Nepremičnine Umag

Raziščite in odkrijte našo bogato in raznoliko izbiro, ki vsebuje najboljše nepremičnine v Umagu ki smo jih pripravili za vas. Privlačna ponudba luksuznih nepremičnin vas pričakuje na našem največjem polotoku Istra, za vse zainteresirane potencialne kupce na območju mesta Umag pa prinašamo aktualen seznam stanovanj, apartmajev, počitniških hiš, luksuzne vile z bazeni in fantastične možnosti za investicije preko gradbenih zemljišč.
Read more
 
Nepremičnine v Umagu so že dolgo v samem vrhu povpraševanja, predvsem ko gre za nakup nepremičnine »second home«. Že leta Umag privablja številne tuje investitorje in kupce nepremičnin, ki sanjajo o stanovanju, hiši ali vili prav na tem območju. Torej lahko z gotovostjo trdimo, da je trg za prodajo in nakup nepremičnin v Umagu v zadnjih letih vse bolj aktivna in dinamična.


Umag - mesto športa, naravnih lepot in aktivnosti za vse starosti

Umag je prelepo istrsko mesto, ki leži na zahodni obali Istre in je že dolgo znano kot zelo pomembna lokacija za hrvaški turizem. Mestece s samo 15.000 prebivalci je od slovenske meje oddaljeno 10 km in je zaradi sredozemskega podnebja in številnih naravnih lepot odlična destinacija za vse ljubitelje morja in morskih aktivnosti, saj imate možnost uživati v kopanju vse od maja do oktobra.

Mesto Umag je zaželena destinacija za vse ljubitelje aktivnosti v naravi in ljubitelje adrenalina skozi vse leto, saj se v njem odvijajo različne aktivnosti, ki se s prihodom višjih temperatur organizirajo v vse večjem številu. Od odlične in znane istrske kulinarike, ki s svojo gastronomsko ponudbo navdušuje domače in tuje goste, pa do različnih dogodkov, kot so športni dogodki, koncerti, predstave, razstave in zanimive delavnice za vse starosti. Nepremičnine v Umagu tako kot v celotni Istri so zaradi vseh ugodnosti, ki jih ponuja življenje na našem polotoku, zelo iskani med tujimi gosti, ki si želijo prav pri nas realizirati svojo nepremičnino »second home«.

Prodaja nepremičnin v Umagu in okolici je še posebej zanimiva za številne športnike in posameznike z izrazitejšim športnim duhom, saj je to mesto razglašeno za Evropsko mesto športa in je tradicionalno dom znanega teniškega turnirja ATP Croatia Open, ki poteka v mesecu julija vsako leto. Poleg tega, da ga krasi vsa ponudba popolne turistične destinacije, je mesto Umag pogosto izpostavljeno kot najboljše mesto za življenje na Hrvaškem po izboru prebivalcev, kar zagotovo vpliva na to, da postaja vse bolj priljubljena tudi prodaja nepremičnin v Umagu in na širšem območju.

Ko govorimo o cenah nepremičnin, je treba opozoriti, da Istra kot regija zagotovo sodi v višji cenovni razred, ko gre za nepremičnine, ne glede na to ali iščete stanovanje ali hišo ob morju ali bolj v notranjosti.


Moderne in luksuzne nepremičnine v Umagu kot odlična naložbena priložnost

Arhitektura mesta Umag najbolje pove zanimivo zgodovino tega mesta, ki so ga odkrili rimski plemiči in se odločili, da ga spremenijo v svojo poletno rezidenco. Razkošje in glamur tistega časa se najbolje kažeta prav skozi nepremičnine v Umagu. Beneške hiše v starem mestnem jedru, deli obzidja in stolpi, številne stavbe in cerkve iz obdobja renesanse in baroka, vse to daje poseben čar temu priljubljenemu turističnemu biseru.

Mesto sestavlja 23 manjših naselij, zaradi 45-kilometrske obale pa lahko govorimo o res posebnem območju in doživetju nekoliko bolj sodobnega Mediterana, k čemur najbolj pripomorejo turistične številke v poletnih mesecih, ki vsako leto podirajo rekorde v nočitvah in obiskih. Če iščete svojo idealno nepremičnino ob morju v Umagu in okolici, ste na pravem mestu, saj se je naša kakovostna in odlična ekipa nepremičninskih agentov na območju Umaga potrudila strniti bogato in raznoliko ponudbo nepremičnin za prodajo.

Lastništvo nepremičnine v Umagu mnogi vidijo tudi kot zelo dragoceno naložbo, saj se vložena sredstva zaradi možnosti zaslužka z oddajanjem nepremičnin hitro povrnejo, medtem ko številni tuji in domači podjetniki vlagajo v številne nove stanovanjske objekte namenjene turizmu. Tako kot se turistična ponudba mesta Umag nenehno spreminja, se spreminja tudi sama arhitektura in stil gradnje, ki spremlja širitev storitev in dejavnosti.


Najbolj aktivna na trgu je prodaja stanovanj v Umagu

Prostorne družinske počitniške hiše, moderne in luksuzne vile z bazenom, ob morju ali s pogledom na morje v Umagu ali v neposredni bližini so zelo priljubljene nepremičnine za nakup, za katere ne manjka potencialnih kupcev. Največji prednosti teh objektov sta v prvi vrsti izoliranost in mir, h kateremu vsi težijo, pa vendar so dovolj blizu številnim naravnim lepotam, zanimivostim in vsebinam, ki jih kraj ponuja. Kamnite hiše ali kamnite vile, ki izžarevajo starinski mediteranski slog, so že od nekdaj priljubljene med zainteresiranimi potencialnimi kupci hiš za prodajo v Umagu in po vsej Istri. Ponudba tovrstnih objektov je omejena, zato priporočamo, da ukrepate čim prej, saj se takšne nepremičnine hitro prodajajo.

Še vedno pa je prodaja stanovanj v Umagu in apartmajev v zadnjih desetih letih zagotovo ena najbolj priljubljenih možnosti, spremljajo pa jo značilnosti sodobne gradnje z uporabo najnovejših tehnologij in materialov. Sodoben stil gradnje na atraktivnih lokacijah, kot so turistična naselja, nižji stroški vzdrževanja v primerjavi s počitniškimi hišami in vilami so dejavniki, ki pritegnejo veliko število domačih in predvsem tujih kupcev.

Umag je idealno območje za vse vrste investicij, zato gradbena zemljišča na zanimivih lokacijah zelo hitro najdejo investitorja, ki ne zamudi prave priložnosti. Prav zato redno spremljajte našo aktualno ponudbo nepremičnin v Umagu, da bi bili v vsakem trenutku obveščeni o trenutnem stanju stanovanj, apartmajev, hiš, vil in zemljišč za prodajo.


Strokovna in zanesljiva nepremičninska agencija v Umagu uresničijo vaše želje na poti do idealne nepremičnine

Kako si zZagotoviti, da bo nakup hiše ali stanovanja v Umagu prijetna izkušnja, je cilj vsakega od naših nepremičninskih posrednikov v Umagu, zato je v prvi vrsti seznanitev potencialnih kupcev s trgom, kjer kupujejo, zakoni in predpisi, ki veljajo pri nas, ter postopkom nakupa nepremičnine. Za tako življenjsko naložbo izberite preverjeno in zanesljivo nepremičninsko agencijo v Umagu, katere profesionalna in strokovna ekipa bo skupaj z vami izbrala najboljšo nakupno strategijo, ki v celoti ustreza vašim željam in potrebam.

Poudarjamo, da smo se v letih sodelovanja z velikim številom tako tujih kot tudi domačih kupcev specializirali za prodajo modernih in luksuznih počitniških nepremičnin z jasnim fokusom na strokovnost, transparentnost in kakovost, ki jo naše stranke prepoznajo. Naš cilj je bil vedno enak in to je v prvi vrsti gradnja odnosa popolnega zaupanja s strankami, ki ga dosegamo z zagotavljanjem varnosti, kakovostnimi informacijami in poznavanjem potreb naših potencialnih strank. Dosegljivi smo kadar koli in v več najpomembnejših svetovnih jezikih. Če se želite sami prepričati o strokovnosti in zanesljivosti nepremičninske agencije Euro Immobilien, se z zaupanjem obrnite na nas in skupaj stopimo na pot do vaše idealne nepremičnine v Umagu.
Družinska hiša blizu morja - Umag
Površina
276 m2
Lokacija
Umag
1.000.000€
Apartmaji v novogradnji v Umagu
Površina
55,80 m2
Lokacija
Umag
na zahtevo
Novogradnja Umagu, stanovanje v pritličju z vrtom
Površina
77,80 m2
Lokacija
Umag
282.000€
Novogradnja Umag, stanovanje v tretjem nadstropju
Površina
52,24 m2
Lokacija
Umag
210.000€
Novogradnja Umag, stanovanje v prvem nadstropju
Površina
52,25 m2
Lokacija
Umag
205.000€
Novogradnja Umagu, stanovanje v pritličju
Površina
57,14 m2
Lokacija
Umag
200.000€
Stanovanje v prvem nadstropju, novogradnja Umag
Površina
72,07 m2
Lokacija
Umag
270.000€
Studio apartma v moderni novogradnji, Umag
Površina
32,03 m2
Lokacija
Umag
155.000€
Novogradnja Umag, dvosobno stanovanje z balkonom
Površina
70,30 m2
Lokacija
Umag
270.000€
Enosobno stanovanje v moderni novogradnji, Umag
Površina
54,47 m2
Lokacija
Umag
190.000€
Dvosobno stanovanje v moderni novogradnji, Umag
Površina
77,29 m2
Lokacija
Umag
279.000€
EKSKLUZIVNA LOKACIJA, Apartma z veliko teraso, 130 m od morja
Površina
118,99 m2
Lokacija
Crveni Vrh - Umag
453.419€
Apartma v visokem pritličju z veliko teraso, 130 m od morja
Površina
132,97 m2
Lokacija
Crveni Vrh - Umag
561.415€
Prikaz: 1 - 21 od 34 oglasi
Strani: 12
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.