EKSKLUZIVNE NEPREMIČNINE
VRHUNSKA STORITEV
Euro Immobilien

Euro Immobilien ima v svojem portfelju skrbno izbrane nepremičnine vzdolž hrvaške obale in otokov, da bi svojim klientom ponudila samo najboljše od najboljšega, elitne ville, ekskluzivne apartmaje, zemljišča na izjemnih lokacijah ob morju kakor tudi prilike za investicije, naj gre za investicije u stanovanjske objekte ali investicije v hotele in turistične projekte. Kot specializirani posrednik za prodajo vrhunskih nepremičnin za oddih je agencija tesno fokusirana za nudenje vrhunske storitve ciljni klienteli s prefinjenim okusom, ki zna prepoznati kvaliteto ne glede na to, ali gre za kakovost storitve ali kakovost samih nepremičnin.Anita Mađarić, Mateja Bogdanić, Dora Rožanković, Ivana Gulić - Škorić

Poslanstvo

Naše poslanstvo je vzpostaviti kvalitetne odnose s klienti in dobiti njihovo trajno zaupanje z zagotavljanjem varnega in celotnega ˝know-how˝ pri kupoprodaji nepremičnin, našim zaposlenim pa zagotoviti vsakodnevno izpopolnjevanje in pozitivno in motivirajoče delovno ozračje, vse s ciljem skupne dolgoročne rasti i razvoja.

Vizija

Vizija agencije Euro Immobilien je kontinuirano krepiti položaj na nepremičninskem trgu na Hrvaškem in uvesti standard in merila kvalitete in profesionalnosti v vseh segmentih poslovanja. Vodeča ideja Agencije je poslovanje, ki temelji na poslovni odličnosti, znanju, zaupanju, izkušnjah in individualnem pristopu vsakemu klientu.

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.