Nepremičnine Malinska

Raziščite naš izbor najboljših nepremičnin v Malinski na otoku Krku. Najbolj priljubljene Malinska nepremičnine so tradicionalne vile na odličnih lokacijah, moderne hiše z bazeni in luksuzni apartmaji ob morju. Na voljo pa so tudi gradbena zemljišča s pogledom na morje ter številne nepremičnine za obnovo, ki ponujajo odlično investicijsko priložnost. Preverite našo bogato ponudbo in nas kontaktirajte za pomoč, tu smo za vas.

Preberite več...
 
Malinska je gozdnat zaliv na otoku Krku, ki se nahaja na zahodni strani otoka in je zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Krku. Blaga sredozemska klima, bujna vegetacija in odlična geografska lega so naredili ta del otoka priljubljeno počitniško destinacijo, ki je v zadnjih letih povzročila velik razcvet na trgu nepremičnin v Malinski in okolici. Zadnjih 10 let Malinska in njena okolica doživljata širitev zazidljivih zemljišč na atraktivnih lokacijah, nove luksuzne apartmaje in fantastične investicije na odličnih lokacijah s pogledom na morje.
 

Premium nepremičnine v Malinski so vse večja želja tujih kupcev

Prodaja hiš v Malinski, kot tudi prodaja stanovanj v Malinski, na Krku, pa tudi v celotni obalni Hrvaški, je pred približno dvajsetimi leti doživela svojevrsten »bum«. Razmere so se sicer v gospodarski krizi leta 2008 umirile, vendar pa je trg hitro začel okrevati in se stabilizirati, kar je privedlo do današnje situacije, ko se nepremičnine v Malinski kot tudi v okolici nenehno nadgrajujejo s številnimi lepimi mikrolokacijami.

Tudi vstop Hrvaške v Evropsko unijo je veliko prispeval k povečanemu zanimanju tujcev za nakup nepremičnin ob morju ali s pogledom na morje. Predvsem so številni tuji kupci nepremičnin v Malinski Avstrijci, Nemci, Italijani in Slovenci. Zanima jih vse, pa naj gre za prodajo apartmajev v Malinski, oz. nepremičnin nižjega cenovnega razreda, ali pa če gre za prodajo hiš v Malinski, in to vrhunskih luksuznih nepremičnin ob morju, ki so urejene po standardih in najnovejših trendih.

Kupci danes v prvi vrsti izbirajo kakovost, prav tako tudi številni investitorji, ki so videli priložnost za donosne in resne projekte in se zato odločajo za nakup nepremičnine na otoku Krku. To je še posebej izrazito na atraktivnem zahodnem delu otoka, v Malinski in v mestu Krk, saj se tam nahajajo dobre mikrolokacije nepremičnin v prvi ali drugi vrsti do morja.

Posebno priljubljeno območje v zadnjih letih je Šotovento med Malinsko in mestom Krk s čudovitimi adaptiranimi kamnitimi hišami in luksuznimi modernimi vilami, ki s svojim videzom spreminjajo sosesko in pozitivno vplivajo na izgled naselij, infrastrukturo in seveda tudi na vrednost drugih nepremičnin. Takšnih elitnih naselij je na otoku in v Malinski vse več, saj povpraševanje po luksuznih nepremičninah narašča, predvsem na atraktivnih lokacijah, ki za kupca predstavljajo tudi odlično naložbo.
 

Kakovostni luksuzni apartmaji v Malinski so najbolj iskana oblika nepremičnine

Skoraj po vsem otoku Krku se še vedno gradi, predvsem na območju Malinske in njene okolice, kupec pa danes bolj kot kdaj koli prej izbira kakovost, lokacijo, po možnosti čim bližje morju ali z odprtim pogledom na morje, takšne nepremičnine pa imajo tudi najvišjo ceno na trgu. Največ povpraševanja beležijo kakovostni in luksuzni dvosobni apartmaji v prvi ali drugi vrsti ob morju, saj kupce najbolj zanimata razgled in bližina morja.

Precej priljubljene so novozgrajene luksuzne apartmajske vile, ki vsebujejo atraktivne in moderno urejene apartmaje, ki so večinoma prodani še pred začetkom gradnje. Gre za sodobne objekte čistih linij, ki s svojim minimalističnim dizajnom in eleganco dajejo poseben celostni vtis celotni lokaciji. Danes sodobna gradnja pomeni visok standard bivanja, osnovni značilnosti pa sta prav energetska učinkovitost objekta in sama kakovost izvedbe.

Ravnovesje med zunanjo in notranjo dekoracijo, obogateno z zanimivimi detajli in velikimi steklenimi površinami, je trend pri oblikovanju novih nepremičnin v Malinski in širše. Glede na to, da gre za vrhunske družinske vile, počitniške hiše in apartmaje, investitorji danes uporabljajo vrhunske materiale priznanih proizvajalcev in se še posebej posvečajo kakovosti in dizajnu. nepremičnine in investicije.

Glede gibanja cen nepremičnin v Malinski je težko napovedati gibanje cen na trgu, a trenutni kazalci kažejo, da bodo cene nepremičnin rasle. Veliko nepremičnin, kupljenih z gotovino, pripada tujim kupcem, ki kupujejo v tuji valuti. Prav zanje so cene nepremičnin na Hrvaškem še vedno relativno nizke v primerjavi s cenami nepremičnin v njihovi državi. Zato je tudi to eden od razlogov, zakaj v bližnji prihodnosti ni pričakovati upada povpraševanja s strani tujih kupcev in vlagateljev po premium nepremičninah v Malinski, od apartmajev do hiš in zazidljivih parcel.
 

Euro Immobilien ponuja vrhunsko storitev in široko ponudbo nepremičnin v Malinski

Euro Immobilien je s svojim bogatim portfeljem skrbno izbranih nepremičnin v Malinski upravičil zaupanje pri številnih tujih kupcih, ki so z našo pomočjo uresničili svojo željo in sanje o nepremičninah na hrvaški obali.

Kot specializirana agencija za prodajo in nakup počitniških nepremičnin smo v celoti zavezani zagotavljanju vrhunske storitve ciljnim strankam, ki točno vedo, kaj hočejo. Smo strokovna in kvalitetna ekipa, ki pozna vsak del otoka Krka, tako trenutne projekte v gradnji kot tudi novo načrtovane prihodnje projekte. V sodelovanju z našimi profesionalnimi posredniki za prodajo in nakup nepremičnin na območju Malinske in otoka Krka zagotavljamo hitro reakcijo, točne informacije in preglednost v vsakem koraku kupoprodajnega procesa ter procesa vašega iskanja idealne nepremičnine.

Uporaba visokega standarda poslovanja in zanesljivost vsakega člana ekipe je tisto, na kar smo še posebej ponosni, naše stranke pa vedno prepoznajo naše znanje in strokovnost. Raziščite našo ponudbo nepremičnin v Malinski, za vsa vprašanja in dvome pa nas kontaktirajte, spoznajte nas, povejte nam svoje želje in prepustite nam vse administrativne in pravne zadeve.
 

Malinska je priljubljeno letovišče številnih tujih gostov

Malinska se omenja že v 15. stoletju in je dobila ime po mlinu ob vodnem izviru v samem središču mesta. Prve goste je sprejela že v 19. stoletju, večinoma so bili to gostje iz Opatije, proslavil pa jo je avstrijski prestolonaslednik Rudolf Habsburški, ki je prišel v Malinsko na lov. Zahvaljujoč razvoju pašnikov in gozdov v okolici Malinske, kraj počasi postaja pomembno pristanišče, gradijo se prve hiše in s tem naseljevanje prebivalstva.

Danes je Malinska eno izmed najbolj razvitih turističnih krajev na otoku Krku, kar ni presenetljivo, saj je polna naravnih lepot, bogata z zgodovino, kulturo in tradicijo, avtohtonimi izdelki, polna vsebin in dogodkov ter zabavnega nočnega življenja. Vse te prednosti odkriva vedno več tujih gostov, tako iz sosednjih kot tudi iz bolj oddaljenih držav. Otok Krk je dobro cestno in zračno povezan, zato lahko mirno rečemo, da nikomur ni (pre)daleč.

Seveda je Malinska z velikim turističnim razvojem postala eden najbolj zanimivih nepremičninskih trgov, saj govorimo o trenutnem stanju, kjer za nepremičninami v Malinski tuji kupci povprašujejo več, kot je nepremičnin in zemljišč v ponudbi.
Malinska - dva studio apartmaja na mirni lokaciji
Površina
66,44 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
225.000€
Studio apartma na mirni lokaciji - Malinska
Površina
33,22 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
115.000€
Malinska - studio apartma na mirni lokaciji
Površina
33,22 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
110.000€
Apartma s pogledom na morje v bližini centra - Malinska
Površina
44,73 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
198.000€
Malinska - prenovljena kamnita hiša z bazenom
Površina
115 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
529.000€
Novogradnja Malinska - moderna hiša dvojček
Površina
156 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
530.000€
Moderna hiša dvojček - novogradnja Malinska
Površina
125 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
435.000€
Zazidljivo zemljišče na iskani lokaciji, blizu Malinske
Površina
760 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
200.000€
Malinska - stanovanje na odlični lokaciji
Površina
51,48 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
310.000€
Malinska - dva apartmaja z vrtom in bazenom
Površina
202,85 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
850.000€
Luksuzna vila s pogledom na morje - okolica Malinske
Površina
156,53 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
899.000€
Hiša s tremi stanovanjskimi enotami, Malinska
Površina
102 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
325.000€
Stanovanje na odlični lokaciji – Malinska okolica
Površina
45 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
149.000€
Malinska, apartma z odprtim pogledom na morje
Površina
100 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
415.000€
Hiša z lepim vrtom - Malinska okolica
Površina
80 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
270.000€
Malinska - zemljišče s pogledom na morje v bližini plaže
Površina
650 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
280.000€
Malinska - prenovljen studio s pogledom na morje
Površina
27 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
144.000€
Očarljiva rustikalna kamnita hiša - Malinska
Površina
120 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
660.000€
Malinska - apartma blizu plaže
Površina
45,48 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
215.000€
Apartma z odprtim pogledom na morje - Malinska
Površina
63,34 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
450.000€
Malinska - hiša na mirni lokaciji
Površina
148 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
550.000€
Prikaz: 1 - 21 od 130 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.