Nepremičnine Njivice

Raziščite naš izbor in ponudbo, ki vsebuje najbolj kakovostne nepremičnine v Njivicah, ki so naprodaj. Najbolj priljubljene nepremičnine v Njivicah na otoku Krku so tradicionalne kamnite hiše ob morju ali s pogledom na morje, moderne luksuzne vile z bazeni na atraktivnih območjih ter široka ponudba apartmajev. Poleg klasičnih hiš in stanovanj v ponudbi poiščite tudi nekaj fantastičnih naložbenih priložnosti za nakup zazidljivih zemljišč in različnih nepremičnin za renovacijo. Vabljeni, da nas kontaktirate in nas prosite za pomoč pri iskanju idealne nepremičnine v Njivicah, saj smo tukaj za vas in zaradi vas.
Pročitaj više
 

Moderne in luksuzne premium nepremičnine v Njivicah so želja številnih tujih kupcev

Turizem je v zadnjih letih naredil svoje in danes so Njivice privlačna turistična točka ob morju, ki je ohranila svoj stari čar, oplemeniten z novimi razvojnimi težnjami. Na trgu nepremičnin so Njivice izjemno hvaležna destinacija, saj se nahajajo na odlični lokaciji, prepoznani s strani investitorjev in ljubiteljev idiličnih lokacij ob morju. Najbolj zanimive so stanovanjske hiše in moderne vile, ki so že urejene za najem, zato so odlična naložba za potencialne kupce.

V naši trenutni ponudbi, ko gre za nepremičnine za prodajo v Njivicah, smo poskušali združiti čim več različnih objektov, lokacij in prikazov projektov v novogradnjah, da bi zadovoljili različne želje in možnosti potencialnih naročnikov in bodočih lastnikov nepremičnin. Glede na to, da smo specializirani za delo s strankami s tujih trgov, vam ni treba skrbeti, ali razumemo vaše potrebe.

Če vas zanima prodaja apartmajev v Njivicah in iščete bolj luksuzne apartmaje, raziščite našo ponudbo modernih penthousov, na atraktivnih lokacijah, v bližini morja ali centra mesta. Odlična lokacija za tiste, ki imate radi bližino plaž in središča majhne ribiške vasice, prepričani pa smo, da je moderna in sodobna zasnova z uporabo kvalitetnih materialov pri gradnji le v pomoč pri odločitvi za nakup nepremičnine v Njivicah. Če vas novogradnja ne zanima, raziščite našo ponudbo drugih zanimivih apartmajev za prodajo, katerih zgradbe bodo zadovoljile različne okuse kupcev.
 

Prodaja hiš v Njivicah so vedno bolj v središču pozornosti kupcev nepremičnin

Če pa je vaš interes prodaja hiš v Njivicah in iščete nekoliko večji objekt, kot so moderne vile, družinske hiše ali počitniške hiše z bazeni, prebrskajte po naši aktualni ponudbi s privlačnimi cenami.

Trenutna ponudba vil i hiš v Njivicah naprodaj bo zadovoljila tudi različne želje potencialnih kupcev. Tako si lahko ogledate moderne vile na mirnih lokacijah v Njivicah, s čudovitim pogledom na morje, ali pa nekaj, kar bi lahko adaptirali v svojem stilu ali glede na idejno rešitev, ki za določene objekte že obstaja. Prebrskajte tudi po luksuznih hišah, ki naj bi bile kmalu dokončane.

Vzdolž celotnega otoka Krk se dela na stanovanjskih objektih nikoli ne ustavijo. Kupec, ne glede na to, ali gre za domači ali tuji trg, išče predvsem kvaliteto, lokacijo čim bližje morju ali s panoramskim pogledom na morje, kjer se bo v bodoče spočil in užival v tem pogledu. Zaradi tega ne preseneča, da so najbolj iskana moderna dvosobni apartmaji za prodajo v Njivicah ki jih bodoči lastniki lahko vedno oddajo v najem v času turistične sezone oziroma skozi vse leto, ko v njih ne bivajo. Vedno več ljudi se odloča za naložbo v nepremičnine, kjer vedno šteje dobiček. Cene nepremičnin v prihodnosti verjetno ne bodo padle, zato je vsak nakup nepremičnine v Njivicah in nasploh na otoku Krku, priložnost, ki je ne smete zamuditi.
 

Vrhunska storitev na poti do nepremičnine v Njivicah z Euro Immobilien

Pri Euro Immobilien si nenehno prizadevamo za vključitev kakovostnih nepremičnin v naš portfelj nepremičnin v Njivicah naprodaj kot tudi odlične možnosti za adaptacijo in zemljišča za investicijo. To so prepoznale naše številne stranke, ki v velikem številu prihajajo s tujih trgov in jim uspešno uresničujemo želje in sanje o nepremičninah. Z dolgoletnim delom in izkušnjami na področju nakupa in prodaje nepremičnin smo se specializirali za področje nakupa in prodaje počitniških nepremičnin za ciljne stranke z zelo prefinjenim okusom.

Naša največja prednost je poznavanje mentalitete in načina poslovanja na najbolj priljubljenih evropskih trgih, po drugi strani pa poznamo vsak kotiček ob naši obali, še posebej otok Krk, kjer imamo tudi pisarno. V vsakem trenutku vemo, kaj se okoli nas dogaja, gradi, načrtuje tako na otoku Krku kot širše. To je vedno velika prednost za potencialne kupce in naše stranke, saj prvi izvejo za velike priložnosti in nove nepremičnine, ki se pojavljajo na trgu. Smo strokovna in ambiciozna ekipa, ki vas spremlja ves čas v procesu prodaje ali nakupa nepremičnine v Njivicah ne glede na to ali gre za hišo, stanovanje, apartma ali zemljišče.

Visoki poslovni standardi in zanesljivost vsakega člana ekipe Euro Immobilien je tisto, na kar se lahko zanesete, najbolje pa je, da se o tem prepričate sami in nas kontaktirate za pomoč, če iščete idealno nepremičnino v Njivicah in okolici. Prepustite nam vašo skrb in našli bomo idealno nepremičnino za vas!
 

Njivice so vse bolj privlačna turistična destinacija, a tudi prijeten kraj za bivanje

Nepremičnine v Njivicah vse hitreje pridejo do svojih kupcev, tako kot večina nepremičnin na otoku Krku, ki je med tujimi in domačimi gosti še posebej priljubljen. Otok Krk je s svojimi čudovitimi mesti in občinami že vrsto let eno najprivlačnejših območij za prodajo in nakup nepremičnin na hrvaškem nepremičninskem trgu. Razlogov za to je veliko, a že sedaj vemo, da je otok Krk ena najprivlačnejših turističnih destinacij, ki iz leta v leto podira rekorde v številu nočitev in prihodih gostov z vsega sveta.

Blaga sredozemska klima z zelo ugodno geografsko lego ter bogastvom kulturnih in naravnih lepot je naš "zlati otok" naredila ne le destinacijo za poletni turizem, ampak so Njivice kot celoten otok Krk postale idealna destinacija za celoletno bivanje. Bližina evropskih mest in prihod na vikend destinacijo z lastnim avtomobilom je velika prednost mnogih tujih lastnikov nepremičnin. To je le eden od razlogov, zakaj so Njivice in njihova okolica doživele razcvet novogradenj in povpraševanja po nepremičninah »second home«. Posledično raste iz leta v leto tudi prodaja apartmajev v Njivicah, kot tudi prodaja hiš.

Iz starega ribiškega mesta so Njivice danes postale kraj, ki ga turisti iz različnih evropskih držav preprosto obožujejo in se vanj z veseljem vračajo, novi gostje pa ta del Hrvaške šele odkrivajo. Tisto, zaradi česar so Njivice tako posebne, je bogata otoška vegetacija, ki nudi popolno senco, zlasti v poletnih mesecih, eden redkih krajev na otoku Krk, kjer se gozdovi spuščajo do številnih prodnatih plaž, kar je poleti velika prednost. Ko enkrat obiščete to očarljivo mesto, vam bo jasno, zakaj se je veliko prebivalcev hrvaške notranjosti odločilo zgraditi svoje vikende prav v Njivicah, vse več tujcev pa želi imeti nepremičnino na tem delu naše obale.
Dva apartmaja s panoramskim pogledom na morje - Njivice
Površina
110,34 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
490.000€
Otok Krk - Njivice, moderna vila v izgradnji
Površina
349 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
2.400.000€
Njivice - opremljena novogradnja z dvema spalnicama
Površina
62,77 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
315.000€
Njivice - dvonadstropni apartma v bližini plaže
Površina
122 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
580.000€
Novogradnja, apartma z odprtim pogledom na morje, Njivice
Površina
67,72 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
280.000€
Apartma s pogledom na morje in vrtom, Njivice - otok Krk
Površina
61 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
335.000€
Samostojna hiša z velikim vrtom - Njivice, otok Krk
Površina
399,68 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
790.000€
Penthouse s pogledom na morje in vrtom, 300 m od morja, Njivice, otok Krk
Površina
92,60 m2
Letni prihodki od najemnin
30000
Lokacija
Njivice - Omišalj
400.000€
Otok Krk, Njivice, kuća s pogledom na more, mirna lokacija
Površina
280 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
1.500.000€
Luksuzna dvojna kuća u blizini mora s pogledom na more
Površina
268 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
1.340.000€
Villa v top lokaciji s čudovitim pogledom na morje
Površina
402 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
1.200.000€
BREZČASNA KLASIKA, le 300 metrov od morja
Površina
300 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
780.000€
Prikaz: 1 - 13 od 13 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.