjer lahko najdete zazidljiva zemljišča za prodajo, na atraktivnih lokacijah s čudovitim pogledom na morje. Popolna priložnost za uresničitev vaših sanj, ko gre za želeno nepremičnino. Kot specializirana agencija za prodajo visokokakovostnih nepremičnin ob hrvaški obali in otokih, za vsako stranko oblikujemo edinstveno ponudbo nepremičnin glede na njene želje in vizijo.
 

Euro Immobilien nepremičninska agencija Crikvenica je vaš zanesljiv partner v celotnem procesu

Euro Immobilien nepremičninska agencija v Crikvenici nenehno skrbi za izboljšanje kakovosti ponudbe nepremičnin in, kar je še pomembneje, za vzpostavljanje odnosov s strankami, da bi lahko kar najbolje upravičili njihovo zaupanje. To že leta dosegamo zahvaljujoč strokovni ekipi, specializirani za delo s tujimi kupci, spoznavanju kulture in mentalitete, ki nam pomagata, da v celoti razumemo želje in potrebe zainteresiranih glede na državo, iz katere prihajajo. Dolgoročno rast in razvoj naše agencije najbolje dosežemo z vsakodnevnim usposabljanjem naših agentov za nepremičnine v Crikvenici. Stranke lahko od nas vedno pričakujejo transparentnost, razumevanje, strokovnost in preverjene informacije. Vodilo naše agencije je poslovanje, ki temelji na poslovni odličnosti, znanju, zaupanju, izkušnjah in individualnem pristopu do vsake stranke. Dolgoletne izkušnje, odlično poznavanje trga in veliko število uspešno zaključenih prodaj so nam omogočili pridobiti zaupanje številnih strank iz vse Evrope. Zato vas vabimo, da raziščete našo ponudbo nepremičnin v Crikvenici in okolici, za vsa ostala vprašanja in pomisleke pa nas kontaktirajte in nam dovolite, da postanemo vaš zanesljiv partner na poti do želene nepremičnine.
Crikvenica, stanovanje s čudovito teraso v centru mesta
Površina
74 m2
Lokacija
Crikvenica
240.000€
Crikvenica novo stanovanje v bližini morja
Površina
70 m2
Lokacija
Crikvenica
300.000€
Crikvenica, zemljišče z razgledom na odlični lokaciji
Površina
1.809 m2
Lokacija
Crikvenica
230.000€
Crikvenica, dvojček na odlični lokaciji
Površina
260 m2
Lokacija
Crikvenica
456.000€
Jadranovo stanovanje v bližini morja
Površina
70 m2
Lokacija
Jadranovo - Crikvenica
210.000€
Hiša blizu morja - Crikvenica
Površina
80 m2
Lokacija
Crikvenica
550.000€
Apartmajska hiša - Selce
Površina
350 m2
Lokacija
Selce - Crikvenica
1.350.000€
Crikvenica stanovanje v novogradnji
Površina
167 m2
Lokacija
Crikvenica
390.000€
Kačjak novogradnja prva vrsta do morja
Površina
65,25 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
424.125€
Crikvenica - CRNI MOL, stanovanje z garažo
Površina
66 m2
Lokacija
Crikvenica
299.000€
Jadranovo stanovanje z garsonjero
Površina
85 m2
Lokacija
Jadranovo - Crikvenica
205.000€
Crikvenica stanovanje z bazenom
Površina
135 m2
Lokacija
Crikvenica
562.000€
Selce, stanovanje s prekrasnim pogledom na morje
Površina
56,52 m2
Lokacija
Selce - Crikvenica
280.000€
Penthouse blizu morja
Površina
115,22 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
410.000€
Crikvenica hiša s pogledom na morje
Površina
264 m2
Lokacija
Crikvenica
380.000€
Dramalj, gradbeno zemljišče 200 m od morja
Površina
773 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
363.000€
Jadranovo, hiša s tremi apartmaji
Površina
210 m2
Lokacija
Jadranovo - Crikvenica
420.000€
Hiša v Selcu s tremi apartmaji
Površina
173,65 m2
Lokacija
Selce - Crikvenica
287.000€
Crikvenica, samostojna hiša z bazenom, druga vrsta do morja!
Površina
360 m2
Lokacija
Crikvenica
990.000€
Dramalj stanovanje v pritličju
Površina
66,86 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
300.000€
Prikaz: 1 - 20 od 110 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.