Nepremičnine Opatija

Nepremičnine v Opatiji in v njeni okolici imajo posebno vrednost, ne glede na to, ali gre za stare avstro-ogrske vile ob morju, moderne apartmaje s pogledom na morje ali ekskluzivne družinske hiše v zaledju Opatije. Prebrskajte po našem izboru najboljših nepremičnin v Opatiji naprodaj in nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali.
Pročitaj više
 
Opatija je že dolgo znana kot zibelka turizma v naši regiji, v čarih in blagodejnostih mikroklime pa so uživali že avstro-ogrski cesarji že od antičnih časov. Arhitektura, ki pleni pozornost že od antičnih časov, še danes nikogar ne pusti ravnodušnega. Danes je Opatija sinonim za prestižne nepremičnine in luksuzne vile na vrhunskih pozicijah. Moderno opremljeni apartmaji s čudovitim razgledom pritegnejo pozornost vsakega izkušenega ljubitelja vrhunske arhitekturne izvedbe in ljubitelja te čudovite pokrajine pod obronki Učke. Opatija, znana tudi kot naš "biser turizma", ponosno nosi naziv zibelka hrvaškega turizma, saj je tukaj zgodovina spisala nekaj najbolj zanimivih zgodb. Skupaj z ostalimi lepimi okoliškimi kraji: Volosko, Ičići, Ika, Mošćenička draga, Medveja in Lovran tvori del edinstvene Opatijske riviere.
 

Opatija, "stara dama" hrvaškega turizma

To čarobno mesto ob morju je ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Celotna zgodba se začne z izgradnjo prve poletne hiše "Villa Angiolina" leta 1844 in to leto velja za začetek razvoja turizma v Opatiji in njeni okolici. Zgodovinska poletna hiša je gostila številne znane in zgodovinske osebnosti tiste dobe, štirideset let kasneje pa Opatija odpre tudi svoj prvi hotel, prestižni "Quarnero", danes že legendarni hotel Kvarner. Po tem sledi ekspanzija gradnje objektov, kot so osupljive in luksuzne vile ob morju, poletne hiše, kopališča, sprehajališča ob morju in parki, ki še danes simbolizirajo Opatijo. Nepremičnine v Opatiji so gradili so z enakim razmahom in kmalu so oblikovale podobo in veduto popolne razglednice, ki so jo mnogi primerjali in jo še danes primerjajo z Nico, prestolnico luksuznega in elitnega turizma na Azurni obali. Za njen šarm je najbolj zaslužna arhitektura mesta Opatija, katere sledi so vidne na večini hotelov, penzionov in vil z značilnostmi zgodovinskih neostilov in sredozemskega pridiha, in ni skrivnost, da so tu delovali znani arhitekti, ki so spoštovali tradicijo in pokrajino nastala na opatijski rivieri skozi zgodovino te regije. Lepo urejena narava, ki jo sestavljajo parki z eksotičnimi rastlinami in zelenicami, obmorske promenade (Lungomare) in arhitektura so naredile Opatijo neustavljivo destinacijo za počitnice in življenje. Že več kot 130 let privablja turiste iz vseh koncev sveta in očara s svojo lepoto, zgodovino, vonjavami, gostitelji, vrhunskimi restavracijami in številnimi zanimivimi vsebinami, ki rastejo iz leta v leto. Na eni strani je v zavetju Učke, na morski strani pa je obkrožena z otokoma Krk in Cres, zato je Opatija kot nalašč za obisk in bivanje v vseh letnih časih, kar samo še povečuje zanimanje za nakup nepremičnin v Opatiji in okolici.
 

Nakup nepremičnine v Opatiji je pameten in donosen način vlaganja, pa tudi užitka

Trend rasti na trgu nepremičnin na opatijski rivieri so prepoznali številni investitorji, zato se v Opatiji vedno nekaj gradi in načrtuje, zaradi česar je sama ponudba bolj raznolika in primerna za različne posameznike in življenjski slog, ki ga imajo radi. Poletni meseci do zadnjega napolnijo ulice in plaže Opatije in takrat mesto zaživi v svojem polnem sijaju, zasedenost nastanitev pa iz leta v leto potrjuje zgodbo o priljubljenosti Opatije med gosti iz različnih koncev sveta. Odlične prometne povezave po kopnem, morju in zraku so Opatiji omogočile, da se pozicionira kot destinacija, ki briše meje, ko gre za dostopnost. Stisnjene stare kamnite hiše z živo rdečimi strehami, nanizane vzdolž očarljivih ozkih in vijugastih ulic, razkošne secesijske vile s čudovitim pogledom na Krk in Cres, so najboljši primeri specifične arhitekture iz časa Habsburžanov. Danes se v Opatiji nahajajo številne elitne in luksuzne vile in počitniške hiše, moderni apartmaji za najem in luksuzne družinske hiše, kjer sezona najema poteka skozi vse leto, še posebej v toplejših in poletnih mesecih. Nepremičnine v Opatiji poleg tega, da svojim lastnikom nudijo možnost bivanja na vrhunski destinaciji, kadar koli si želijo, lahko tudi vloženi denar povrnejo v zavidljivem roku in si zagotovijo prihodek od turizma, ki z leti le raste in razvija vse svoje potenciale. Zanimanje za nakup premium nepremičnine v Opatiji in okolici prihaja predvsem od posameznikov iz sosednjih držav, ki jih vse bolj vidijo kot odlično naložbeno izbiro, ki privablja vse več tujih vlagateljev. Sama destinacija nosi s seboj določene vrednote in to se pozna tudi pri cenah nepremičnin v Opatiji, ki kadar ne rastejo stagnirajo, ampak skoraj nikoli ne padejo, seveda odvisno od splošnega stanja na nepremičninskem trgu, vendar pa nepremičnine v Opatiji zagotovo sodijo v sam vrh na priljubljeni hrvaški obali.
 

Stanovanj v Opatiji naprodaj so najštevilčnejše nepremičnine v ponudbi

V nepremičninski agenciji Euro Immobilien smo v našo ponudbo vključili kvalitetne in aktualne nepremičnine v Opatiji tako da lahko raziskujete različne hiše naprodaj v Opatiji, elitne vile na vrhunskih lokacijah, luksuzne počitniške hiše in apartmaje ob morju, v Opatiji pa so naprodaj tudi različna stanovanja in številna gradbena zemljišča. Številni objekti se nahajajo na atraktivnih lokacijah Opatije, blizu morja in centra z lastnim parkiriščem, z določenimi prilagoditvami pa so odlična priložnost za najem v primerih, ko lastniki ne živijo v svoji nepremičnini. Seveda je vse odvisno od želja naročnika, kakovosti same nepremičnine, vse pa najdejo svojega kupca, ko so v ponudbi priljubljena hrvaška turistična mesta. Prav tako je vedno več strank, ki niso tujci, temveč pripadniki diaspore, ki se po dolgoletnem delu v tujini odločijo vrniti v svojo državo, kjer so življenjski stroški še vedno nižji v primerjavi s tistimi, ki jih imajo v državah zahodne Evrope. Glede na zadnje trende pričakujemo, da bo prodaja hiš v Opatiji še naprej rasla, kljub naraščajočim cenam. Toda ker so stanovanja v Opatiji naprodaj najbolj številne nepremičnine, nova pa se na številnih mestih v mestu še vedno pospešeno gradijo, bo na lokalnem nepremičninskem trgu še naprej številčno prevladovala prodaja stanovanj v Opatiji.
 

Euro Immobilien nepremičninska agencija v Opatiji je vaša priložnost za pametno naložbo

Naš nepremičninska agencija v Opatiji je usmerjena v popolnoma profesionalen, pošten in transparenten odnos do strank, s tujih in domačih trgov, naši agenti pa poznajo vse potrebne pravne vidike kupoprodajnega procesa. Cenimo čas in pozornost, ki nam jo nameni stranka, zadovoljstvo naših sedanjih in bodočih kupcev in prodajalcev nepremičnin pa je naša največja nagrada. Raziščite našo trenutno ponudbo nepremičnin za prodajo v Opatiji kjer lahko najdete čudovite dvo- in tri-sobna stanovanja v bližini morja, stanovanja in apartmaje v čudovitih vilah, hišah s stanovanjskimi enotami ali modernih apartmajih v novogradnji. Če imate radi in iščete odlično, mirno in varno lokacijo, ki je lahko pametna priložnost za vlaganje in uživanje, je Opatija vsekakor destinacija, ki jo priporočamo. Skozi celoten proces boste v varnih rokah naših izkušenih in usposobljenih agentov, ki zelo dobro obvladajo tuje jezike in razumejo potrebe, želje in razmišljanja tujih in domačih strank. Najbolj smo ponosni na ustno priporočilo in zadovoljstvo strank, zato nas ne glede na to, ali prodajate ali kupujete nepremičnino v Opatiji, kontaktirajte in nam zaupajte.
Stanovanje na iskani lokaciji - Opatija
Površina
60 m2
Lokacija
Opatija
370.000€
Opatija - stanovanje na odlični lokaciji
Površina
75 m2
Lokacija
Opatija
550.000€
Stanovanje v pritličju - center Opatije
Površina
75,68 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
495.000€
Penthouse v centru Opatije
Površina
218,82 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
na zahtevo
Kamnita hiša s parkiriščem - Opatija
Površina
140 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
450.000€
Stanovanje v secesijski vili - center Opatije
Površina
128 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
695.000€
Opatija, stanovanje s panoramskim pogledom na morje
Površina
170 m2
Lokacija
Opatija
650.000€
Lepo stanovanje v stari vili, druga vrsta do morja, Volosko
Površina
85 m2
Lokacija
Volosko - Opatija
775.000€
Novo prenovljeno stanovanje z bazenom, teraso in razgledom!
Površina
81 m2
Lokacija
Volosko - Opatija
790.000€
Opatija, stanovanje s čudovitim pogledom na morje
Površina
280 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
798.000€
Vila Opatija
Površina
600 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
2.300.000€
Opatija, stanovanje v pritličju stare vile 100 m od morja!
Površina
244 m2
Lokacija
Opatija
1.200.000€
Trosobno stanovanje v opatijski vili s pogledom na morje
Površina
125 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
650.000€
Ekskluzivno stanovanje s teraso in tremi garažnimi mesti, Opatija
Površina
158,52 m2
Lokacija
Zora - Opatija
970.000€
Stan u secesijskoj villi u Opatiji s pogledom na more, drugi red do mora!
Površina
152 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
680.000€
Trosoban stan u Opatiji, prizemlje
Površina
135 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
730.000€
Opatija, teren s idejnim projektom, 3.217m2
Površina
3.217 m2
Lokacija
Volosko - Opatija
1.650.000€
Opatija - Kuća s 3 stambene jedinice
Površina
200 m2
Lokacija
Opatija
1.100.000€
Luksuzna vila u Opatiji v bližini morja
Površina
758 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
na zahtevo
Prikaz: 1 - 21 od 21 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.