Nepremičnine Dalmacija

Če so apartmaji in vile z bazeni tisto kar iščete, potem je Dalmacija prava izbira za vas. Ob obali, pa tudi v čudovitem dalmatinskem zaledju vas čakajo najbolj zanimive nepremičnine. V naši ponudbi lahko najdete tako velike počitniške hiše kot tudi manjše hiše za vse okuse, med ponudbo pa še posebej izstopajo čudoviti mestni apartmaji v Dalmaciji. Ta regija vam lahko ponudi točno to, kar iščete. Raziščite našo ponudbo in nas kontaktirajte za pomoč, tukaj smo za vas.

Preberite več
 
Dalmacija je največja turistična regija na Jadranu. Razteza se od Velebita na severu do rta Oštra na jugu. Malo dežja in veliko sonca in morja zagotovo ni vse, kar vas čaka v Dalmaciji. To je območje burne zgodovine, bogate gastronomske ponudbe, čudovitih naravnih lepot in gostoljubnega prebivalstva. Dalmacija je s svojimi 925 otoki, večjimi in manjšimi, naseljenimi in nenaseljenimi, skalami in grebeni zagotovo naša najbolj zaželena turistična regija. Ne glede na njeno geografsko lego je Dalmacija edinstvena po številnih prodnatih in peščenih plažah ter specifičnem dalmatinskem načinu življenja. Regijo, polno bogate zgodovine, običajev in tradicij, običajno delimo na severno, srednjo in južno Dalmacijo, od katerih vsaka ponuja svoje zgodbe, značilnosti in znamenitosti, ki so značilne za sredozemska mesta.
 

Dalmacija je neizčrpen vir naravnih lepot in bogate zgodovine

Dalmacija kot dokaj velika regija ponuja čarobnost na vsakem koraku. Že od nekdaj je bila zanimiva lokacija kot tudi celoten Mediteran, priljubljen kraj za uživanje, z milo klimo, obilico sončnih dni, kakovostno hrano, naravnimi lepotami in zdravilnim morjem, kar jo je naredilo zaželeno destinacijo za dopust, bivanje in nakup nepremičnin. Rekordni turistični rezultati v zadnjih letih so naredili svoje, zato je danes nepremičninski trg v Dalmaciji zelo dinamičen in aktiven, z vsakodnevnim naraščajočim povpraševanjem in vse boljšimi rezultati v procesu prodaje in nakupa nepremičnin. Skoraj vsak četrti kupec nepremičnin na Hrvaškem je tuj državljan, v nekaterih bolj priljubljenih turističnih krajih pa celo več kot 70 %. Kakovostne ceste, ki vodijo do naše obale, avtoceste in vse boljša prometna infrastruktura so poskrbele, da je Hrvaška postala idealen kraj za daljše ali krajše bivanje. Zato so nepremičnine »second home« v Dalmaciji vedno pametna in donosna izbira. Z razvojem letališč in nenehnim uvajanjem novih linij iz Nemčije, Avstrije, Švice, Švedske in Nizozemske je Hrvaška postala ena najbolj zaželenih letalskih destinacij.
 

Nakup hiše v Dalmaciji ob morju ali nakup stanovanja v Dalmaciji v centru mesta?

Ne glede na rast cen nepremičnin, hiš, apartmajev, stanovanj, zemljišč, nič ne upočasni vse bolj aktivnega trga prodaje in nakupa nepremičnin v Dalmaciji. Posebej priljubljena so večja dalmatinska mesta na obali kot so Zadar in Šibenik, Makarska in seveda neposredna bližina otokov Hvar, Brač, Korčula, Ugljan, Murter, Kornatov. Prodaja hiš ob morju v Dalmaciji, pa tudi apartmajev, je najbolj priljubljena, saj si vsi želijo biti čim bližje morju ali imeti pogled na morje. Ni neznano dejstvo, da vsako peto nepremičnino na Hrvaškem kupijo tujci, kar ni nobena izjema tudi pri nakupu nepremičnin v Dalmaciji. Smo varna in lahko dostopna destinacija, cene nepremičnin so še vedno nekoliko nižje v primerjavi z zahodno Evropo, nakup nepremičnine kot naložbe v Dalmaciji pa je eden izmed razlogov, da je nepremičninski trg v Dalmaciji vse bolj aktiven in pester. Če govorimo o najbolj priljubljeni obliki počitniške namestitve v Dalmaciji, potem so to zasebne namestitve oziroma apartmaji Vse več tujcev prepoznava prednosti lastništva »second home« nepremičnin v Dalmaciji, saj lahko v lastni nepremičnini uživajo na počitnicah na prelepi destinaciji, kadar koli želijo. Hkrati se nepremičnino lahko da v najem v turistične namene za hitro povrnitev naložbe, kar je eden izmed najbolj priljubljenih razlogov za nakup počitniške hiše, apartmaja ali zemljišča v Dalmaciji. Najpogostejši tuji kupci nepremičnin v Dalmaciji so zagotovo Nemci, Avstrijci, Slovenci, zadnja leta pa tudi vse več Poljakov, Čehov in Slovakov izbira Dalmacijo kot destinacijo za svojo »second home« nepremičnino ob morju.
 

Nakup nepremičnine v Dalmaciji kot vse bolj priljubljena oblika naložbe

Med najbolj iskanimi nepremičninami so avtohtone kamnite hiše v Dalmaciji, po katerih povpraševanje z leti samo raste. Tudi moderni apartmaji za prodajo se gradijo v Dalmaciji, v številnih turističnih središčih na obali, pa tudi standardno vedno priljubljene počitniške hiše in vile čim bližje morju, čeprav to danes ni več eden od odločilnih dejavnikov. Ob novih življenjskih trendih v zadnjih letih so postale še posebej zaželene nepremičnine, najpogosteje hiše in vile za oddih na samotnih lokacijah z odprtim pogledom na morje. Največja prednost pri izbiri tovrstne nepremičnine je zagotovo možnost večjega vrta, ki dodatno zagotavlja zasebnost, mir in sprostitev, po kateri hrepeni vse več posameznikov, hkrati pa zagotavlja dodatne vsebine na lastni parceli, kar je vedno velika korist. Za ljubitelje urbanega in aktivnega življenja vam bodo nepremičnine v dalmatinskih mestnih središčih zagotovile vse, kar potrebujete, najboljše pa je, da lahko do vsake plaže pridete peš. Dandanes se kupec najprej odloči za kakovost nepremičnine oziroma potencial zemljišča, zato investitorji vse več pozornosti namenjajo izbiri lokacije in pripravi projektov. Zato lahko vidimo številne nove družinske hiše in vile s prostornimi terasami in neizogibnimi bazeni ter skrbno urejenimi vrtovi. Pri trendih v gradnji apartmajev je posebna pozornost namenjena dobri in funkcionalni razporeditvi prostorov z veliko svetlobe, moderno opremo in steklenimi stenami, ki ponujajo čudovit razgled.
 

Prodaja nepremičnin v Dalmaciji na vrhuncu

Vsi potencialni kupci nepremičnin na Hrvaškem, še posebej tisti, ki jih zanimajo nepremičnine v Dalmaciji, se morajo zavedati, da je povpraševanje po nepremičninah trenutno na vrhuncu, ne glede na konstantno rast cen. Upoštevati je treba, da se stanovanja in apartmaji v novogradnjah v Dalmaciji pogosto prodajo, še preden je objekt zgrajen. Tudi zato so starejše nepremičnine vse bolj zanimive za tuje in domače kupce. Ko gre za gradbena zemljišča za prodajo v Dalmaciji, predvsem na atraktivnih lokacijah v priljubljenih delih večjih dalmatinskih mest, pa tudi za tista bližje morju ali s pogledom na morje, so se ta zemljišča lani prodajala po rekordnih cenah. Vsekakor ugotavljamo, da je trenutno stanje nepremičninskega trga v Dalmaciji bolj dinamično kot kdaj koli prej, povpraševanje po hišah in apartmajih za prodajo v Dalmaciji pa je večje od trenutne ponudbe.
 

Euro Immobilien je vaš partner in vaša nepremičninska agencija v Dalmaciji

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam na področju prodaje in nakupov nepremičnin se v podjetju Euro Immobilien zavedamo, da so strokovnost, transparentnost in razumevanje med posredniki in potencialnimi prodajalci oziroma kupci nepremičnin najpomembnejši dejavniki v procesu nakupa in prodaje. Skozi leta in leta dela smo se specializirali za delo s tujimi kupci, ki so prepoznali našo kakovost, pripravljenost in strokovnost pri sodelovanju. Če iščete apartma ali vilo z bazenom, je Dalmacija prava izbira za vas, ne glede na to ali je želena lokacija na obali ali v prelepem dalmatinskem zaledju. Nepremičnine v Dalmaciji so zanimive in raznolike na vsaki lokaciji. V naši ponudbi lahko najdete tako velike počitniške hiše kot tudi manjše hiše, izstopajo pa številni mestni apartmaji za vsak okus. Dalmacija vam bo zagotovila vse, kar potrebujete v vseh letnih časih, s strokovnim in profesionalnim vodenjem procesa z naše strani pa boste zagotovo lažje uresničili svoje sanje o nakupu nepremičnine v Dalmaciji. Najemite strokovno, izobraženo osebo, da boste lahko prepričani in brezskrbni, da proces nakupa in prodaje nepremičnine spoštuje hrvaške zakone. Zato se obrnite na nas z zaupanjem, saj bo vsak naš nepremičninski posrednik v Dalmaciji popolnoma razumel vaše želje in potrebe.
Apartmaji na mirni lokaciji - novogradnja v Vodicah
Površina
74,78 m2
Lokacija
Vodice
261.730€(1.972.005 kn)
Primošten - luksuzna vila s pogledom na morje
Površina
560 m2
Lokacija
Primošten
2.500.000€(18.836.250 kn)
Nov apartma s pogledom na morje v bližini plaže v Drveniku
Površina
63,32 m2
Lokacija
Drvenik - Gradac
280.000€(2.109.660 kn)
Čudovito stanovanje v bližini plaže v Drveniku s pogledom na morje
Površina
80,73 m2
Lokacija
Drvenik - Gradac
330.000€(2.486.385 kn)
Nov dvosobni apartma v bližini plaže v Drveniku s čudovitim pogledom na morje
Površina
100 m2
Lokacija
Drvenik - Gradac
350.000€(2.637.075 kn)
Stanovanje z garažo in pogledom na morje - Makarska
Površina
71,15 m2
Lokacija
Makarska
255.000€(1.921.297 kn)
Baška Voda - moderna vila z bazenom in pogledom na morje
Površina
445 m2
Lokacija
Baška Voda
na zahtevo
Podgora - gradbeno zemljišče s panoramskim pogledom na morje
Površina
978 m2
Lokacija
Podgora
185.000€(1.393.882 kn)
Hiša z vrtom - Murter
Površina
53 m2
Lokacija
Murter
250.000€(1.883.625 kn)
Dvonadstropno stanovanje s pogledom na morje - Makarska
Površina
108 m2
Lokacija
Makarska
378.000€(2.848.041 kn)
Omiš - kamnita hiša z bazenom in odprtim pogledom na morje
Površina
900 m2
Lokacija
Omiš
1.250.000€(9.418.125 kn)
Dva studio apartmaja v centru - Split
Površina
61 m2
Lokacija
Split
310.000€(2.335.695 kn)
Kamnita hiša z bazenom, prva vrsta do morja
Površina
130 m2
Lokacija
Vinjerac - Posedarje
690.000€(5.198.805 kn)
Split - Spinut, enosobno stanovanje v bližini centra
Površina
52 m2
Lokacija
Spinut - Split
260.000€(1.958.970 kn)
Apartma v prvi vrsti do morja - otok Brač
Površina
62 m2
Lokacija
Otok Brač
209.000€(1.574.710 kn)
Tučepi - gradbena parcela z lepim razgledom
Površina
2.050 m2
Lokacija
Tučepi
na zahtevo
Bast - luksuzna vila z bazenom in panoramskim pogledom na morje
Površina
288 m2
Lokacija
Bast - Baška Voda
na zahtevo
Atraktivno gradbeno zemljišče v centru Baške Vode
Površina
827 m2
Lokacija
Baška Voda
na zahtevo
Tučepi - stanovanje prva vrsta do morja
Površina
92,40 m2
Lokacija
Tučepi
250.000€(1.883.625 kn)
Polovica hiše z bazenom, Debeljak - Sukošan
Površina
230 m2
Lokacija
Debeljak - Sukošan
600.000€(4.520.700 kn)
Prikaz: 1 - 20 od 450 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.