Nepremičnine Rovinj

Raziščite našo izbiro nepremičnin v Rovinju. Najbolj privlačne nepremičnine v Rovinju so apartmaji v starem mestnem jedru, moderni apartmaji v novogradnjah ob morju in luksuzne vile z bazeni na odličnih lokacijah. Prebrskajte po naši bogati ponudbi, ki vsebuje odlične naložbene priložnosti in nas kontaktirajte za pomoč.
Read more
 
Rovinj je eno najbolj fotografiranih mest na Mediteranu, ki se nahaja na našem največjem polotoku Istri in je že leta med prvimi tremi najbolj obiskanimi turističnimi destinacijami na Hrvaškem. Razlogov, zakaj je temu tako, je veliko, saj Rovinj izžareva posebno čarobnost, kar bodo zagotovo potrdili tudi domačini, stari gostje, ki se vedno znova vračajo, in novi obiskovalci, ki ga šele odkrivajo. Nepremičnine v Rovinju že dolgo privabljajo številne tuje investitorje in kupce, trg prodaje in nakupa nepremičnin pa postaja iz leta v leto bolj dinamičen in živahen.
 

Rovinj je priljubljena turistična destinacija tujih in domačih obiskovalcev

Rovinj je majhno, očarljivo mestece na zahodni obali Istre, nekoč ribiško mestece, danes pa priljubljena turistična destinacija na Hrvaškem, ki jo obiskujejo ljudje iz vsega sveta. Slikovit kraj, ki ga sestavljajo ozke kamnite ulice, tesno stisnjene kamnite palače in hiše, ki jih obdajajo, raztreseni majhni trgi in majhne cerkvice, med katerimi je največja in najbolj znana cerkev sv. Evfemije, ki se ponosno dviga in dominira nad starim mestnim jedrom. To mestece, kjer še danes lahko začutite duh Mediterana, kakršen je bil nekoč, se lahko za celotno zgodbo zahvali svojim prebivalcem, ki negujejo tradicijo, prenašajo zgodovinske zgodbe in varujejo vso bogato kulturno dediščino. Prav ta kombinacija romantike, naravnih lepot, zgodovine in tradicije je pritegnila številne turiste, nekateri pa so, ko so se zaljubili v to istrsko mesto, postali tudi ponosni lastniki nepremičnine v Rovinju. Kako turistično uspešen je Rovinj, pove podatek, da ima nekaj manj kot 15.000 prebivalcev, letno pa ustvari več kot 3 milijone nočitev. Čeprav je najbolj izrazit čas poletne sezone, Rovinj privablja obiskovalce skozi vse leto. Celotna obala tega mesteca, je skupaj z 22 otoki, ki ji pripadajo, zaščitena naravna dediščina in raj za plavalce, potapljače in navtike, ki še posebej obožujejo Istro in njena mesta na obali. Rovinj je veliko več kot samo morje in sonce, je zdravilna oaza, dobesedno in figurativno. Njegove ugodne podnebne razmere zelo vplivajo na zdravje, kar je znano že od antičnih časov, zato se meščani še posebej trudijo negovati, vzdrževati in spodbujati »zdravo mesto«. V takšnem mestu je užitek bivati kadar koli v letu, zato se nepremičnine v Rovinju prodajajo hitreje kot na drugih priljubljenih destinacijah ob hrvaški obali.
 

Prodaja stanovanj v Rovinju in prodaja hiš tečeta mrtvo tekmo na lokalnem nepremičninskem trgu

Nepremičnine v Rovinju so že leta tarča tujih in domačih potencialnih kupcev, povpraševanje po hišah, stanovanjih, apartmajih ali zemljiščih na tem delu istrskih tal pa le še narašča. Takšna situacija ni prav nič presenetljiva, kajti kdo pa si ne bi želel imeti svojega kotička v mestu, ki so ga večkrat označili za šampiona hrvaškega turizma. Tisto, kar pritegne potencialne kupce, poleg naravnih in kulturnih lepot tega mesta, je dokaj hitra in varna povrnitev investicije, če se lastniki odločijo za najem stanovanja, apartmaja ali počitniške hiše v Rovinju. Vsekakor je treba omeniti še eno veliko prednost Rovinja in Istre, to je prometna dostopnost ter neposredna bližina Italije in Slovenije, tako da gostje iz teh držav Istro obiskujejo skozi vse leto, hkrati pa jih je veliko tudi lastnikov nepremičnine v mestu Rovinj. Ne glede na to, ali vas zanima stalna sprememba bivališča ali pa želite v tem čarobnem mediteranskem biseru le uživati kadar koli želite, hkrati pa zaslužiti z najemom stanovanja, apartmaja ali hiše, je vaš prvi korak iskanje idealne nepremičnine za nakup v Rovinju. V naši agenciji Euro Immobilien se trudimo za zanimivo, kakovostno in raznoliko ponudbo aktualnih nepremičnin za prodajo na območju mesta Rovinj, tako da lahko vsakdo najde tisto, kar išče glede na svoj način življenja, glede na to, kaj mu je ljubše in kaj je glavni razlog za nakup nepremičnine v Istri in Rovinju. Če vas zanima prodaja apartmajev v Rovinju, naša trenutna ponudba zajema eno-, dvo- in trisobna stanovanja, dvoetažna stanovanja in apartmajske hiše. Če vas zanima prodaja hiš v Rovinju, vam lahko ponudimo družinske hiše v centru mesta ali bližnji okolici. Tudi glede na to, da je Rovinj vaba za številne tuje in domače investitorje, lahko na atraktivnih lokacijah v okolici Rovinja najdete gradbena zemljišča ali kmetijske komplekse.
 

Kdo so najpogostejši kupci nepremičnin v Rovinju?

Če govorimo o najpogostejših kupcih nepremičnin v Rovinju, potem so to tradicionalno prebivalci Nemčije, Avstrije in Slovenije, ki imajo hiter dostop do naše obale z avtomobilom. Poleg naravnih in kulturnih lepot ter mediteranskega duha jih v Istro privabljajo tudi drugi vse pomembnejši razlogi: - Varnost na destinaciji - Prometna povezava - Zanesljiva donosnost naložbe Sodobni čas in hitro življenje s seboj prinašata nekaj novih trendov in danes je eden najpomembnejših dejavnikov pri nakupu nepremičnin zagotovo občutek varnosti, ki ga destinacija ponuja. Hrvaška je še vedno država z nizko stopnjo kriminala, za razliko od mnogih drugih sredozemskih držav. Prometna povezanost je že od nekdaj pomemben dejavnik pri nakupu nepremičnine, naše kakovostne ceste in avtoceste, razvoj letališč in uvedba novih letalskih linij pa naredijo Istro in Rovinj idealno destinacijo za vse tiste, ki radi potujejo z avtomobilom ali letalom. Številni tuji in domači gostje se bolj upirajo varčevanju v banki in raje vlagajo v nakup počitniške nepremičnine v Rovinju, kar jim zagotovo prinese hitro povračilo sredstev z najemom apartmaja, stanovanja ali hiše, medtem ko lastniki ne bivajo v njih. Najbolje od vsega pa je, da imajo lastniki "second home" nepremičnin v Rovinju in na istrskem polotoku priložnost obiskovati to čarobno destinacijo in regijo skozi vse leto ter odkrivati njeno okolico, ki z vsakim letnim časom pripoveduje drugačno, a edinstveno zgodbo. Vsekakor pa sta, ne glede na to, od kod prihajajo interesenti, mir in varnost na destinaciji dandanes še posebej cenjena.
 

Euro Immobilien nepremičninska agencija v Rovinju vam bo pomagala spremeniti vaše sanje v resničnost

Če sanjate o nakupu nepremičnine v Rovinju in si želite vložiti svoja sredstva v nepremičnino »second home« v Istri, vam priporočamo, da se kvalitetno pozanimate in raziščete svojega posrednika pri prodaji ali nakupu nepremičnine v Rovinju. V naši nepremičninski agenciji Euro Immobilien smo skozi dolgoletno delo s tujimi in domačimi strankami spoznali, da le z uporabo najvišjih standardov poslovanja lahko ohranimo zaupanje naših partnerjev, ki nas pogosto priporočajo svojim prijateljem in poslovnim partnerjem, kar je naša največja nagrada. Naši profesionalni in zanesljivi nepremičninski posredniki v Rovinju so z vami na vsakem koraku kupoprodajnega procesa ter odgovorijo na vse vaše zahteve, želje in potrebe. Preglednost informacij, razumevanje vaših potreb in iskanje idealne nepremičnine, prilagojene željam naših strank, je naše delo, za katerega vam zagotavljamo, da bo brezhibno opravljeno v vseh fazah nakupa ali prodaje.
Apartma s parkirnim mestom in vrtno hišo
Površina
45 m2
Lokacija
Rovinj
225.000€
Dvoetažni apartma s parkirnim mestom, Rovinj
Površina
70 m2
Lokacija
Rovinj
210.000€
Lepa kamnita hiša z bazenom v bližini Rovinja
Površina
179 m2
Lokacija
Rovinj
550.000€
Apartma - Rovinj - Center - Staro mesto - 37m2
Površina
37 m2
Lokacija
Rovinj
248.500€
Moderna hiša s pogledom na morje - okolica Rovinja
Površina
386,95 m2
Lokacija
Rovinj
895.000€
Okolica Rovinja, hiša z bazenom
Površina
70 m2
Lokacija
Rovinj
360.000€
Poslovni prostor Rovinj, 86,60m2
Površina
86,60 m2
Lokacija
Rovinj
160.000€
Apartma 800 metrov od centra Rovinja
Površina
111 m2
Lokacija
Rovinj
330.000€
Dvoetažno stanovanje s taverno, okolica Rovinja
Površina
91,35 m2
Lokacija
Rovinj
325.000€
Stambena zgrada s 14 stanova - Rovinj - 988m2 (+264m2)
Površina
988 m2
Lokacija
Rovinj
3.000.000€
Trisobno stanovanje z garažo v Rovinju
Površina
143 m2
Lokacija
Rovinj
na zahtevo
Dvosobni apartma s pogledom na morje, Rovinj
Površina
70 m2
Lokacija
Rovinj
329.000€
Dizajnersko trisobno stanovanje, Rovinj
Površina
141,80 m2
Lokacija
Rovinj
495.000€
Imanje s legaliziranom kućicom - Rovinj
Površina
30.000 m2
Lokacija
Rovinj
360.000€
Hiša z ločeno garsonjero - Rovinj - Centener - 140m2
Površina
140 m2
Lokacija
Rovinj
430.000€
Kuća u centru Rovinja
Površina
427 m2
Lokacija
Rovinj
800.000€
Prikaz: 1 - 19 od 19 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.