Nepremičnine Labin

Raziščite našo ponudbo nepremičnin v Labinu, ki obsega stanovanja in apartmaje s pogledom na morje, prostorne hiše z vrtovi, moderne in luksuzne vile z bazeni, družinske počitniške hiše ali gradbena zemljišča, primerna za gradnjo objekta po željah in potrebah strank. Prebrskajte po naši veliki izbiri odličnih naložbenih priložnosti in nas kontaktirajte za pomoč.
Read more
 
Nepremičnine v Labinu, srednjeveškem mestecu na 320 m nadmorske višine na našem največjem polotoku - Istri, postajajo vse bolj zanimivo za domače in tuje goste. Celotna Istra je območje izjemne naravne lepote, z bogato zgodovino in kulturno dediščino, odlično avtohtono kulinariko in ponudbo za vse generacije. Glede na to, da je istrska regija eden najbolj dinamičnih nepremičninskih trgov na Hrvaškem, mesto Labin občuti vse te tržne spremembe, zato so nepremičnine za prodajo v Labinu vse bolj zanimive za potencialne kupce nepremičnin.
 

Raziščite in spoznajte mesto Labin v Istri

Rudarsko mesto Labin se prvič pojavlja pod imenom Albona, najbolj pa je bilo prepoznavno po 400-letnem rudarjenju. Danes je Labin kulturno in upravno središče Istre, mesto, ki se ponaša s svojo kulturno in zgodovinsko dediščino ter arhitekturo, ki privablja vedno več obiskovalcev in gostov. Ta istrski biser je še posebej privlačen za različne umetnike, zahvaljujoč številnim umetniškim ateljejem in galerijam, ki skozi vse leto ustvarjajo in uživajo v tem posebej očarljivem mestecu, ki je od morja, Rabca, oddaljeno le 5 kilometrov.

Vse to je le nekaj razlogov zakaj je po nepremičninah v Labinu vse več povpraševanja domačinov iz večjih mest, ki se vse pogosteje odločajo za spremembo kraja bivanja, ali tujcev, ki obožujejo naš istrski polotok in vsak delček, pa naj bo to notranjost ali obalni del.

Glavni mestni trg v Labinu je najboljši primer bogate zgodovinske kulture in dediščine z ložo iz 16. stoletja, z glavnimi mestnimi vrati sv. Flora, nad katerimi stoji vklesan grb Labina in simbol beneške vladavine, beneški lev. Ob sprehodu po mestu in njegovem raziskovanju boste odkrili veliko zanimivih zgodovinskih podrobnosti s še več zanimivimi zgodbami. V neposredni bližini centra ne spreglejte čudovitega parka skulptur, ki je delo številnih labinskih umetnikov. Labin postaja vse bolj priljubljen med mladimi in je popoln dom za številne mlade družine z otroki, zato je nepremičninski trg v Labinu zadnja leta precej dinamičen in pester.
 

Na nepremičninskem trgu je najbolj priljubljena prodaja stanovanj v Labinu

Nakup in prodaja nepremičnin v Labinu in okolici narašča, tako kot tudi ostala naša Istra, kjer skorajda ni razlike v ceni nepremičnin v notranjosti ali na morju, saj ima vsak del Istre svoje posebnosti in zgodbe. Na razdalji le 5 kilometrov je Rabac, ki je eno najpomembnejših turističnih središč na vzhodnem delu istrske obale. To Labin odlično pozicionira v svetu nepremičnin, saj je dovolj blizu morja in vseh radosti, ki jih le-to prinaša v vseh letnih časih, pa vendar daleč od turistične konice, kar pride prav predvsem v poletnih mesecih.

Največja prednost tega malega turističnega bisera poleg Labina je prav njegova hvaležna lega ob samem vznožju hriba, ki ga ščiti pred vetrovi in omogoča prijetno sredozemsko klimo. S svojimi čudovitimi prodnatimi plažami je Rabac idealen za bivanje vseh generacij, še posebej družin. In prav bližina Rabca je še povečala zanimanje za nakup nepremičnin v Labinu in okolici. Nekatere od najbolj priljubljenih oblik nepremičnin v Labinu so moderne družinske počitniške hiše, razkošne vile z bazeni ali prostranimi dvorišči. Je pa najbolj iskana prav prodaja stanovanj v Labinu tako v stanovanjskih objektih kot apartmajev.
 

Prodaja hiš v Labinu narašča

Celotna Istra se lahko pohvali z nekaterimi najbolj luksuznimi primeri nepremičnin, pa naj gre za obalni del ali zeleno notranjost, zato Labin s svojimi očarljivimi zaselki ni izjema. Povečanje zanimanja za nakup »second home« nepremičnin se najbolj odraža pri novogradnjah stanovanjskih enot, vil ali počitniških hiš, t.j. prodaja hiše v Labinu, kot tudi v celotni Istri, iz leta v leto raste, prav tako pa tudi samo povpraševanje.

Vedno več tujcev izbira Hrvaško kot destinacijo, ki bo njihov drugi dom, ki jih bo razbremenila stresa in napolnila baterije, kadar koli si zaželijo vonjav, barv in načina življenja Mediterana. V obdobjih, ko se ne zadržujejo v svojih nepremičninah, se skoraj večina tujih lastnikov nepremičnin v okolici Labina odloči za najem stanovanja, apartmaja, hiše ali vile turistom. To je tudi eden najboljših in najbolj donosnih načinov za razmeroma hitro povračilo vloženih sredstev, še posebej, če vemo, da nepremičnine v Istri dosegajo zelo visoke cene najemnin, še posebej v sezoni.

V nepremičninski agenciji Euro Immobilien se po svojih najboljših močeh trudimo za najnovejše informacije s trga nepremičnin na celotni hrvaški obali, pa tudi na otokih. Prizadevamo si za čim bolj raznoliko ponudbo nepremičnin, da lahko posameznik najde tisto, kar išče glede na svoj življenjski slog, potrebe in želje. V trenutni ponudbi nepremičnin za prodajo v Labinu in okolici si lahko ogledate različne pritlične hiše z bazenom ali vrtom, apartmajske hiše, moderne hiše z bazenom v gradnji, luiksuzne vile na atraktivnih lokacijah, moderno opremljene apartmaje in stanovanja. Tudi investitorji lahko pridejo na svoje, saj okolica Labina ponuja odlično priložnost za investicijo v obliki gradbenih zemljišč in parcel, ki so trenutno naprodaj.
 

Euro Immobilien nepremičninska agencija v Labinu je z vami na vsakem koraku

Če si že dalj časa želite nepremičnino ob morju ali blizu morja, pa niste prepričani, kako se lotiti iskanja, vam priporočamo, da se najprej podrobno pozanimate o profesionalnih in kakovostnih nepremičninskih agencijah, ki bodo vaš partner na poti do uresničitve vaših želja po nepremičnini.

Ne glede na to, za katero istrsko destinacijo se boste odločili, zagotovo lahko pričakujete občutek varnosti, odlične prometne povezave in donosnost naložbe, še posebej, če je poudarek na turizmu. Hrvaška, kot sredozemska država z nizko stopnjo kriminala, vse bolj privablja številne goste in potencialne kupce iz preostale Evrope in sveta, še posebej če vemo, da je kultura spanja z odklenjenimi vrati še vedno zelo prisotna v majhnih mestih in na otokih. . Odlična prometna povezanost tako znotraj naše države kot tudi z državami EU je privedla do tega, da je med kupci nepremičnin kar četrtina tujcev, odstotek pa se precej povečuje v korist tujih lastnikov, ko govorimo o destinacijah z dostopom do morja.

Kar lahko pričakujete od agencije Euro Immobilien in naših nepremičninskih posrednikov, je uporaba najvišjih standardov poslovanja, visoka stopnja strokovnosti in zanesljivosti v vsaki fazi nakupnega procesa nepremičnine v Labinu ali na kateri od drugih lokacij. Dolgoletne izkušnje in poznavanje nepremičninskega trga ter delo s tujimi naročniki so le nekatere od prednosti, s katerimi se lahko pohvali vsak izmed naših nepremičninskih posrednikov v Labinu. Vedno poskušamo razumeti vaše želje in potrebe, da skupaj najdemo vašo idealno hišo, stanovanje ali gradbeno parcelo. Naj se vaše potovanje začne z ekipo Euro Immobilien!
Dve luksuzni vili s pogledom na morje - Labin
Površina
385 m2
Lokacija
Labin
na zahtevo
Istra - moderna vila z bazenom
Površina
176,15 m2
Lokacija
Labin
620.000€
Istra - moderna vila z bazenom 80 m od morja
Površina
465 m2
Lokacija
Labin
1.500.000€
Nova moderna hiša z bazenom - okolica Labina
Površina
138,50 m2
Lokacija
Labin
499.000€
Gradbeno zemljišče 300 m od centra Labina
Površina
1.018 m2
Lokacija
Labin
127.000€
Staro mestno jedro Labina - hiša s tremi enotami
Površina
180 m2
Lokacija
Labin
380.000€
Labin - moderna vila z bazenom, roh-bau
Površina
149 m2
Lokacija
Labin
289.000€
Luksuzno stanovanje s tremi terasami - Labin center
Površina
88,90 m2
Lokacija
Labin
na zahtevo
Rabac - dva apartmaja 800 m od morja
Površina
74 m2
Lokacija
Rabac - Labin
195.000€
Stanovanje blizu centra Labina
Površina
98 m2
Lokacija
Labin
210.000€
Obnovljena hiša v okolici Labina
Površina
44 m2
Lokacija
Labin
285.000€
Moderna hiša z bazenom blizu morja - okolica Labina
Površina
90 m2
Lokacija
Labin
360.000€
Novogradnja Labin - stanovanje v drugom nadstropju
Površina
79,04 m2
Lokacija
Labin
221.300€
Stanovanje v drugom nadstropju - novogradnja Labin
Površina
61,18 m2
Lokacija
Labin
183.600€
Stanovanje v prvem nadstropju - novogradnja Labin
Površina
53,90 m2
Lokacija
Labin
172.500€
Stanovanje v pritličju - novogradnja Labin
Površina
52,25 m2
Lokacija
Labin
156.750€
Stanovanje v starem delu mesta Labin
Površina
38 m2
Lokacija
Labin
110.000€
Tri kamnite hiše s skupnim bazenom - Labin
Površina
250 m2
Lokacija
Labin
320.000€
Obnovljena kamnita hiša - Istra, Labin
Površina
75 m2
Lokacija
Labin
295.000€
Prikaz: 1 - 21 od 87 oglasi
Strani: 12345
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.