Nepremičnine Makarska

Ponujamo vam izbrane in vrhunske nepremičnine na Makarski rivieri. Najbolj popularne nepremičnine v Makarski so stanovanja in apartmaji v novogradnjah, nato hiše s pogledom na morje in vile z bazenom. Ponujamo tudi številna gradbena zemljišča s pogledom na morje, ki so idealna za investicijo. Preverite našo bogato ponudbo in nas kontaktirajte za pomoč, tu smo za vas.
Preberite več
 
Makarska riviera je s svojo zanimivo lego, naravnimi in podnebnimi značilnostmi območje raznolikih naravnih lepot in zanimivosti po vsej svoji dolžini in širini. Ta mikroregija, ena izmed najbolj zaželenih turističnih destinacij na Hrvaškem, se nahaja v Splitsko-dalmatinski županiji. Številnim tujcem in domačim turistom je že vrsto let drugi dom, saj so nepremičnine v Makarski ene najbolj iskanih na naši obali. Makarska riviera s svojimi pripadajočimi občinami: Brela, Baška Voda, Gradac, Tučepi, Podgora in mestom Makarska se razprostira na nekaj več kot petdesetih kilometrih jadranske obale, zaradi česar je to edinstven košček hrvaške obale.
 

Makarska je top turistična destinacija v Dalmaciji

Mesto Makarska s svojimi občinami, ki se nahajajo ob vznožju gore Biokovo, pritegne pozornost s svojo impresivno konfiguracijo strmega terena, impresivnimi promenadami in še bolj impresivnimi plažami, ki so dobro znane vsem ljubiteljem poletnih počitnic, bivanja na plaži in mediteranskega duha. To nenavadno območje hitro postane ena najbolj priljubljenih destinacij tudi za tiste, ki niso odraščali na tem območju. Zahvaljujoč soncu, ki sije skoraj 2.750 ur na leto, temperaturam zraka nad 20 °C od maja do oktobra, pa tudi prijetnim temperaturam morja, Makarska riviera iz leta v leto beleži odlične turistične rezultate. Makarska riviera, ki jo obkroža gora Biokovo, je od Jadranskega morja ločena le z Jadransko magistralo, njeno naravno oblikovano pristanišče pa ščitita polotoka Osejava in Sv. Petar. Zahvaljujoč vsem tem značilnostim položaja v tem delu Jadrana boste tu naleteli na nekaj najlepših plaž na Hrvaškem. Strma oblika terena je povzročala številne izzive pri gradnji nepremičnin v Makarski, po drugi strani pa je mnogim lastnikom nepremičnin prinesla čarobne panoramske poglede na morje in otoke. Številne naravne lepote, bogata kulturno-zgodovinska dediščina, ugodnosti podnebja, gostoljubnost domačinov ter pestra bogata turistična ponudba so le nekateri izmed razlogov, zakaj je trg prodaje in nakupa nepremičnin v Makarski in na Makarski rivieri bolj dinamičen kot kadarkoli prej. Odlična prometna povezanost Makarske, bližina letališča Pleso v Splitu in Čilipi v Dubrovniku, redne trajektne povezave in linije jo naredijo idealno lokacijo za nakup nepremičnine.
 

Nakup nepremičnine v Makarski je vse večja želja tujih gostov

Številni tujci, domačini in gostje iz regije ne skrivajo navdušenja nad mestom Makarska in okolico. Ko enkrat spoznajo vse čare in prednosti bivanja ob morju, poti nazaj preprosto ni in marsikdo si želi privoščiti tak kos zaklada v obliki nakupa nepremičnine na Makarski rivieri. Zato ne preseneča razcvet gradnje hiš in stanovanj, saj je po nepremičninah ob morju v Makarski več povpraševanja kot kdaj koli prej. Obstaja tudi povpraševanje po zazidljivih zemljiščih v Makarski na atraktivnih lokacijah, saj vse več investitorjev vstopa v številne turistične in gostinske objekte in projekte. Mir in varnost, občutek ugodja in sproščenosti so nekatere od značilnosti mediteranskega duha, ki tukaj vlada, in bi si jih vsak želel zase. Zato zelo pogosto tuji lastniki nepremičnine na Makarski rivieri kot svoj drugi dom obiščejo večkrat na leto. Čeprav so cene nepremičnin v Makarski v samem vrhu, ko govorimo o cenah na Hrvaškem, so v primerjavi z zahodnoevropskimi sosedami te še vedno nekoliko nižje. Iz tega razloga je za tuje državljane to vsekakor še vedno bolj donosno kot nakup nepremičnine »second home« v lastni državi. Tako poleg tega, da imajo privilegij bivanja v vrhunski turistični destinaciji kadarkoli želijo, preostali čas nepremičnine oddajajo turistom, kar zagotavlja hitro in varno povrnitev naložbe. Danes lahko v Makarski in njeni okolici najdete različne primere gradnje, od sodobnih in modernih nepremičnin do tistih, obnovljenih v duhu tradicionalne dalmatinske arhitekture, oz. z uporabo kamna. Dovolj je, da se sprehodite po središču mesta Makarska, po katerem se razprostirajo stoletja stare kamnite hiše, in takoj vam je jasno, kakšna veščina gradnje s kamnom prevladuje v dalmatinski arhitekturi, zato so te redke nepremičnine v Makarski še posebej cenjene.
 

Prodaja stanovanj v Makarski vodi na trgu nepremičnin

Prodaja in nakup nepremičnin v Makarski dosega svoj vrh ne glede na trend rasti cen. To niti ni presenetljivo glede na to, kako čudovit je ta del Dalmacije za vse tiste, ki pridejo prvič in se očitno pogosto vračajo ter se odločijo za nakup nepremičnine na Makarski rivieri. Trg nepremičnin v Makarski je res raznolik, vodilna na njem je prodaja stanovanj v Makarski v modernih stavbah, penthousih in apartmajih v bližini morja. Sledi prodaja hiš v Makarski ob morju, luksuznih vil z bazeni in v redkih primerih tudi kamnitih ruševin, ki se prodajajo in so odlična priložnost za moderno adaptacijo s tradicionalnim mediteranskim duhom. Veliko povpraševanje je tudi po atraktivnih zazidljivih zemljiščih v širšem delu Makarske, ki hitro najdejo pot do svojih investitorjev. V naši ponudbi nepremičnin Euro Immobilien na območju Makarske riviere lahko najdete moderna, udobna eno-, dvo- in trisobna stanovanja v novejših stavbah na atraktivnih lokacijah v bližini centra, kot tudi v mirnih družinskih soseskah. Ponudba hiš za prodajo v Makarski je res raznolika, od luksuznih vil z bazenom, družinskih hiš z vrtovi in dvorišči do najmodernejših modernih počitniških hiš tako na lokacijah bližje centru kot na širšem območju Makarske. Razgledi iz številnih apartmajev, apartmajev, hiš in vil na tem delu Jadrana ponujajo spektakularne poglede na morje, sončne zahode z vonjem morja v zraku in neverjetna doživetja. Tuji kupci iz leta v leto vse bolj iščejo priljubljene destinacije na hrvaški obali, po nekaterih neuradnih anketah pa so prav nepremičnine v Makarski ena izmed top destinacij za nakup počitniške hiše.
 

Raziščite ponudbo nepremičnin podjetja Euro Immobilien v Makarski

Kot agencija z dolgoletnimi izkušnjami pri posredovanju pri nakupu ali prodaji nepremičnin smo se po svojih najboljših močeh potrudili pomagati vsem, ki sanjajo o nakupu nepremičnin v Makarski, da imajo na voljo različne vrste objektov za izpolnitev različnih potreb in želja. Pomembno je poudariti, da je trg zelo dinamičen in da se ponudba spreminja iz dneva v dan. Nepremičnine se hitro prodajajo, prostor pa je vse bolj omejen. Zato se trudimo biti najboljši posredniki, vaša nepremičninska agencija v Makarski, kar so mnogi prepoznali in nagradili s sodelovanjem. Če se odločite za agencijo Euro Immobilien, vam na vsakem koraku nudimo samo hitre, preverjene in poštene informacije, tako da ni prostora za dvome. Poznamo vse pravne vidike, ki vam lahko zagotovijo vašo idealno nepremičnino, govorimo tuje jezike in smo v veliki meri že sodelovali in še sodelujemo s številnimi tujimi kupci in prodajalci. Oglejte si podrobno ponudbo nepremičnin podjetja Euro Immobilien v Makarski, kontaktirajte nas in nam dovolite, da vam pomagamo uresničiti vaše sanje.
Stanovanje z bazenom in pogledom na morje nad centrom Makarske
Površina
228,43 m2
Lokacija
Makarska
684.990€
Novo stanovanje s panoramskim pogledom - Makarska
Površina
160,77 m2
Lokacija
Makarska
482.000€
Novo stanovanje z garažo na zahodu Makarske
Površina
93,17 m2
Lokacija
Makarska
370.000€
Luksuzna vila z bazenom - Makarska
Površina
300 m2
Lokacija
Makarska
na zahtevo
Makarska center, novogradnja - stanovanje s pogledom na morje
Površina
76,08 m2
Lokacija
Makarska
380.400€
Novogradnja Makarska center - stanovanje s pogledom na morje
Površina
76,96 m2
Lokacija
Makarska
384.800€
Makarska center - novo stanovanje s pogledom na morje
Površina
147,72 m2
Lokacija
Makarska
738.600€
Novo stanovanje s pogledom na morje v centru Makarske
Površina
76,96 m2
Lokacija
Makarska
361.712€
Makarska - novo stanovanje s pogledom na morje
Površina
75,38 m2
Lokacija
Makarska
241.216€
Novo stanovanje s pogledom na morje - Makarska
Površina
53,40 m2
Lokacija
Makarska
186.900€
Makarska - novo stanovanje z eno spalnico
Površina
57,10 m2
Lokacija
Makarska
199.850€
Stanovanje z garažo in pogledom na morje - Makarska
Površina
71,15 m2
Lokacija
Makarska
255.000€
Dvonadstropno stanovanje s pogledom na morje - Makarska
Površina
108 m2
Lokacija
Makarska
378.000€
Hiša z vrtom in panoramskim pogledom na morje - Makarska
Površina
171,70 m2
Lokacija
Makarska
400.000€
Vila z bazenom in panoramskim pogledom na morje
Površina
234 m2
Lokacija
Makarska
900.000€
Lepo stanovanje z veliko teraso in garažo - Makarska
Površina
71,79 m2
Lokacija
Makarska
na zahtevo
Makarska - stanovanje s prekrasnim pogledom na morje
Površina
81,56 m2
Lokacija
Makarska
245.000€
Novo stanovanje v bližini glavne plaže - Makarska
Površina
56,27 m2
Lokacija
Makarska
na zahtevo
Makarska - dvosobno stanovanje v bližini glavne plaže
Površina
72,38 m2
Lokacija
Makarska
na zahtevo
Prikaz: 1 - 21 od 58 oglasi
Strani: 123
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.