Nepremičnine Zadar

Nekretnine u Zadru pravi su izbor za sve one koji traže svoj idealan novi dom ili pak “second home” nekretninu. Možemo vam ponuditi moderne apartmane na atraktivnim lokacijama, obiteljske kuće ili pak luksuzne vile s bazenima. Istražite našu ponudu koja sadrži najbolje nekretnine na prodaju u Zadru koju često aktualiziramo i uređujemo kako bi potencijalni kupci imali bogat izbor objekata te ujedno kako bi zadovoljili različite interese i stilove života pojedinaca zainteresiranih za kupnju i investiranje u nekretnine u Zadru i okolici.
Preberite več
 
Mesto Zadar, za katerega se bodo mnogi strinjali, da je kot muzej na prostem, je že leta v samem vrhu najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem. Dalmacija je naša največja turistična regija, znana po raznolikosti svojih lepot, ki jih ponuja na vsakem koraku. Z malo dežja in veliko sonca ponuja edinstveno doživetje kulture, običajev, zgodovine, aktivnosti za vse starosti, fantastično gastronomsko ponudbo, edinstveno arhitekturo, kulturne in naravne znamenitosti. Zahvaljujoč "simbolu" mesta Zadar, atrakciji Pozdrav soncu, kjer lahko doživite nepozaben sončni zahod in popoln spekter barv, ki padajo na Zadarski kanal in otoke. Nahaja se v neposredni bližini druge najbolj znane znamenitosti, govorimo pa o resnično edinstveni kombinaciji arhitekture in glasbe – Morskih orgel, ki ustvarjajo melodije v ritmu valov, plime in oseke. Zadar je v zadnjih letih poleg tega, da je zelo priljubljen med tujci kot turistična destinacija, vse bolj priljubljen tudi med domačini iz notranjosti naše države, ki se odločajo za življenje v krajih ob morju. Zato se je povpraševanje po nepremičninah močno povečalo, v zadnjem času pa se kupci še posebej zanimajo za prodajo hiš v Zadru.
 

Prodaja nepremičnin v Zadru je vse bolj zanimiva za tuje kupce

Kakovostne ceste, ki vodijo do naše obale, avtoceste in letalske povezave so celotno Hrvaško naredile za lahko dostopno lokacijo, ki ni več rezervirana le za daljše bivanje, temveč tudi za popolno vikend destinacijo. Nenehni razvoj in povečevanje novih letalskih linij iz najpomembnejših evropskih mest do zadrskega letališča je naredil severni del Dalmacije za eno najbolj zaželenih letalskih destinacij. Ne smemo pozabiti na varnostni faktor, ki je še posebej pomemben tujim potencialnim kupcem iz zahodnoevropskih držav. Posebej velja izpostaviti trend vračanja Hrvatov, ki so več kot polovico svojega življenja preživeli v tujini in želijo svojo upokojitev dočakati v svoji državi. Nepremičnine v Zadru so velik hit pri kupcih in ne glede na to, ali iščete hišo, zemljišče, stanovanje ali stanovanje, se morate najprej sami odločiti za nekaj najpomembnejših dejavnikov, kot so npr. : lokacijo nepremičnine, velikost nepremičnine in seveda predviden proračun.
 

Na nepremičninskem trgu vodi prodaja stanovanj v Zadru

Zadar je eno izmed mest v Dalmaciji, katerega stanovanjska gradnja v zadnjih letih nenehno raste in se počasi bliža vrhuncu, vse zaradi velike potrebe in povpraševanja po srednje velikih stanovanjih, ki se ponujajo predvsem kot rešitev stanovanjskega vprašanja. . To priložnost so videli in izkoristili številni gradbeniki in investitorji, ki vlagajo v nepremičnine v Zadru, ki so pogosto prodane pred zaključkom gradnje. Plovanija, Bili brig, Višnjik, Borik, Belafuža in druge privlačne in zanimive soseske Zadra so območja, kjer se je v zadnjih letih največ gradilo in investiralo. Kot specializirana agencija za nakup in prodajo apartmajev in počitniških hiš ob jadranski obali in na otokih, velik odstotek naših strank predstavljajo ravno tujci, ki jasno vedo, kaj hočejo, ko iščejo nepremičnine za "drugi dom" v Zadru in svojo okolico . in večina jih je pomembno je, da je nepremičnina čim bližje morju in plaži, da ima pogled na morje, po drugi strani pa se vedno najdejo tisti potencialni kupci, ki imajo raje počitniško nepremičnino stran od turističnih središč in gneče. Prav čas "pandemije" je prinesel nekaj novih trendov na nepremičninskem trgu v Zadru , kot tudi v celem svetu, zato opažamo tudi velik trend rasti povpraševanja po kmetijskih zemljiščih, oljčnih nasadih, pa tudi gradnji. zemljišče, ki prej ni vzbujalo zanimanja kot danes. Prav tako, ko gre za prodajo hiš v Zadru , kot tudi prodajo apartmajev v Zadru , in stanovanj, so vse bolj iskane tiste zgradbe z lastnim koščkom zelene oaze, to je vrtom in dvoriščem. Takšni objekti so postali bolj priljubljeni kot kdaj koli prej.
 

Euro Immobilien ponuja nepremičnine za prodajo v Zadru in njegovi okolici

Veliko število strank, ki se zanimajo za prodajo nepremičnin v Zadru, se najpogosteje odloča za objekte, kot so stanovanja in apartmaji, predvsem zato, ker so cenovno ugodnejši od hiš, enostavnejši za vzdrževanje, poleg tega pa je ponudba objektov širša kot takrat. gre za prodajo hiš v Zadru . Na drugi strani pa so tisti potencialni kupci, ki iščejo izključno prostornost in dodaten prostor, drugačno svobodo in zasebnost. Stranke, ki imajo svojo vizijo idealnega doma, se pogosto odločajo za možnost zazidljivega zemljišča, saj je to najboljši način za uresničitev njihovih želja, ne glede na to, da se zdi sama gradnja zahtevnejša in zahteva nekaj več časa in predanost . Cene nepremičnin v Zadru se razlikujejo glede na značilnosti posameznega objekta, ali gre za počitniško hišo, stanovanje, stanovanje ali zemljišče, odvisno je od lokacije kot tudi od luksuza samega objekta. Novogradnja v Zadru je v polnem teku, tako da če aktivno iščete in se zanimate za prodajo apartmajev v Zadru, boste imeli res pestro izbiro, od luksuzno opremljenih apartmajev, klasičnih družinskih apartmajev, kot tudi tistih za najem v poletni sezoni. v manjše studie. Zadar je mesto, ki je kot nalašč za življenje ob morju skozi vse leto, zato ni presenetljivo, da je vedno več povpraševanja po nakupu hiše, apartmaja in stanovanja, tako s strani tujcev za nepremičnino "drugi dom" kot s strani in domačih kupcev ki se vse pogosteje odločajo za stalno selitev v Dalmacijo.
 

Vaša zanesljiva nepremičninska agencija v Zadru

V agenciji Euro Immobilien se dobro zavedamo, kako kompleksen in zahteven je proces nakupa nepremičnine za kupca in koliko vam lahko olajšamo pot do idealne nepremičnine v Zadru . Dolgoletne izkušnje na področju prodaje in nakupa nepremičnin na jadranski obali in otokih so nam pokazale, kako pomembni so strokovnost, razumevanje in transparentnost informacij med nepremičninskimi posredniki in potencialnimi prodajalci oziroma zainteresiranimi za nakup nepremičnine. Vodimo vas skozi celoten proces, ves čas smo tam in rešimo vse vaše dvome. Z leti smo se še posebej specializirali za delo s tujimi kupci, ki prepoznavajo našo kvaliteto in zaupanja vredno ekipo. Ne glede na to ali iščete vilo z bazenom, družinsko hišo, moderno počitniško hišo, apartma ali apartma, Zadar je vrhunska izbira in mi ga poznamo, imamo radi in z našimi kupci odlično sodelujemo. prodajalci na območju Zadra. Vaše sanje o nakupu idealne nepremičnine v Zadru še nikoli niso bile bližje realnosti, prvi in največji korak pa je najem strokovne ekipe, ki pozna hrvaško zakonodajo in postopek kupoprodaje nepremičnin. Obrnite se na nas z zaupanjem, saj smo tukaj za vas, da smo vaša nepremičninska agencija v Zadru!
Vila z apartmaji in pogledom na morje - Diko, Zadar
Površina
650 m2
Lokacija
Diklo - Zadar
2.000.000€
Stanovanje z bazenom in strešno teraso - Belafuža, Zadar
Površina
146,19 m2
Lokacija
Belafuža - Zadar
399.000€
Gradbeno zemljišče z delnim pogledom na morje, Bili brig - Zadar
Površina
2.146 m2
Lokacija
Bili brig - Zadar
343.520€
Zadar, novogradnja! Penthouse s strešno teraso in bazenom
Površina
267,73 m2
Lokacija
Arbanasi - Zadar
1.606.350€
Zadar, novogradnja! Trisobno stanovanje v pritličju z vrtom in bazenom
Površina
206,12 m2
Lokacija
Arbanasi - Zadar
1.236.690€
Gradbeno zemljišče, Diklo - Zadar
Površina
875 m2
Lokacija
Diklo - Zadar
306.250€
Zadar, Vitrenjak, novogradnja na odlični lokaciji!
Površina
112 m2
Lokacija
Zadar
395.000€
Zadar, Vitrenjak, novogradnja na odlični lokaciji!
Površina
192 m2
Lokacija
Zadar
1.050.000€
Zadar, Vitrenjak, novogradnja na odlični lokaciji!
Površina
159 m2
Lokacija
Zadar
560.000€
Zadar, Vitrenjak, novogradnja na odlični lokaciji!
Površina
91 m2
Lokacija
Zadar
370.000€
Zadar, Vitrenjak, novogradnja na odlični lokaciji!
Površina
62 m2
Lokacija
Zadar
230.000€
Apartma v drugem nadstropju s pogledom na morje, Zadar - Diklo
Površina
98,28 m2
Lokacija
Diklo - Zadar
645.000€
Apartmaji v novogradnji s pogledom na morje, Zadar - Diklo
Površina
69,74 m2
Lokacija
Diklo - Zadar
203.000€
Renovirano dvoetažno stanovanje, Zadar-Relja
Površina
120 m2
Lokacija
Relja - Zadar
285.000€
Stanovanje v drugem nadstropju, novogradnja Višnjik-Zadar
Površina
97,83 m2
Lokacija
Višnjik - Zadar
480.000€
Stanovanje v prvem nadstropju, novogradnja Višnjik-Zadar
Površina
97,83 m2
Lokacija
Višnjik - Zadar
380.000€
Zadar - Polotok, vrstna hiša idealna za turizem
Površina
143 m2
Lokacija
Poluotok - Zadar
500.500€
Zadar - Branimir, stanovanje v bližini mostu in starega mestnega jedra
Površina
107 m2
Lokacija
Branimirova Obala - Zadar
350.000€
Zadar, prenovljeno stanovanje v starem mestnem jedru
Površina
62 m2
Lokacija
Poluotok - Zadar
280.000€250.000€
Apartmaji v novogradnji, Diklo - Zadar
Površina
94,44 m2
Lokacija
Diklo - Zadar
na zahtevo
Prikaz: 1 - 20 od 28 oglasi
Strani: 12
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.