Nepremičnine Čiovo

Prebrskajte po naši aktualni ponudbi nepremičnin na otoku Čiovo poleg čudovitega mesta Trogir, enega od pristnih dalmatinskih biserov. Povpraševanje po nepremičninah v srednji Dalmaciji ne izgublja na priljubljenosti, pa naj gre za počitniške hiše, luksuzne vile z bazeni ali vedno privlačne apartmaje in stanovanja za prodajo.

Preberite več…
Če vas zanimajo nepremičnine na otoku Čiovo in v širši okolici Trogirja, izberite strokovnega in ambicioznega partnerja, izberite Euro Immobillien.

Otok Čiovo je v zadnjih letih turizem postavil v ospredje. Nahaja se v naši priljubljeni in najljubši regiji med našimi gosti, srednji Dalmaciji. Nekoč skriti biser za samotarje je danes ena izmed top destinacij za poletne počitnice, kar je še povečalo povpraševanje in zanimanje za nakup nepremičnin na otoku Čiovo. Medtem ko je poleti tu zelo glasno, aktivno, živahno in zabavno, so zimski meseci primerni za uživanje v otoškem življenjskem slogu, pravi oazi miru in sprostitve. To je čas, ki ga lastniki počitniških nepremičnin izkoristijo predvsem za polnjenje baterij in sprostitev na tem čudovitem otoku.

Danes na otoku prevladujejo različne nepremičnine, vendar so to v največjem odstotku apartmaji in počitniške hiše, ki se nahajajo tik ob plaži ali s čudovitim in sproščujočim pogledom na morje. Zato ni presenetljivo, da nepremičnine na otoku Čiovo v večini primerov služijo kot »second home« nepremičnine, ki hkrati mnogim lastnikom dajejo možnost, da objekt oddajo takrat, ko v njem ne bivajo, ob tem pa si počasi povrnejo naložbo in vložena sredstva za nakup. Takšna oblika vračanja naložbe z oddajanjem nepremičnin se je ob naši edinstveni obali in na otokih, kjer ima turizem ogromno vlogo, izkazala za odlično in pametno.

 

Otok Čiovo je idealna destinacija za idilične počitnice

Čarobna Dalmacija zadnja leta privablja vse več turistov, s tem pa je tudi vse večja želja tujcev, da postanejo lastniki nepremičnin v Dalmaciji. Razlogov je veliko, vsekakor pa bomo omenili najpomembnejše, to so lahka dostopnost in dostopnost destinacije, blago sredozemsko podnebje, ki večji del leta zagotavlja toplo in prijetno vreme, ter seveda bogata zgodovina in naravne lepote, ki so vidne na vsakem koraku.

Velika prednost otoka Čiovo je bližina mesta Trogir, še enega jadranskega dragulja, ki je pod UNESCO zaščito, zato ni presenetljivo, da je ta del Dalmacije posebej priljubljen med tujimi in domačimi turisti in gosti. Trogir je od letališča Split oddaljen 15 minut vožnje z avtomobilom, kar je še ena velika prednost za vse tiste, ki želijo spoznati to območje in morda uresničiti svoje dolgoletne sanje o nakupu nepremičnine na Čiovu ali v Trogirju. Za otok Čiovo lahko rečemo, da je podaljšek mesta Trogir, saj je s celino povezan z mostovi, zato zagotovo spada med najbolj dostopne otoke na Hrvaškem.

Bogata kultura in zgodovina, zaščitena svetovna dediščina starega mestnega jedra Trogirja navdušuje vsakogar, ki je priča številnim sakralnim znamenitostim, zanimivi arhitekturi, ozkim kamnitim ulicam, fantastični gastronomski ponudbi v zadnjih letih in številnim zanimivim vsebinam za vse generacije in različne življenjske stile.

Nič manj zanimiv, dinamičen in lep ni otok Čiovo, ki je delno tudi pod UNESCO zaščito in nudi mir in sprostitev tistim, ki si tega želijo, na drugi strani pa je v poletnih mesecih zelo privlačna ponudba zabave in aktivnih počitnic. Prav zaradi tega postaja trg nepremičnin na otoku Čiovo vse bolj dinamičen, kar je vse bolj zanimivo za tiste, ki iščejo nepremičnino »second home«.  na območju Dalmacije, predvsem destinacije na morju in otokih.

Vse intenzivnejša je gradnja in prodaja apartmajev na Čiovu

Tako kot raste povpraševanje v Trogirju, raste tudi povpraševanje in prodaja apartmajev na otoku Čiovo, ki ponuja vse čare uživanja v »dalmatinskem« načinu življenja. Ta otok postaja vse bolj priljubljena naložbena destinacija, pa naj gre za stanovanja, apartmaje, gradbena ali kmetijska zemljišča ali ko gre za hiše za prodajo na Čiovu. Tako kot v drugih priljubljenih turističnih destinacijah na Hrvaškem se tudi tukaj nenehno gradi, interesenti za nakup nepremičnine pa največkrat izbirajo med  apartmaji, stanovanji, počitniškimi hišami in luksuznimi vilami na Čiovu.  Ponudba je raznolika in vsak lahko najde objekt, ki ustreza njegovim potrebam in življenjskemu slogu.

V naši trenutni ponudbi nepremičnin na otoku Čiovo prodajamo novozgrajena stanovanja na atraktivnih lokacijah s pogledom na morje, apartmajske hiše, ki so odlična priložnost za investicijo in donos preko oddajanja nepremičnin. Če govorimo o malo večjih objektih, ko gre za prodaja hiš na Čiovu so zainteresiranim kupcem so na voljo moderne vile ali družinske počitniške hiše.

Lahko ugotovimo, da se skoraj vse nepremičnine na Čiovu nahajajo na atraktivnih lokacijah, v bližini številnih čudovitih plaž, s katerimi je otok bogat, ali v mirnih in stanovanjskih predelih, kjer je na voljo vsa potrebna vsebina. Čeprav sta območja Trogirja in Čiova prepoznavna po starih kamnitih hišah, pa je njihova ponudba zelo omejena in redka. V vsakem primeru vam priporočamo, da podrobneje raziščete Trogir, saj so možnosti vseeno nekoliko večje, če je prav kamnita hiša nepremičnina, ki jo iščete. Območje Trogirja in otoka Čiovo vsebuje res široko paleto nepremičnin za nakup, mi pa vam bomo z veseljem pomagali olajšati iskanje in uresničiti vaše želje.

Z Euro Immobilien do idealne nepremičnine na otoku Čiovo

Nakup ali prodaja nepremičnine na otoku Čiovo je proces, ki zahteva posebno in natančno pozornost, potrebno je poznati vse pravne postopke, ki veljajo na področju prodaje in nakupa nepremičnin. Naše dolgoletne izkušnje pri delu z nepremičninami so nam pokazale in dokazale, kako pomembni so v odnosu do stranke strokovnost, prilagodljivost, dostopnost in razumevanje. Rezultat so prav številne stranke z vseh koncev sveta ter tudi naši domači kupci in njihova priporočila prijateljem, partnerjem in sodelavcem.

Posebej smo specializirani za delo s tujimi naročniki, ki v zadnjih letih raziskujejo in se zaljubljajo v jadransko obalo in otoke. Skozi leta dela smo se veliko naučili o različnih miselnostih, pogajalskih veščinah, željah in potrebah ljudi iz različnih koncev sveta in to zagotovo štejemo med naše največje prednosti. Zelo dobro znamo tudi tuje jezike, tako da pri sodelovanju s strankami ni jezikovnih ovir, kar nam je hkrati utrdilo položaj na trgu pri poslovnem sodelovanju s tujimi strankami.

Uresničite svoje sanje o nakupu nepremičnine na otoku Čiovo z  izobraženo in strokovno pomočjo ter se izogniti nepotrebnemu izgubljanju časa v morju informacij. V agenciji Euro Immobilien smo z vami na vsakem koraku postopka, dobro poznamo nepremičninski trg in lahko ste prepričani, da bodo naši nepremičninski agenti odlično razumeli vaše želje in potrebe ter naredili vse, da si jih lahko izpolnite.

Čiovo - apartmajska vila na mirni lokaciji
Površina
253 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
880.000€
Čiovo - apartmaji z bazenom v bližini plaže
Površina
68 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
260.000€
Dva povezana apartmaja s pogledom na morje - Čiovo
Površina
100 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
na zahtevo
Otok Čiovo - hiša na izredni lokaciji
Površina
164 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
1.250.000€
Otok Čiovo - moderna vila z bazenom, druga vrsta do morja
Površina
260 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
1.750.000€
Moderni apartmaji s pogledom na morje, Čiovo
Površina
57 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
230.175€
Moderna stanovanja na odlični lokaciji v bližini plaže
Površina
85 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
340.000€
Moderna vila z bazenom, garažo in pogledom na morje
Površina
295 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
1.050.000€
Apartmanska kuća u blizini mora i plaža, Čiovo
Površina
280 m2
Lokacija
Čiovo - Trogir
450.000€
Prikaz: 1 - 11 od 11 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.