Nepremičnine Pula

Nepremičnine v Puli že dolgo mamijo številne kupce z vsega sveta, povpraševanje pa še naprej raste. Takšen podatek sploh ni presenetljiv, kajti kdo si ne bi želel imeti hiše ali apartmaja v najrazvitejši in najbolj priljubljeni turistični regiji na Hrvaškem. Pobrskajte po naši aktualni ponudbi nepremičnin za prodajo v Puli in ne oklevajte ter se obrnite na nas za pomoč, saj poznamo vsak kotiček naše čudovite istrske obale.
Read more
 
Istra in njena mesta so idealna destinacija za obisk in ogled kadar koli v letu. K priljubljenosti Pulja poleg bogate ponudbe, fantastičnih naravnih lepot in blage klime zagotovo pripomoreta tudi bližina Italije in Slovenije ter puljsko letališče, ki je omogočilo, da so Istro spoznali obiskovalci iz celega sveta. .

Popularnost Istre med tujimi in domačimi obiskovalci je pripomogla k velikemu interesu za nakup nepremičnine v Puli, največjem mestu našega polotoka.
 

Rekordna rast povpraševanja po nakupu nepremičnine v Puli in okolici


Razlogov, zakaj je Pulj že vrsto let hit med tujimi turisti, je veliko, mi pa bomo našteli najpomembnejše:
 • Zgodovinske in kulturne znamenitosti: Pulj ima bogato zgodovino in kulturo, z več dobro ohranjenimi starorimskimi ruševinami, kot so znamenita puljska Arena, Avgustov tempelj in slavolok Sergijevcev. Te znamenitosti so glavna atrakcija za ljubitelje zgodovine in turiste, ki jih zanima starodavna arhitektura.
 • Čudovite plaže: Pulj se nahaja na Jadranskem morju in ima številne lepe plaže, kot so plaža Verudela, plaža Punta Verudela in plaža Stoja. Zaradi čistega modrega morja in slikovite pokrajine je idealna destinacija za ljubitelje sonca, morja in uživanja na plaži.
 • Naravne lepote: Pulj je tudi dom številnih naravnih znamenitosti, kot je nacionalni park Brioni, ki ga sestavlja skupina štirinajstih otočkov, ki so zaščiteni zaradi svoje naravne lepote in živalskega sveta. Park ponuja obiskovalcem možnosti za uživanje v dejavnostih, kot so pohodništvo, kolesarjenje in plavanje.
 • Festivali in dogodki: Pulj gosti več kulturnih dogodkov in festivalov skozi vse leto, vključno s Puljskim filmskim festivalom, festivalom Visualia ter številnimi domačimi in tujimi izvajalci v spomladanskih in poletnih mesecih v puljski Areni. Ti dogodki privabljajo različne turiste z vsega sveta.
Na splošno Pulj ponuja edinstveno kombinacijo zgodovine, kulture, naravnih lepot in zabave, zaradi česar je med turisti priljubljena destinacija. Popolna je za vse generacije, zahvaljujoč številnim aktivnostim na prostem, s katerimi lahko tu uživate in si zapolnite prosti čas. Ugodna klimatska lega, zdravilno čist zrak, več kot 2500 sončnih ur na leto, povprečne zimske temperature 10°C, pogled na turkizno modro morje naredijo Pulj za odlično izbiro za krajše ali daljše bivanje.

Ljubitelji dobre kapljice in kakovostne lokalne kulinarike bodo na eni od številnih družinskih kmetij, ki se nahajajo, še posebej uživali v najbolj priljubljenih izdelkih kot so: vino, domače testenine, domače oljčno olje in tartufi.


Nepremičnine v Puli hitro in enostavno najdejo svojega lastnika

Nakup nepremičnine v Puli je zanimiv predvsem za številne goste iz sosednjih držav, pa tudi za vse več investitorjev in podjetnikov, ki so spoznali vse prednosti investicije v turistične namene. Nekateri od najpogostejših kupcev nepremičnin v Puli so:
 • Lokalno prebivalstvo - ljudje, ki prihajajo iz Pulja ali bližnjih krajev, se odločajo za nakup nepremičnine v Puli za osebno uporabo ali za investicijske namene.
 • Izseljenci – veliko tujcev se odloča za nakup nepremičnine v Puli kot nepremičnino »second home« ali nepremičnino za investicijo.
 • Turisti - turisti, ki obiskujejo Istro in Pulj, se med obiskom zelo zlahka zaljubijo v mesto. Z lahkoto se odločijo za nakup počitniške hiše ali stanovanja, ki ga pogosto oddajajo, ko ne bivajo v lastni nepremičnini.
 • Investitorji – Domači in mednarodni investitorji v nepremičnine vidijo Pulj kot privlačen trg za naložbe zaradi njene lokacije, gospodarske rasti in potenciala za prihodke od najemnin.
 • Gradbeniki - investitorji v nepremičnine, ki kupujejo zemljišča ali obstoječe nepremičnine v Puli za preureditev ali nove gradbene projekte.


Prodaja apartmajev v Puli je v vrhu zanimanja kupcev nepremičnin

Na splošno velja, da je na trgu nepremičnin v Puli pestra mešanica kupcev, razlogi za nakup nepremičnine pa so lahko zelo različni. V naši trenutni ponudbi nepremičnin za nakup v Puli lahko najdete različne vrste nepremičnin, kot so:
 • Prodaja stanovanj v Puli so priljubljena izbira tako domačinov kot tujcev, predvsem v središču mesta in ob obali. Izbirate lahko med družinam prijaznimi večsobnimi stanovanji ali nekoliko bolj luksuzno ponudbo penthousov z idiličnim pogledom na morje.
 • Nove in stare hiše za prodajo v Puli so tudi priljubljena izbira, zlasti za tiste, ki iščejo več prostora ali zasebnosti. V naši trenutni ponudbi vam ponujamo družinske hiše z več stanovanji, samostojne hiše z bazenom v okolici Pulja, pa tudi moderne hiše in vile s prostornim vrtom.
 • Vile so idealne za vse tiste, ki iščejo luksuzne ali vrhunske nepremičnine, vile z bazeni in pogledom na morje.
 • Zemljišče - nekateri kupci se odločijo za nakup zemljišča v Puli za razvojne namene, kot je gradnja nove hiše ali gradnja poslovnih prostorov.

Vrste nepremičnin, ki se najpogosteje kupujejo v Puli, so odvisne od številnih dejavnikov, vključno z lokacijo, ceno in specifičnimi potrebami kupca, nepremičninska agencija Euro Immobilien pa je tu, da to prepozna in vam ponudi tisto, kar želite in kar iščete.


Euro Immobilien - vaš idealen posrednik na poti do nepremičnine v Puli

Če ste zainteresirani za nakup nepremičnine v Puli, bodo naši strokovni in kakovostni nepremičninski posredniki storili vse, da bi razumeli vaše želje in potrebe. Naš edini cilj je obojestransko zadovoljstvo naših strank in naših nepremičninskih agentov ter pomoč, ki jim jo nudimo pri, po mnenju mnogih, največji življenjski odločitvi. Trudimo se pokriti čim širši nabor različnih nepremičnin vzdolž hrvaške obale na najatraktivnejših lokacijah in v priljubljenih turističnih destinacijah.

Z leti smo se specializirali za delo s tujimi kupci in nakup »second home« nepremičnin v Puli, Istri in ostali Hrvaški. Da sta se trud in vlaganje v ekipo posrednikov Euro immobilien obrestovala, pričajo številne zadovoljne stranke in njihova priporočila, ki nas še posebej veselijo in kar precej zaposlujejo.

V procesu nakupa želene nepremičnine se lahko zanesete na nas in našo predanost, učinkovito in jasno komunikacijo ter seveda poznavanje trga, zakonov in predpisov na področju nepremičnin. Naša pomoč in pomoč pri ogledu nepremičnin, prenos vseh preverjenih in bistvenih dejstev ter vpogled v vso potrebno dokumentacijo, svetovanje po vaših željah in potrebah, prijava, davčna prijava in prenos določenih stroškov s prodajalca na kupca nepremičnine v Puli.

Dovolite naši ekipi strokovnih nepremičninskih posrednikov, da bo vaš idealen posrednik na poti do želene nepremičnine! Tu smo za vas!
Istrska kamnita hiša
Površina
176 m2
Lokacija
Pula
175.000€
Dvosobno družinsko stanovanje - Pula
Površina
98 m2
Lokacija
Pula
250.000€
Novo luksuzno stanovanje z bazenom - Pula
Površina
55 m2
Lokacija
Pula
230.000€
Pula - moderno stanovanje z dvoriščem
Površina
100 m2
Lokacija
Pula
295.000€
Vila z bazenom - predmestje Pulja
Površina
255 m2
Lokacija
Pula
950.000€
Družinsko stanovanje v Puli
Površina
119 m2
Lokacija
Vidikovac - Pula
315.084€
PULA! Hiža z vrtom blizu centra
Površina
60 m2
Lokacija
Pula
187.000€
PULJ STARO MESTO stanovanje v mansardi
Površina
49,22 m2
Lokacija
Pula
140.000€
PULA! Dvonadstropno stanovanje blizu centra!
Površina
55 m2
Lokacija
Pula
225.000€
Samostojna hiša z bazenom v okolici Pule
Površina
337 m2
Lokacija
Pula
675.000€
Moderna hiša s prostornim vrtom v bližini Pule
Površina
157 m2
Lokacija
Pula
630.000€
Prikaz: 1 - 13 od 13 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.