Otok Cres

Otok Cres se nahaja v Kvarnerskem zalivu in je največji hrvaški otok. Obala otoka Cres je razčlenjena, bogata s številnimi zalivi in prodnatimi plažami ter čudovito neokrnjeno naravo. Poleg otokov Krk in Lošinj, je Cres danes eden s floro najbogatejših otokov. Poleg čudovite narave, se Cres ponaša tudi z bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, zlasti v središču otoka - v mestu Cres in slikovitem mestecu Lubenice.
Avtohtone stare kamnite hiše so vrsta nepremičnin, ki je najbolj iskana na območju otoka Cres, kar veliko pove o povprečnem kupcu nepremičnin na Cresu. Cres je otok, bogat z naravnimi lepotami, kulturno dediščino in tradicijo, ki kot tak privlači obiskovalce in kupce nepremičnin, ki imajo radi naravno, avtohtono in tradicionalno. Če upoštevamo, da je Cres izredno mirna destinacija, pridemo do zaključka, da so kupci nepremičnin na Cresu tisti, ki imajo radi mirne počitnice v čudovitem sredozemskem okolju.
Otok Cres - stanovanje druga vrsta do morja
Površina
70 m2
Lokacija
Cres
270.000€
Otok Cres - Zaglav - hiša s pogledom na morje
Površina
147,99 m2
Lokacija
Martinšćica - Cres
459.000€
Građevinsko zemljište, otok Cres
Površina
492 m2
Lokacija
Mali Podol - Cres
150.000€
Prikaz: 1 - 3 od 3 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.