Nepremičnine Murter

Raziščite nepremičnine na otoku Murter, preglejte našo kakovostno in aktualno ponudbo in se z zaupanjem obrnite na nas, če se odločate za nakup hiše, vile, apartmaja, luksuznega stanovanja ali vas zanima kakšna oblika naložbene investicije na eni izmed najbolj atraktivnih lokacij na jadranski obali, v edinstveni Dalmaciji.
Preberite več
 
Otok Murter, ki je od kopnega ločen z ozkim Murterskim kanalom, je največji otok v šibeniškem arhipelagu in je s celino povezan z 12 metrov dolgim premičnim mostom v Tisnem. S svojo bogato kulturo, tradicijo in izjemno lepoto je Murter priljubljeno turistično središče in privablja vse več gostov, ki prihajajo na Murter ne le v poletnih mesecih, ampak tudi skozi celo leto, saj življenje ob morju upočasnjuje hiter tempo življenja in zagotavlja vse bolj potreben mir. Trg nepremičnin na Murterju je v zadnjih letih je postal zelo dinamičen, saj vse več tujcev išče nepremičnine za prodajo na Murterju kot idealno lokacijo za »second home« nepremičnino ob morju, ki domačim in tujim turistom na vsakem koraku razkriva svojo naravno lepoto. Murter postaja vse bolj privlačna lokacija, zato ne preseneča, da je postal tudi festivalska baza za poletne zabave in za vse željne dobre zabave. Destinacija, ki zaradi odlične lege na jadranski obali ponuja čisto vse.
 

Otok Murter je idealna poletna destinacija za vse generacije

Murter je s štirimi naselji: Murter, Tisno, Betina in Jezera največji in najbolj poseljen otok šibeniškega arhipelaga. Zaradi svoje zanimive zgodovine, običajev, razčlenjene obale od samega začetka do danes je še posebej ponosen na svojo pomorsko tradicijo in predanost morju, ki jo še vedno poudarja, neguje in se z njo identificira. Vsak kraj pripoveduje svojo zgodbo, najbolje pa se odražajo v pesmih, običajih, dogodkih in bogati gastronomiji. Marsikdo bo rekel, da je Murter vhod v Narodni park Kornati, razpršeno skupino otočkov, ki navdušujejo vse obiskovalce in hkrati dvigujejo priljubljenost Murterja in njegove okolice, ki le še dopolnjujejo vse naravne lepote ob dalmatinski obali. Na otoku trenutno živi okoli 5.000 ljudi, skoraj vsi pa se posredno ali neposredno ukvarjajo s turizmom, pa tudi s kmetijstvom, predvsem z oljkarstvom, ki ima dolgoletno tradicijo in se še vedno neguje in razvija z veliko ljubeznijo. Še vedno je otok zaščiten pred velikimi gnečami in je popoln, saj ponuja vse za miren in idiličen dopust na eni strani, na drugi strani pa zabavo ob morju in gozdu, na odročnem delu otoka. Otok za vse generacije, tako zaradi zelene oaze kot tudi neverjetnih plaž in zalivov turkizno modrih odtenkov. Razvoj turizma, ki iz sezone v sezono podira vse rekorde obiskanosti, je nenadoma vplival na porast zanimanja za nepremičnine na Murterju, ker je vse več zainteresiranih potencialnih kupcev, tako domačih kot tujih. Vsak bi rad postal lastnik nepremičnine na Murterju, v prvi vrsti do morja zato raste s skoraj enako intenzivnostjo prodaja hiš na Murterju, prodaja stanovanj na Murterju, vil z bazenom, priljubljena pa so tudi zazidljiva zemljišča na Murterju.
 

Prodaja hiš na Murterju je na prvem mestu

Prodaja in nakup apartmajev in hiš na Murterju je vse bolj aktualna tema na nepremičninskem trgu na Hrvaškem, ki je trenutno na vrhuncu in nima tendence popuščanja. To je trg, ki bo svoj polni potencial razvil šele z realizacijo različnih investicijskih projektov, ki bodo potencialnim kupcem ponudili različne vrste objektov. Vedno več tujcev se zanima za prodajo hiš na Murterju, predvsem luksuznih vil, saj je cena še vedno nižja kot v državah potencialnih kupcev, kar jim predstavlja odlično priložnost za naložbo, ki se vedno obrestuje. Hiše ob morju na Murterju zelo hitro najdejo pot do lastnika, pa naj gre za družinsko hišo ali luksuzno vilo z bazenom, ne glede na ceno. Priljubljenost lokacije in novi trendi življenjskega sloga so marsikoga spodbudili k naložbi v nepremičnino, saj se jim je tak nakup zdel varen in pameten korak. Kamnite hiše na Murterju naprodaj, zgrajene v tradicionalnem dalmatinskem slogu so izjemno iskana in cenjena vrsta nepremičnin. Redko se pojavljajo tudi na trgu nepremičnin na otoku Murterju, zato priporočamo, da občasno spremljate našo ponudbo, da ne zamudite odlične priložnosti, ko se vam ponudi. Ali pa nas kontaktirajte in obvestili vas bomo takoj, ko se kakšna pojavi na trgu.
 

Raste prodaja apartmajev na Murterju

V naši aktualni ponudbi nepremičnin za prodajo na Murterju vam ponujamo luksuzne apartmaje v novogradnji, na odličnih lokacijah v bližini priljubljenih plaž z očarljivim pogledom na morje. Vsa stanovanja in apartmaji so moderno urejeni, upoštevajoč vse sodobne načine gradnje, energetsko varčnost objekta kot tudi visokokakovostne materiale. Najemanje stanovanja ali počitniške hiše za 6 mesecev na leto lastnikom nepremičnin ustvarja odlične pogoje za hitro in varno povrnitev naložbe. Poleg tega ima lastnik vse ugodnosti, da lahko obišče destinacijo kadarkoli želi skozi celo leto in uživa v vseh prednostih življenja na otoku, življenja ob morju, v tem čarobnem delu Dalmacije. Pospešen razvoj turizma je na otok Murter pripeljal številne investitorje, investicijske projekte, idejne projekte za vse tiste s podjetniškim duhom. Spektakularni pogledi na morje, zalive in kristalno čisto morje so skupni vsem nepremičninam na tem območju in s seboj prinašajo številne življenjske ugodnosti na enem izmed cenovno najugodnejših otokov na Jadranu. Miren kotiček za življenje, ki je hitro in lahko dostopen, postaja vse večja želja vseh tistih, ki so finančno sposobni določen del leta preživeti v turistični destinaciji.
 

Euro Immobilien nepremičninska agencija na Murterju

Kot ena izmed vodilnih nepremičninskih agencij na jadranski obali lahko rečemo, da bo ponudba nepremičnin na Murterju vse večja in bolj raznolika, kar je odlična novica za vse tiste, ki iščete prav to lokacijo za svojo »second home« nepremičnino. Za varen, transparenten in profesionalen pristop k nakupoprodajnemu procesu izberite sodelavce z izkušnjami pri delu s tujimi naročniki, ki poznajo vse pravne podlage in postopke ter prisluhnejo željam in potrebam potencialnih kupcev. Euro Immobilien nepremičninska agencija na Murterju nenehno spremlja dinamiko prodaje in nakupov nepremičnin, da bi zadovoljila potrebe potencialnih strank, ki vidijo otok Murter kot svojo idealno lokacijo. Z naše strani lahko naročnik v vsakem trenutku in na vsakem koraku procesa pričakuje točne informacije, kar so že prepoznale naše številne stranke iz različnih koncev sveta, ki so nam zaupale. Naša strokovna ekipa komaj čaka, da odgovori na vaše želje, zato si oglejte našo ponudbo nepremičnin na otoku Murter in vprašajte kar vas zanima. Naj bomo del zgodbe o uresničitvi vaših sanj!
Hiša dvojček z bazenom in pogledom na morje - Murter
Površina
346,81 m2
Lokacija
Murter
730.000€
Stanovanje v centru v bližini morja - Murter
Površina
61,54 m2
Lokacija
Murter
215.000€
Luksuzna dizajnerska vila - novogradnja Murter
Površina
550 m2
Lokacija
Murter
na zahtevo
Murter - kamnita hiša blizu morja
Površina
76,20 m2
Lokacija
Murter
125.000€
Novogradnja Murter - stanovanja s pogledom na morje
Površina
73,12 m2
Lokacija
Murter
na zahtevo
Apartmaji s pogledom na morje - novogradnja Murter
Površina
58,82 m2
Lokacija
Murter
na zahtevo
Hiša z vrtom - Murter
Površina
53 m2
Lokacija
Murter
250.000€
Luksuzno stanovanje s pogledom na morje - Murter
Površina
93,01 m2
Lokacija
Murter
335.000€
Murter - hiša v centru s pogledom na morje
Površina
97 m2
Lokacija
Murter
220.000€
Murter - hiša s štirimi apartmaji
Površina
280 m2
Lokacija
Murter
900.000€
Hiša ob morju v rohbau fazi - otok Žut
Površina
61 m2
Lokacija
Kornati - Murter
285.000€
Luksuzno stanovanje s pogledom na morje, novogradnja Murter
Površina
129,56 m2
Lokacija
Murter
426.605€
Murter hiša v bližini centra in morja
Površina
66 m2
Lokacija
Murter
165.000€
Luksuzno stanovanje v novi stavbi s pogledom na morje
Površina
63 m2
Lokacija
Murter
300.000€
Investicijska nepremičnina z idejno zasnovo, Murter
Površina
130 m2
Lokacija
Murter
400.000€
Luksuzna villa s uređenim okolišem i velikim bazenom
Površina
365 m2
Lokacija
Murter
999.000€
Prikaz: 1 - 19 od 19 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.