Nepremičnine Mali Lošinj

Nepremičnine v Malem Lošinju v arhitekturi zaznamuje sinergija avtohtonih hiš s primorskim pridihom in novih sodobnih trendov v gradnji, ki se lepo ujemajo s sredozemskim šarmom. Raziščite in si oglejte našo trenutno ponudbo nepremičnin za prodajo na enem izmed najbolj vitalnih otokov na Hrvaškem, ki iz leta v leto privablja vse več tujih turistov in tujih kupcev počitniških nepremičnin.
Read more
 
Mali Lošinj je največje mesto, ki se nahaja na južni strani otoka Lošinja, ki ga odlikuje čudovita mikroklima in bujna vegetacija, zato ga imenujejo tudi "otok vitalnosti". Čudovite pohodniške poti in urejene plaže s kristalno modrim morjem privabljajo v ta rajski kotiček tako turiste kot investitorje.
 

Edinstveno mesto Mali Lošinj na otoku vitalnosti

Mali Lošinj oziroma Lošinjski arhipelag je še en izmed hrvaških turističnih biserov, ki ga, tako kot večino drugih otokov v Lijepi naši, zaznamuje blago sredozemsko podnebje, izjemno bogata biotska raznovrstnost in več kot 200 kulturno-zabavnih prireditev letno. To je le nekaj prednosti, zaradi katerih Mali Lošinj zaseda visoko mesto na lestvici priljubljenosti med tujimi in domačimi gosti. Tisto, kar ga loči od drugih destinacij na Hrvaškem, je prav njegova tradicija zdravstvenega turizma, ki se neguje že več kot 125 let. Zaradi tega ga imenujejo »Otok vitalnosti«, saj je zdravstveni turizem tukaj zelo pomemben in neizogiben segment turistične ponudbe. Vse to lahko pripišemo kombinaciji gostega borovega gozda, zdravilnih rastlin in morskih aerosolov, ki skupaj ustvarijo pravo malo aromaterapijo na prostem. Novi trendi sodobnega življenja vse bolj spodbujajo tuje in domače posameznike k vlaganju v nepremičnine na Malem Lošinju, največkrat v »second home« nepremičnine ob morju, kjer bodo lahko preživeli vsak prosti trenutek in si napolnili baterije. Otok Lošinj se lahko pohvali z izredno visoko kakovostjo morja in več kot 250 sončnimi dnevi na leto, kar resnično omogoča lastnikom počitniških nepremičnin na Lošinju, da skoraj vse leto brezskrbno obiskujejo otok in uživajo v vseh čarih, ki jih ponuja otoško življenje. Prodaja nepremičnin v Malem Lošinju in okolici iz leta v leto dosega vrhunec, za kar se lahko zahvalimo turističnemu razcvetu zadnjih desetih let. Lošinjski arhipelag lahko resnično osvoji vsakogar, ne glede na življenjski slog, saj ima fantastično ponudbo bivanja na prostem, pristno gastronomsko ponudbo, aktivnosti in zanimivosti za vse generacije, sonca, plaže in morja pa v nobenem trenutku ne manjka.
 

Raziščite preproste, moderne in razkošne nepremičnine v Malem Lošinju

Nakup ali prodaja stanovanj v Malem Lošinju, pa tudi hiš, apartmajev ali zemljišč je lahko zahtevna, ker je veliko spremenljivk, ki pridejo v poštev in vas zlahka preobremenijo. Ko gre za eno največjih odločitev v življenju, je pomembno poznati svoje možnosti. Zato je pametno razmisliti o sodelovanju z zanesljivo nepremičninsko agencijo na območju Lošinja. V naši nepremičninski agenciji smo med drugim specializirani za prodajo in nakup počitniških nepremičnin ob hrvaški obali in otokih, tudi za nepremičnine v Malem Lošinju in okolici. Prostorne družinske počitniške hiše, moderne in luksuzne vile z bazenom, blizu morja ali s pogledom na morje ali v njegovi neposredni bližini so že od nekdaj priljubljene nepremičnine za nakup. Največji prednosti sta v prvi vrsti izoliranost in mir, h kateremu vsi težijo, pa vendar so dovolj blizu številnim naravnim lepotam, zanimivostim in vsebinam, ki jih kraj ponuja. Zato je prodaja hiš v Malem Lošinju vedno v središču zanimanja na tem lokalnem nepremičninskem trgu.
 

Prodaja stanovanj v Malem Lošinju

Prodaja stanovanj v Malem Lošinju, kot tudi apartmajev je v zadnjih desetih letih zagotovo ena najbolj priljubljenih možnosti. Za te objekte so značilne značilnosti sodobne gradnje z uporabo najnovejših tehnologij in materialov. Raziščite našo aktualno ponudbo nepremičnin, ki jo skušamo pravočasno posodabljati. Če vas zanima prodaja apartmajev v Malem Lošinju ali stanovanj, raziščite našo ponudbo eno-, dvo- in trisobnih stanovanj v centru ali v bližini mesta Mali Lošinj ali apartmajev v nadstropju, ki so odlična priložnost za turistični najem in hkrati nudijo hitro povrnitev naložbe. Če pa vas bolj zanimajo večje nepremičnine za prodajo v Malem Lošinju, kot so družinske hiše ali počitniške hiše, prebrskajte našo ponudbo modernih počitniških hiš na atraktivnih lokacijah, blizu morja ali s pogledom na morje ali družinskih hiš v bolj tradicionalnem stilu gradnje, pogosto primernih za adaptacijo. Prodaja hiš v Malem Lošinju bo v prihodnjih letih zagotovo še rasla. Lošinjski arhipelag je idealno območje za vse vrste investicij, zato gradbena zemljišča na zanimivih lokacijah zelo hitro najdejo investitorja, ki ne zamudi dobre priložnosti. Zaradi tega vam priporočamo, da spremljate našo aktualno ponudbo nepremičnin na Lošinju, da bi bili v vsakem trenutku obveščeni o aktualni ponudbi stanovanj, apartmajev, hiš, vil in zemljišč za prodajo. Sodelovanje z nepremičninskim agentom ni le koristno, ampak tudi nujno, če želite kar najbolje izkoristiti svojo nepremičninsko izkušnjo. V nepremičninski agenciji Euro Immobillien smo z dolgoletnim delom zbrali izkušeno ekipo strokovnjakov, specializiranih za promet s stanovanjskimi in poslovnimi nepremičninami, z bogatim poznavanjem pravnih vprašanj, pogajalskih taktik, tržnih trendov, pogodb in še marsičesa.
 

Euro Immobilien nepremičninska agencija v Malem Lošinju vam zagotavlja strokoven in transparenten postopek kupoprodaje

V naši agenciji imamo dostop do orodij, ki nam omogočajo, da smo na tekočem z najnovejšimi trendi pri prodaji in nakupu nepremičnin. Poleg tega so nam dolgoletne izkušnje in poznanstva omogočili dragocen vpogled v sosednje lokacije in nepremičnine, ki sicer javnosti ne bi bile dostopne. Nepremičninski agenti Euro Immobilien so strokovnjaki za lokalne trge, kar nam daje prednost pred osebami, ki ne prodajajo nepremičnin. To na koncu pomeni boljše in kakovostnejše svetovanje strankam o tem, na katera področja naj se osredotočijo pri iskanju, da bi dobile najboljšo možno ponudbo. Če iščete nekaj specifičnega, kot je bližina določenih vsebin ali združljivost z vašim življenjskim slogom, potem je dostop do teh informacij lahko neprecenljiv pri sprejemanju odločitev o nakupu ali prodaji nepremičnine, in prav tu nastopimo mi. Zato je tako pomembno, da naredite domačo nalogo, preden se odločite za katerega koli nepremičninskega agenta in agencijo. Preverite, da boste izbrali nekoga, ki ima izkušnje, sposobnosti in vire, ki jih potrebujete za pravilno opravljeno delo. V nepremičninski agenciji Euro Immobilien svojim strankam ponujamo le preverjene in najboljše nepremičnine. Prvi korak vsakega sodelovanja je, da stranko dobro spoznamo, njen življenjski slog, potrebe in zahteve, da poiščemo zanjo optimalne nepremičnine v Malem Lošinju in okolici. O trudu in delu naše agencije najbolje govorijo zadovoljne stranke in njihova priporočila, kar je tudi naš cilj. Menimo in verjamemo, da je naša največja vrednota zagotavljanje maksimalno kakovostne storitve v vseh fazah nakupa in prodaje. Zaupajte nam in se prepričajte sami!
Mali Lošinj - hiša v starem mestnem jedru
Površina
200 m2
Lokacija
Mali Lošinj
450.000€
Mali Lošinj - hiša v centru z dvoriščem
Površina
320 m2
Lokacija
Mali Lošinj
575.000€
Hiša dvojček blizu morja - Nerezine
Površina
70 m2
Lokacija
Nerezine - Mali Lošinj
220.000€
Nerezine - samostojna hiša z dvema stanovanjema
Površina
350 m2
Lokacija
Nerezine - Mali Lošinj
490.000€
Hiša za popolno adaptacijo - Nerezine
Površina
200 m2
Lokacija
Nerezine - Mali Lošinj
320.000€
Nerezine - samostojna hiša s parkiriščem
Površina
45 m2
Lokacija
Nerezine - Mali Lošinj
230.000€
Otok Unije - vrstna hiša
Površina
135 m2
Lokacija
Unije - Mali Lošinj
250.000€
Mali Lošinj vrstna hiša za obnovo
Površina
160 m2
Lokacija
Mali Lošinj
310.000€
Nerezine, vrstna hiša s pogledom na morje in vrtom
Površina
90 m2
Lokacija
Nerezine - Mali Lošinj
240.000€
Veli Lošinj - prenovljen dvosobni apartma s parkiriščem
Površina
75 m2
Lokacija
Veli Lošinj - Mali Lošinj
170.000€
Mali Lošinj, hiša blizu morja in plaže
Površina
120 m2
Lokacija
Mali Lošinj
400.000€
Mali Lošinj - dvojček z dvema apartmajema
Površina
160 m2
Lokacija
Mali Lošinj
375.000€
Zazidljivo zemljišče, Nerezine
Površina
1.350 m2
Lokacija
Nerezine - Mali Lošinj
300.000€
Dve hiši v centru Malega Lošinja
Površina
355 m2
Lokacija
Mali Lošinj
550.000€
Kuća prvi red do mora, Mali Lošinj
Površina
467,64 m2
Lokacija
Mali Lošinj
1.100.000€
Hiša dvojček, Nerezine
Površina
92 m2
Lokacija
Nerezine - Mali Lošinj
250.000€
Samostojna hiša 500m od morja, Mali Lošinj
Površina
347 m2
Lokacija
Mali Lošinj
420.000€
Autohtona primorska kuća, Mali Lošinj
Površina
301 m2
Lokacija
Mali Lošinj
555.000€
Lepa hiša dvojčka z velikim vrtom, Mali Lošinj
Površina
359,30 m2
Lokacija
Mali Lošinj
700.000€
Stanovanje z zemljiščem 50m od morja, Veli Lošinj
Površina
78 m2
Lokacija
Veli Lošinj - Mali Lošinj
620.000€
Građevinsko zemljište Veli Lošinj
Površina
726 m2
Lokacija
Veli Lošinj - Mali Lošinj
380.000€
Prikaz: 1 - 21 od 32 oglasi
Strani: 12
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.