Nepremičnine Dalmacija

Če so apartmaji in vile z bazeni tisto kar iščete, potem je Dalmacija prava izbira za vas. Ob obali, pa tudi v čudovitem dalmatinskem zaledju vas čakajo najbolj zanimive nepremičnine. V naši ponudbi lahko najdete tako velike počitniške hiše kot tudi manjše hiše za vse okuse, med ponudbo pa še posebej izstopajo čudoviti mestni apartmaji v Dalmaciji. Ta regija vam lahko ponudi točno to, kar iščete. Raziščite našo ponudbo in nas kontaktirajte za pomoč, tukaj smo za vas.

Preberite več
 
Dalmacija je največja turistična regija na Jadranu. Razteza se od Velebita na severu do rta Oštra na jugu. Malo dežja in veliko sonca in morja zagotovo ni vse, kar vas čaka v Dalmaciji. To je območje burne zgodovine, bogate gastronomske ponudbe, čudovitih naravnih lepot in gostoljubnega prebivalstva. Dalmacija je s svojimi 925 otoki, večjimi in manjšimi, naseljenimi in nenaseljenimi, skalami in grebeni zagotovo naša najbolj zaželena turistična regija. Ne glede na njeno geografsko lego je Dalmacija edinstvena po številnih prodnatih in peščenih plažah ter specifičnem dalmatinskem načinu življenja. Regijo, polno bogate zgodovine, običajev in tradicij, običajno delimo na severno, srednjo in južno Dalmacijo, od katerih vsaka ponuja svoje zgodbe, značilnosti in znamenitosti, ki so značilne za sredozemska mesta.
 

Nakup hiše v Dalmaciji ob morju ali nakup stanovanja v Dalmaciji v centru mesta?

Ne glede na rast cen nepremičnin, hiš, apartmajev, stanovanj, zemljišč, nič ne upočasni vse bolj aktivnega trga prodaje in nakupa nepremičnin v Dalmaciji. Posebej priljubljena so večja dalmatinska mesta na obali kot so Zadar in Šibenik, Makarska in seveda neposredna bližina otokov Hvar, Brač, Korčula, Ugljan, Murter, Kornatov. Prodaja hiš ob morju v Dalmaciji, pa tudi apartmajev, je najbolj priljubljena, saj si vsi želijo biti čim bližje morju ali imeti pogled na morje. Ni neznano dejstvo, da vsako peto nepremičnino na Hrvaškem kupijo tujci, kar ni nobena izjema tudi pri nakupu nepremičnin v Dalmaciji. Smo varna in lahko dostopna destinacija, cene nepremičnin so še vedno nekoliko nižje v primerjavi z zahodno Evropo, nakup nepremičnine kot naložbe v Dalmaciji pa je eden izmed razlogov, da je nepremičninski trg v Dalmaciji vse bolj aktiven in pester.

Če govorimo o najbolj priljubljeni obliki počitniške namestitve v Dalmaciji, potem so to zasebne namestitve oziroma apartmaji Vse več tujcev prepoznava prednosti lastništva »second home« nepremičnin v Dalmaciji, saj lahko v lastni nepremičnini uživajo na počitnicah na prelepi destinaciji, kadar koli želijo. Hkrati se nepremičnino lahko da v najem v turistične namene za hitro povrnitev naložbe, kar je eden izmed najbolj priljubljenih razlogov za nakup počitniške hiše, apartmaja ali zemljišča v Dalmaciji. Najpogostejši tuji kupci nepremičnin v Dalmaciji so zagotovo Nemci, Avstrijci, Slovenci, zadnja leta pa tudi vse več Poljakov, Čehov in Slovakov izbira Dalmacijo kot destinacijo za svojo »second home« nepremičnino ob morju.
 

Nakup nepremičnine v Dalmaciji kot vse bolj priljubljena oblika naložbe

Med najbolj iskanimi nepremičninami so avtohtone kamnite hiše v Dalmaciji, po katerih povpraševanje z leti samo raste. Tudi moderni apartmaji za prodajo se gradijo v Dalmaciji, v številnih turističnih središčih na obali, pa tudi standardno vedno priljubljene počitniške hiše in vile čim bližje morju, čeprav to danes ni več eden od odločilnih dejavnikov. Ob novih življenjskih trendih v zadnjih letih so postale še posebej zaželene nepremičnine, najpogosteje hiše in vile za oddih na samotnih lokacijah z odprtim pogledom na morje. Največja prednost pri izbiri tovrstne nepremičnine je zagotovo možnost večjega vrta, ki dodatno zagotavlja zasebnost, mir in sprostitev, po kateri hrepeni vse več posameznikov, hkrati pa zagotavlja dodatne vsebine na lastni parceli, kar je vedno velika korist.

Za ljubitelje urbanega in aktivnega življenja vam bodo nepremičnine v dalmatinskih mestnih središčih zagotovile vse, kar potrebujete, najboljše pa je, da lahko do vsake plaže pridete peš. Dandanes se kupec najprej odloči za kakovost nepremičnine oziroma potencial zemljišča, zato investitorji vse več pozornosti namenjajo izbiri lokacije in pripravi projektov. Zato lahko vidimo številne nove družinske hiše in vile s prostornimi terasami in neizogibnimi bazeni ter skrbno urejenimi vrtovi. Pri trendih v gradnji apartmajev je posebna pozornost namenjena dobri in funkcionalni razporeditvi prostorov z veliko svetlobe, moderno opremo in steklenimi stenami, ki ponujajo čudovit razgled.
 

Prodaja nepremičnin v Dalmaciji na vrhuncu

Vsi potencialni kupci nepremičnin na Hrvaškem, še posebej tisti, ki jih zanimajo nepremičnine v Dalmaciji, se morajo zavedati, da je povpraševanje po nepremičninah trenutno na vrhuncu, ne glede na konstantno rast cen. Upoštevati je treba, da se stanovanja in apartmaji v novogradnjah v Dalmaciji pogosto prodajo, še preden je objekt zgrajen. Tudi zato so starejše nepremičnine vse bolj zanimive za tuje in domače kupce. Ko gre za gradbena zemljišča za prodajo v Dalmaciji, predvsem na atraktivnih lokacijah v priljubljenih delih večjih dalmatinskih mest, pa tudi za tista bližje morju ali s pogledom na morje, so se ta zemljišča lani prodajala po rekordnih cenah. Vsekakor ugotavljamo, da je trenutno stanje nepremičninskega trga v Dalmaciji bolj dinamično kot kdaj koli prej, povpraševanje po hišah in apartmajih za prodajo v Dalmaciji pa je večje od trenutne ponudbe.
 

Euro Immobilien je vaš partner in vaša nepremičninska agencija v Dalmaciji

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam na področju prodaje in nakupov nepremičnin se v podjetju Euro Immobilien zavedamo, da so strokovnost, transparentnost in razumevanje med posredniki in potencialnimi prodajalci oziroma kupci nepremičnin najpomembnejši dejavniki v procesu nakupa in prodaje. Skozi leta in leta dela smo se specializirali za delo s tujimi kupci, ki so prepoznali našo kakovost, pripravljenost in strokovnost pri sodelovanju. Če iščete apartma ali vilo z bazenom, je Dalmacija prava izbira za vas, ne glede na to ali je želena lokacija na obali ali v prelepem dalmatinskem zaledju. Nepremičnine v Dalmaciji so zanimive in raznolike na vsaki lokaciji.

V naši ponudbi lahko najdete tako velike počitniške hiše kot tudi manjše hiše, izstopajo pa številni mestni apartmaji za vsak okus. Dalmacija vam bo zagotovila vse, kar potrebujete v vseh letnih časih, s strokovnim in profesionalnim vodenjem procesa z naše strani pa boste zagotovo lažje uresničili svoje sanje o nakupu nepremičnine v Dalmaciji. Najemite strokovno, izobraženo osebo, da boste lahko prepričani in brezskrbni, da proces nakupa in prodaje nepremičnine spoštuje hrvaške zakone. Zato se obrnite na nas z zaupanjem, saj bo vsak naš nepremičninski posrednik v Dalmaciji popolnoma razumel vaše želje in potrebe.

 

Dalmacija je neizčrpen vir naravnih lepot in bogate zgodovine

Dalmacija kot dokaj velika regija ponuja čarobnost na vsakem koraku. Že od nekdaj je bila zanimiva lokacija kot tudi celoten Mediteran, priljubljen kraj za uživanje, z milo klimo, obilico sončnih dni, kakovostno hrano, naravnimi lepotami in zdravilnim morjem, kar jo je naredilo zaželeno destinacijo za dopust, bivanje in nakup nepremičnin. Rekordni turistični rezultati v zadnjih letih so naredili svoje, zato je danes nepremičninski trg v Dalmaciji zelo dinamičen in aktiven, z vsakodnevnim naraščajočim povpraševanjem in vse boljšimi rezultati v procesu prodaje in nakupa nepremičnin.

Skoraj vsak četrti kupec nepremičnin na Hrvaškem je tuj državljan, v nekaterih bolj priljubljenih turističnih krajih pa celo več kot 70 %. Kakovostne ceste, ki vodijo do naše obale, avtoceste in vse boljša prometna infrastruktura so poskrbele, da je Hrvaška postala idealen kraj za daljše ali krajše bivanje. Zato so nepremičnine »second home« v Dalmaciji vedno pametna in donosna izbira. Z razvojem letališč in nenehnim uvajanjem novih linij iz Nemčije, Avstrije, Švice, Švedske in Nizozemske je Hrvaška postala ena najbolj zaželenih letalskih destinacij.
Biograd na Moru, mobilna hišica v kampu
Površina
42,68 m2
Lokacija
Biograd na Moru
135.000€
Vir - apartmaji 450 m od morja
Površina
65,38 m2
Lokacija
Vir
260.000€
Povljana - apartmaji v novogradnji blizu morja
Površina
43,18 m2
Lokacija
Povljana
152.685€
Zazidljivo zemljišče, Vrsi
Površina
682,50 m2
Lokacija
Vrsi
99.645€
Dve polovici hiše z bazenom - novogradnja v Privlaki
Površina
306,31 m2
Lokacija
Privlaka
590.000€
Gradbeno zemljišče z gradbenim dovoljenjem - Nin
Površina
425 m2
Lokacija
Nin
180.000€
Stanovanje z bazenom in pogledom na morje nad centrom Makarske
Površina
228,43 m2
Lokacija
Makarska
684.990€
Novo stanovanje s panoramskim pogledom - Makarska
Površina
160,77 m2
Lokacija
Makarska
482.000€
Stanovanje v drugi vrsti do morja - Betina
Površina
114,26 m2
Lokacija
Betina - Tisno
399.000€
Stanovanje s teraso blizu plaže - Podgora
Površina
77 m2
Lokacija
Podgora
280.000€
Betina - stanovanje v tretji vrsti do morja
Površina
61,68 m2
Lokacija
Betina - Tisno
280.000€
Novo stanovanje z garažo na zahodu Makarske
Površina
93,17 m2
Lokacija
Makarska
370.000€
Vodice - stanovanje na dobri lokaciji
Površina
65,45 m2
Lokacija
Vodice
159.000€
Nov penthouse drugi red do morja - Betina, Murter
Površina
124,40 m2
Lokacija
Betina - Tisno
595.000€
Vila s panoramskim pogledom na morje - novogradnja Diklo-Zadar
Površina
255 m2
Lokacija
Diklo - Zadar
na zahtevo
Opremljeno večnadstropno stanovanje - Privlaka
Površina
103,05 m2
Lokacija
Privlaka
375.000€
Apartma s pogledom na morje - Maslenica
Površina
75,27 m2
Lokacija
Maslenica - Jasenice
200.000€
Polovica hiše s tremi apartmaji - Povljana, Pag
Površina
127,44 m2
Lokacija
Povljana
285.000€
Čiovo - apartmajska vila na mirni lokaciji
Površina
253 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
880.000€
Čiovo - apartmaji z bazenom v bližini plaže
Površina
68 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
260.000€
Prikaz: 1 - 21 od 509 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.