Nepremičninska agencija Euro Immobilien
Nepremičninska agencija Euro Immobilien
Nepremičninska agencija Euro Immobilien

EURO IMMOBILIEN - VAŠA NEPREMIČNINSKA AGENCIJA NA HRVAŠKEM

Nepremičninska agencija na Hrvaškem Euro Immobilien ima v svojem portfelju skrbno izbrane nepremičnine ob hrvaški obali in na otokih. Ponujamo vam najboljše med najboljšimi, elitne vile, ekskluzivne apartmaje, zemljišča na izjemnih lokacijah ob morju ter priložnosti za investicije, pa naj gre za investicije v stanovanjske objekte ali investicije v hotele in turistične projekte. 

Kot specializirani posrednik za prodajo vrhunskih počitniških nepremičnin, je naša nepremičninska agencija trdno usmerjena v zagotavljanje vrhunskih storitev. Posebej nagovarjamo ciljne stranke, ki imajo prefinjen okus in znajo prepoznati kakovost, ne glede na to, ali gre za kakovostno storitev ali kakovost samih nepremičnin.

Značilnosti nepremičninske agencije Euro Immobilien so uporaba visokih poslovnih standardov ter strokovnost in zanesljivost ter jamstvo za izvedbo kupoprodajnega procesa na najvišji ravni kakovosti. Nasvet, ki vam ga zagotavlja naš nepremičninski agent v vseh fazah nakupa nepremičnin, je zasnovan na podlagi znanja in strokovnosti ter dolgoletnih izkušenj in prisotnosti na trgu.
 
POSLANSTVO
Naše poslanstvo je vzpostaviti kakovostne odnose s strankami in pridobiti njihovo trajno zaupanje z zagotavljanjem varnosti in popolnega "know-how" pri nakupu in prodaji nepremičnin. 

Prav tako smo predani zagotavljanju, da ima naš nepremičninski agent zagotovljeno dnevno izobraževanje ter pozitivno in motivacijsko delovno vzdušje, vse s ciljem skupne dolgoročne rasti in razvoja.
VIZIJA
Vizija, ki jo vodi nepremičninska agencija na Hrvaškem Euro Immobilien je nenehno krepiti svoj položaj na trgu nepremičnin na Hrvaškem in postati standard in merilo kakovosti in strokovnosti v vseh segmentih poslovanja. 

Naše vodilo je poslovanje, ki temelji na poslovni odličnosti, znanju, zaupanju, izkušnjah in
individualnem pristopu do vsake stranke.

SPOZNAJTE NAŠO EKIPO VRHUNSKIH NEPREMIČNINSKIH AGENTOV

Euro Immobilien sestavljajo ljudje, ljudje, ki imajo radi ljudi, ki imajo radi nepremičnine in ki jim je predvsem všeč, ko naše stranke najdejo svojo idealno nepremičnino.

Včasih ljudje potrebujejo pomoč pri nakupu ali prodaji nepremičnine in tam nastopimo mi. To je tisto, kar vsak od nas kot nepremičninski agent rad dela in kar počne vsak dan. Profesionalnost in navdušenje sta besedi, ki morda najbolje opisujeta našo ekipo. Verjamemo, da si vsaka stranka zasluži vrhunsko storitev in se veselimo, kadar lahko nekomu uresničimo sanje o nakupu nepremičnine.
K iskanju nepremičnin pristopamo z navdušenjem, saj za nas prodaja nepremičnin ni le delo, ki ga opravljamo. 

Poleg pozitivnega odnosa in strokovnosti lahko od nas pričakujete pravno varnost, preglednost in usposobljenost. In vse to s komunikacijo v več svetovnih jezikih. Veselimo se vašega stika in srečanja z vami.
 

O vas - kaj Euro Immobilien nepremičninski agent pričakuje od tebe?

Brez dobre komunikacije ni niti nakupa niti prodaje nepremičnine. Iskrena in pregledna komunikacija z naše in vaše strani, upoštevanje terminov, zakonov in pogojev nakupa nepremičnine na Hrvaškem so nujni za nakup in prodajo nepremičnine, od prvega pogovora pa vse do vselitve.

Po izvedenem posredovanju v prometu z nepremičninami od vas pričakujemo, da nam boste plačali posredniško provizijo. Ta se obračuna v višini 3% + DDV (3,75%) od kupoprodajne cene nepremičnine.
Ostale pogoje poslovanja agencije Euro Immobilien si lahko preberete na: https://euro-immobilien.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

EKSKLUZIVNE NEPREMIČNINE IN VRHUNSKA STORITEV

Nepremičninska agencija Euro Immobilien strankam ponuja le preverjene in najboljše nepremičnine

STORITVE, KI JIH SVOJIM KUPCEM IZVAJA EURO IMMOBILIEN, NEPREMIČNINSKA AGENCIJA HRVAŠKA

Euro Immobilien je specializirana nepremičninska agencija za počitniške nepremičnine in je tudi v tem segmentu vodilna agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami na Hrvaškem. Dolgoletne izkušnje, odlično poznavanje trga in veliko število uspešno zaključenih kupoprodaj so ji zagotovili zaupanje številnih strank iz vse Evrope.
 
Agencija ima v svojem portfelju skrbno izbrane nepremičnine ob hrvaški obali in na otokih. Našim strankam ponujamo le preverjene in najboljše nepremičnine, luksuzne vile, družinske hiše, apartmaje ob morju, zemljišča na izjemnih lokacijah ob morju, kot tudi investicijske priložnosti. Za vsakega kupca poiščemo nepremičnino, ki natančno ustreza njegovim željam in potrebam ter življenjskemu slogu. 

Poleg same organizacije predstavitve nepremičnin smo našim strankam na voljo tudi pri odločanju, pogajanjih, kot tudi pri vodenju kupoprodajnega procesa. Verjamemo, da je zagotavljanje maksimalno kakovostne storitve v vseh fazah nakupa in prodaje, naša največja vrednota.

STORITVE, KI JIH SVOJIM PRODAJALCEM IZVAJA EURO IMMOBILIEN, NEPREMIČNINSKA AGENCIJA HRVAŠKA

Počitniške nepremičnine in nepremičnine na posebnih lokacijah zahtevajo posebno pozornost in angažiranost nepremičninskih posrednikov. O nas kot posrednikih, specializiranih za prodajo počitniških nepremičnin, prodajalci običajno pravijo, da imamo vsa potrebna znanja, izkušnje in strokovnost, ki je potrebna za izvedbo nakupa in prodaje v zadovoljstvo in interes vseh vpletenih strani. 
 
Prodajalcem nepremičnin smo že od samega začetka sodelovanja na voljo glede ocene vrednosti nepremičnine, pri čemer upoštevamo kvaliteto in atraktivnost lokacije, infrastrukturo, lastnosti in stanje nepremičnine ter potencial, ki ga ima posest sama. Na podlagi zbranih informacij oblikujemo marketinško strategijo predstavitve nepremičnine na trgu in jo ponudimo potencialnim kupcem neposredno ali preko razvejane mreže partnerjev po vsej Evropi. 

Da bi izpolnili cilj prodajalca – prodali nepremičnino v najkrajšem možnem času, so naše aktivnosti usmerjene prav k tistim kupcem, katerih želje in potrebe, finančne možnosti in življenjski stil ustrezajo nepremičnini, ki jo ponujamo. Naši agenti usklajujejo oglede nepremičnin s potencialnimi kupci, sodelujejo pri pogajanjih in vodijo celoten kupoprodajni proces na najvišji možni ravni.
Euro Immobilien je specializirana agencija za prodajo počitniških nepremičnin
Nepremičninska agencija Euro Immobilien je zanesljiv partner investitorjem
STORITVE, KI JIH SVOJIM INVESTITORJEM IZVAJA EURO IMMOBILIEN, NEPREMIČNINSKA AGENCIJA HRVAŠKA
Za investitorje, tj. podjetja in fizične osebe, ki želijo investirati v nepremičnine na Hrvaškem, je nepremičninska agencija Euro Immobilien trden in zanesljiv partner. 

Ponudimo lahko naslednje storitve:
  • storitve analize in ocene donosnosti trenutnih naložbenih priložnosti 
  • svetovanje in posredovanje pri izbiri nepremičnine za nakup 
  • storitve priprave zemljišč in zagotavljanje vseh urbanističnih in zakonskih predpogojev za nakup
  • posredovanje pri prevzemih in pravno zavarovanje kupoprodajnega postopka 
  • svetovanje pri projektiranju in razvoju projektov v skladu s tržnimi trendi in zahtevami 
Za investitorje, ki želijo nepremičnino po dokončanju prodati na trgu ali nepremičnino dati v najemno funkcijo, Euro Immobilien nudi storitve oblikovanja prodajne strategije, določitev ciljnih skupin končnih kupcev, marketinške aktivnosti, organizacijo prodaje in pogajanj ter prevzema odgovornost za vodenje celotnega procesa nakupa, prodaje ali najema. 
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.