Nepremičnine mesto Krk

Raziščite naš izbor najboljših nepremičnin v mestu Krk, ki so naprodaj. Najbolj prodajane nepremičnine v mestu Krk so apartmaji ob morju ali s pogledom na morje, moderne hiše z bazenom in tradicionalne vile. Ponudimo vam lahko tudi gradbena zemljišča s pogledom na morje in nepremičnine za obnovo, ki ponujajo odlično investicijsko priložnost. Preverite našo bogato ponudbo in nas kontaktirajte za pomoč, tu smo za vas.
Preberite več
 
Mesto Krk je administrativni, izobraževalni in gospodarski sedež istoimenskega "zlatega otoka" in se nahaja na njegovi zahodni strani. Otok Krk je v zadnjih letih postal ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij, in je tudi eno najelitnejših območij na trgu nepremičnin na Hrvaškem. Mesto Krk ima fantastično geografsko lego in je dobro povezano z evropskimi destinacijami, zato se uvršča med top vikend destinacije. Krk že vrsto let velja za glavno žilo nepremičninskega trga, vse novosti in aktivnosti pa lahko vidite v modernih apartmajih v novogradnjah, čudovitih luksuznih vilah in očarljivih kamnitih hišah z mediteranskim pridihom. Mesto Krk je že tri leta zapored razglašeno za najboljše malo mesto za življenje prebivalcev. Velja poudariti, da je bilo mesto uspešno v vseh izbirnih kategorijah, tako v segmentu gospodarstva, izobraževanja, demografije, socialne politike in razvoja nasploh. Prebivalci mesta Krk so še posebej izrazili zadovoljstvo s kakovostjo življenja, kar je odličen pokazatelj, da je to odlična destinacija za življenje in celoletni turizem.
 

2000 let staro mesto Krk

Razvoj mesta Krk se začne z urbanizacijo predrimske naselbine, o čemer pričajo številni zapisi, rimski mozaiki in ostanki mestnega obzidja. V zgodovini so mestu in otoku vladali Rimljani, Slovani, Liburni in Benečani, kar je najbolje razvidno iz arhitekture mesta in bogate kulturne dediščine na vsakem koraku. Zagotovo najvidnejši spomenik je frankopanski grad iz obdobja, ko so Krku vladali knezi Frankopani, in je poleg krčke katedrale prav gotovo eden najvidnejših motivov mesta. Ta veličasten kulturni spomenik je nastal na mestu rimskih term in orisuje številne sloge od renesanse, romantike, gotike do baroka in prav zato je ta mogočna zgradba cilj številnih turistov, ki se odločijo za otok in mesto Krk kot destinacijo za letne počitnice. Zelo enostavno se je zaljubiti v ozke s kamnom tlakovane ulice, ki vas kar samodejno popeljejo v neke manj moderne in razgibane čase, po katerih očitno hrepeni vse več ljudi. Na turizem se namiguje že v zgodnjem srednjem veku, ko se na Krku pojavljajo prve gostinske dejavnosti, prvi gosti, ki so Krk obiskali, pa so bili Čehi, ki so vse do danes ostali zvesti gostje in ljubitelji otoka Krka, nekateri pa so postali tudi ponosni lastniki nepremičnin v mestu Krk.
 

Mesto Krk je top vikend destinacija med tujimi in domačimi

Z naraščanjem turističnih številk iz leta v leto po vsej Hrvaški, pa tudi na naših otokih, je mesto Krk danes idealna turistična destinacija s kakovostno in raznoliko namestitvijo, od kampov, apartmajev, počitniških hiš in hotelov. Poleg odlične poletne destinacije je prepoznan tudi kot destinacija za vse letne čase, top vikend destinacija. Vse to lahko pripišemo odlični in kakovostni ponudbi vsebin za vse generacije in starosti, ljubitelje glamurja in umetnosti, ljubitelje finih eno-gastro zgodb ali ljubitelje aktivnosti v naravi. To je kraj, ki resnično lahko ponudi vse, zato ne preseneča, da je mesto Krk z okolico eden izmed najbolj iskanih nepremičninskih trgov. Zahvaljujoč odličnim prometnim povezavam (zračnim, cestnim ali morskim) je Krk v zadnjih letih postal idealno mesto za nakup second home nepremičnine, kar so najbolje prepoznali številni tujci, ki so se vpisali kot lastniki nepremičnin v mestu Krk.
 

Nakup nepremičnine v mestu Krk je pametna naložba

Eno najboljših mest za življenje, priljubljena in iskana turistična destinacija, bogata kultura in čarobne naravne lepote so dovolj razlogov za nakup nepremičnine v mestu Krk. S tem se bo gotovo strinjalo veliko število Slovencev, Nemcev, Avstrijcev in Čehov, ki so se odločili investirati v nepremičnine, ki jih nato oddajajo v turistične namene in si tako zelo hitro povrnejo samo naložbo. Lastniki uživajo v miru in zasebnosti lastne nepremičnine na morju, hkrati pa, ko tam ne bivajo, ustvarjajo prihodke z oddajanjem le-teh turistom, kar lastništvo nepremičnine v mestu Krk opravičuje kot pametno in donosno naložbo. Kot običajno so najbolj iskane počitniške hiše in apartmaji ob morju ali s pogledom na morje, čeprav dandanes faktor bližine plaže niti ni tako odločilen. Na otoku Krku raste vse več elitnih naselij z lepimi modernimi vilami in adaptiranimi kamnitimi hišami, modernimi apartmaji na atraktivnih lokacijah, kar ima svojo ceno, običajno najvišjo seveda, kar pa je odvisno od vrste nepremičnine. Zelo pogosto se takšne nepremičnine, tiste bolj luksuzne, prodajo še pred začetkom dejanske gradnje, kar so seveda prepoznali številni investitorji, ki so vlagali v številna gradbena zemljišča in nepremičnine v mestu Krk.
 

Prodaja apartmajev v mestu Krk še naprej narašča

Kupec danes v prvi vrsti išče in izbira kakovost, lokacijo po možnosti čim bližje morju ali s pogledom na morje, čeprav je to pri izbiri nepremičnine vse manj pomemben dejavnik. Najbolj iskana so kakovostni in sodobno opremljeni apartmaji, običajno v novozgrajenih apartmajskih vilah po standardih sodobne gradnje, kar pomeni visoko energetsko učinkovitost objekta in visoko kakovost izvedbe. Danes lahko po celem otoku Krku vidite čudovite primere modernih stavb čistih linij, z obilo steklenih površin, natančno urejeno notranjostjo in zunanjostjo, ki sami lokaciji dajejo edinstven celovit vtis. Ker se še naprej gradi, bo prodaja apartmajev v mestu Krk očitno še rasla. Hiže za prodaju v mestu Krk so priljubljene in iskane, pa tudi na preostalem delu otoka, kupci pa lahko izbirajo med modernimi vilami, rustikalnimi hišami, očarljivimi družinskimi hišami in po vedno priljubljenih - starih kamnitih hišah, katerih število je omejeno. Ko gre za prodaja hiš v mestu Krk, naša ponudba zagotovo vsebuje tisto, kar ste si zamislili in kar vas zanima. Trg nepremičnin v mestu Krk kot tudi na celotnem otoku Krku bo v prihodnje zagotovo še bolj aktiven, cene pa bi se tudi lahko nekoliko zvišale. A če jih primerjamo s cenami nepremičnin v zahodnoevropskih državah, so te še vedno nižje. To je eden od glavnih razlogov, zakaj verjamemo, da bo zanimanje in povpraševanje tujih kupcev in investitorjev še naprej naraščalo.
 

Euro Immobilien je vaš zaupanja vreden partner na poti do lastne nepremičnine v mestu Krk

V naši nepremičninski agenciji smo se skozi dolgoletne izkušnje specializirali za sodelovanje s kupci iz tujine. Dobro smo spoznali različne države in njihove kulture, kar nam je dalo dodatno prednost pri razumevanju njihovih želja in potreb, ko gre za nepremičnine, predvsem na Hrvaškem, ob obali Jadranskega morja v najbolj privlačnih regijah, mestih in krajih. Zelo dobro poznamo in razumemo nepremičninski trg na Hrvaškem, vse pravne postopke, zelo dobro uporabljamo tuje jezike in kar je najpomembneje, našim strankam nudimo transparentnost in pomoč pri vsakem koraku našega sodelovanja. Ponudba Euro Immobilien nepremičnin v mestu Krk obsega različne vrste objektov, zato prebrskajte naš izbor in nas kontaktirate, ko najdete tisto, kar iščete, ali če potrebujete nasvet in pomoč.
Mesto Krk - penthouse s pogledom na morje
Površina
83 m2
Lokacija
Krk
530.000€
Apartma s pogledom na morje, novogradnja, mesto Krk
Površina
74,71 m2
Lokacija
Krk
650.000€
Apartma na odlični lokaciji, novogradnja, mesto Krk
Površina
74,71 m2
Lokacija
Krk
600.000€
Moderni apartma z bazenom, novogradnja, mesto Krk
Površina
74,71 m2
Lokacija
Krk
750.000€
Krk - hiša za obnovo na večji parceli
Površina
140 m2
Lokacija
Krk
280.000€
Kmetijsko zemljišče - okolica mesta Krk
Površina
4.812 m2
Lokacija
Krk
112.000€
Kmetijska parcela s pogledom na morje - Krk
Površina
1.113 m2
Lokacija
Krk
93.000€
Novogradnja Krk - stanovanje s pogledom na morje
Površina
74,67 m2
Lokacija
Krk
420.000€
Stanovanje s pogledom na morje - novogradnja Krk
Površina
77,83 m2
Lokacija
Krk
425.000€
Luksuzna vila s pogledom na morje - okolica mesta Krk
Površina
223 m2
Lokacija
Krk
1.100.000€
Krk - apartma z bazenom in vrtom
Površina
81 m2
Lokacija
Krk
265.000€
Stanovanje v novogradnji s skupnim bazenom - Krk
Površina
81 m2
Lokacija
Krk
255.000€
Mesto Krk, okolica - apartma s pogledom
Površina
105 m2
Lokacija
Krk
289.000€
Krk okolica - apartma v pritličju
Površina
85 m2
Lokacija
Krk
245.000€
Dvosobno stanovanje v prvem nadstropju, mesto Krk
Površina
57,35 m2
Lokacija
Krk
250.000€
Prikaz: 1 - 21 od 124 oglasi
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.