Hiše Krk prodaja

Če se zanimate za nakup hiše na Krku, ste prišli na pravi naslov. Naša ekskluzivna bogata ponudba vam omogoča širok izbor vil in hiš za nakup na otoku Krku. Izbirate lahko med tradicionalnimi kamnitimi hišami, modernimi luksuznimi vilami z bazeni, počitniškimi hiškami ali klasičnimi družinskimi hišami.

Na Krku se prodajajo hiše na različnih lokacijah: ob morju, v zaledju s čudovitim razgledom na morje kakor tudi v mirnem podeželskem okolju. Oglejte si našo ponudbo in izberite hiše, ki so vam všeč ter nam pošljite povpraševanje. Lahko pa nam posredujete svoje želje in vizijo in mi vam bomo z veseljem predlagali najboljše možnosti. Obiščite nas na Krku v naši poslovalnici, natančneje v Malinski na naslovu Dubašljanska 111 in skupaj bomo zagotovo našli idealno hišo za vas.

Kupoprodaja hiš na Krku velja za pomemben segment na hrvaškem nepremičninskem trgu. Otok Krk, znan tudi kot "zlati otok", je zaradi svoje edinstvene lepote in bogate zgodovine ena izmed najbolj atraktivnih lokacij za nakup hiše na Hrvaškem. Ker so tipi in lokacije prodajnih hiš tako raznoliki, je naša ponudba privlačna širokemu krogu kupcev, vse od tistih, ki iščejo mirno družinsko življenje, do velikih investitorjev, ki se zanimajo za dobičkonosne naložbe.

več
 

Različni tipi hiš na Krku


Spodaj je podroben opis različnih tipov hiš, ki so na voljo za nakup na Krku:
 
 • Tradicionalne kamnite hiše: Stare kamnite hiše na Krku predstavljajo pomemben segment kupoprodaje nepremičnin na otoku. Le-te so po večini zgrajene iz lokalnega kamna, se zlivajo s sredozemsko pokrajino in odražajo bogato zgodovino otoka. Številne hiše iz ponudbe se nahajajo v starih mestnih jedrih mesta Krk, Baške in Vrbnika ter ponujajo pristno doživetje bivanja v zgodovinskem okolju. Poleg tega, da so te nepremičnine zlasti priljubljene med iskalci počitniških hišk, nedvomno pritegnejo tudi kupce, ki se zanimajo za obnovo in ohranjanje kulturne dediščine.
 • Moderne vile z bazeni: Za tiste, ki iščete prestiž in maksimalno udobje, otok Krk ponuja široko izbiro modernih vil z bazeni. Te impresivne nepremičnine se pogosto nahajajo na atraktivnih lokacijah s čudovitim razgledom na morje ali slikovitim razgledom na bujne zelene površine otoka, ki spočijejo oko. Moderne vile na Krku so zasnovane s poudarkom na prostornosti, svetli notranjosti in odprtem bivalnem prostoru, vključno z velikimi terasami in zunanjimi površinami za sprostitev in zabavo. Številne vile imajo poleg bazenov tudi dodatne vsebine, kot so savna, telovadnica ali jacuzzi. Prav zato so idealne za vse, ki si želijo popolno kombinacijo prestiža in naravnih lepot otoka Krka.
 • Družinske hiše: Družinske hiše na Krku so najrazličnejših stilov in velikosti ter nudijo popolno okolje za družinsko življenje ali počitnice. Mnoge od njih se nahajajo v mirnih soseskah ali blizu plaž, kar omogoča preprost dostop do morja in drugih rekreacijskih vsebin. Družinske hiše pogosto krasijo prostorni vrtovi, kjer se otroci lahko igrajo, medtem ko se lahko odrasli sprostijo v miru in tišini. Opremljene z vsemi potrebnimi pripomočki in vsebinami za udoben in prijeten vsakdan.
 • Počitniške hiše: Počitniške hiše na Krku so namenjene zlasti udobju in sprostitvi med bivanjem na otoku. Te hiše so običajno manjše in preprostejše za vzdrževanje ter idealne za tiste, ki iščejo pobeg od vsakdanjega življenja. Neredko stojijo blizu morja ali v slikovitem zaledju otoka, kjer lahko uživate v njegovem pristnem utripu in lepotah neokrnjene narave.
 • Apartmajske hiše: Apartmajske hiše na Krku ponujajo fleksibilnost in izreden potencial za naložbe, saj lastnikom omogočajo bivanje v enem delu hiše, medtem ko preostale lahko oddajajo. Te nepremičnine imajo običajno več med seboj neodvisnih stanovanj s svojim zasebnim vhodom, kuhinjo in kopalnico, zaradi česar so kot nalašč za oddajo v turistični najem. Njihova lokacija z bližino plaž, restavracij in znamenitosti je ključen dejavnik, ki povečuje atraktivnost teh hiš na trgu turističnega najema.
 • Stare hiše za obnovo: Za kupce, ki želijo izvesti uspešen projekt ali si želijo ustvariti dom po meri, so lahko stare hiše za obnovo odlična priložnost. Te hiše se pogosto nahajajo v mirnejših podeželskih območjih otoka in ponujajo možnost za ustvarjanje edinstvenega doma v objemu narave. Čeprav je projekt obnove lahko zahteven, bo končni rezultat popolnoma prilagojen dom, ki združuje tradicionalne elemente s sodobnim življenjskim slogom.

Hiše za prodajo na Krku ponujajo za vsakogar nekaj, od tradicionalnih kamnitih hiš, ki izžarevajo pridih zgodovine, do modernih vil z bazeni, ki nudijo prestiž in popolno zasebnost. Odločitev za nakup hiše na Krku je odvisna od osebnih želja, potreb in proračuna. Ne glede na to, ali iščete stalno bivališče, počitniško hišo ali priložnost za naložbo, Krk za nakup ponuja raznovrstne tipe hiš.
 

Ali se splača kupiti hišo na Krku?


Nakup hiše na otoku Krk je donosna naložba iz več razlogov. Krk ima namreč čudovito naravo in bogato zgodovino, ugodno geografsko lego in tako omogoča visoko kakovost življenja, hkrati pa zagotavlja tudi rast vrednosti nepremičnin. Spodaj si oglejte ključne razloge, zakaj je nakup hiše na Krku nedvomno donosna naložba:
 
 1. Ugodna geografska lega: Ena glavnih prednosti otoka je njegova dostopnost. Otok je s kopnim povezan preko Krškega mostu, zato ponuja preprost dostop z avtomobilom, kar je prava redkost za večino otokov. Poleg tega je njegova prednost tudi bližina reškega letališča, ki se nahaja na otoku, saj le-to omogoča lažji prihod domačih in tujih obiskovalcev. Zaradi ugodne lege je Krk privlačen ne le za stalno bivanje, pač pa tudi za kratkoročne obiske, vikend oddih ali počitnice.
 2. Visoka kakovost življenja: Otok Krk ponuja visoko kakovost bivanja zahvaljujoč kombinaciji naravnih lepot, mirnega okolja ter bogate kulturne in zgodovinske dediščine. Bogatijo ga različne plaže, od peščenih, prodnatih in skalnatih, do skritih zalivov, kjer vsak lahko najde svoj prostor pod soncem ali v prijetni senci za sprostitev in uživanje v poletnih mesecih. Poleg tega ponuja številne rekreacijske dejavnosti, kot so: kolesarjenje, pohodništvo, potapljanje in jadranje. Ljubitelji kulture in zgodovinske dediščine lahko uživajo v ogledih živopisnih starih mestnih jeder, cerkva in muzejev, ki pripovedujejo zgodbo o bogati zgodovini otoka.
 3. Odličen potencial za naložbe: Krk je priljubljena turistična destinacija z velikim povpraševanjem po namestitvah skozi vse leto, zato je nakup hiše na Krku odlična naložbena priložnost. Lastniki nepremičnin lahko z oddajanjem pričakujejo dobro povračilo naložbe, pa najsi gre za kratkoročne turistične ali dolgoročne najeme namestitev. Poleg tega trg nepremičnin na Krku beleži stabilno rast vrednosti nepremičnin, zaradi česar je nakup hiše na Krku varna in donosna dolgoročna naložba v prihodnost.
 4. Bogata zgodovina in kultura: Otok Krk ima bogato zgodovino, ki sega tisoče let v preteklost, vse od rimskih časov pa do danes. Ta zgodovinski kontekst daje dodano vrednost življenjskemu utripu na otoku. Prebivalcem in obiskovalcem omogoča raziskovanje bogate kulturne dediščine skozi številne zgodovinske znamenitosti, festivale in lokalne kulturne dogodke. Živeti na Krku pomeni biti obdan z zgodovino in kulturo, obenem pa je mogoče uživati v vseh privilegijih sodobnega načina življenja.
 5. Naravne lepote in ohranjeno okolje: Otok Krk slovi po neokrnjeni naravi s kristalno čistim morjem, bujnimi gozdovi ter raznolikimi rastlinskimi in živalskimi vrstami. Raznolikost narave ponuja idealno okolje za mirno bivanje in zdrav življenjski slog. Poleg tega ohranjeno naravno okolje privablja ljudi, ki cenijo trajnostni način življenja in si želijo prispevati k ohranjanju naravnih danosti otoka.

Nakup hiše na otoku Krk je več kot le nakup nepremičnine. Je naložba v kakovostno življenje, zgodovino, kulturo in lepote narave. Ne glede na to, ali iščete kraj za počitnice, svoj stalni dom ali priložnost za donosno naložbo, Krk nedvomno ponuja edinstveno kombinacijo prednosti, ki izpolni tudi najzahtevnejše potrebe in želje naših kupcev. Glede na priljubljenost turistične destinacije, investicijski potencial in preprost dostop je nakup hiše na Krku zagotovo pametna izbira.
 

Zakaj je kupoprodaja hiše na Krku lažja z lokalno nepremičninsko agencijo?


Nakup hiše je vsekakor pomemben korak, ki zahteva temeljito pripravo in točne informacije. Angažiranje lokalne nepremičninske agencije na Krku je lahko vaš ključ do brezskrbnega in uspešnega nakupa. Poglavitni razlogi, zakaj se je pri nakupu hiše na Krku pametno odločiti za sodelovanje z lokalno nepremičninsko agencijo, so podrobneje razloženi v nadaljevanju:
 
 • Poznavanje lokalnega trga: Nepremičninska agencija s pisarno na Krku ima neprecenljivo znanje in izkušnje na nepremičninskem trgu v lokalnem območju, ki je ključnega pomena za iskanje idealne nepremičnine. To znanje zajema aktualne informacije o vseh predelih otoka, ponuja vpogled v najbolj priljubljene lokacije in razpolaga s podrobnostmi o mikrolokacijah, ki morda niso splošno znane širši javnosti. Lokalna agencija je namreč seznanjena s tržnimi trendi in realnimi cenami prodajnih hiš na otoku, prav tako pa tudi s projekti v načrtu, ki bi lahko predstavljali dobro priložnost za nakup ali vplivali na vrednost vaše naložbe.
 • Pravna varnost: Nakup hiše na Krku zahteva tudi zapletene pravne postopke in obilico dokumentacije. Lokalna nepremičninska agencija je specializirana za nepremičninski trg na otoku, ki zajema preverjanje lastništva, zemljiškoknjižnih vpisov in zakonitost nepremičnin. To je še posebej pomembno na takšnem otoku, kot je Krk, kjer obstajajo specifike v lastniški dokumentaciji, zlasti pri nakupu starih kamnitih hiš. Lokalna agencija lahko zagotovi, da je dokumentacija neoporečna in zmanjša tveganje za morebitne pravne zaplete.
 • Dostop do široke ponudbe nepremičnin: Agencija s pisarno na Krku ima pogosto ekskluzivne ponudbe nepremičnin, ki še niso bile oglašene na drugih oglaševalskih platformah ali pa so najprej poznane le lokalnemu trgu. Kupci s storitvami lokalne agencije pridobijo dostop do širše in posodobljene ponudbe aktualnih nepremičnin. To vključuje tiste nepremičnine, ki so "pod drobnogledom" oz. lahko ustrezajo njihovim posebnim potrebam in željam.
 • Prihranek časa in energije: Postopek iskanja in nakupa hiše je lahko dokaj dolg in zahteven. Lokalna nepremičninska agencija vam ta proces močno olajša, ko nase prevzame nalogo iskanja nepremičnin, ki ustrezajo kriterijem kupca, ob tem pa organizira oglede in se o pogojih kupoprodaje dogovarja s prodajalci. S tem kupcem prihranimo veliko časa in jih razbremenimo številnih odgovornosti ter jim omogočimo, da se osredotočijo na pomembnejše vidike nakupa.
 • Pomoč pri nakupu: Lokalna agencija vam poleg pomoči pri iskanju idealne nepremičnine nudi podporo skozi celoten proces nakupa – od pogajanja o ceni do sklenitve pogodbe, kar zajema pomoč pri zbiranju potrebne dokumentacije, svetovanje o najboljših rešitvah financiranja in povezovanje z zaupanja vrednimi pravnimi svetovalci, notarji in drugimi strokovnjaki, ki sodelujejo v postopku za varen in uspešen nakup.
 • Lokalna podpora po nakupu: Nakup hiše na Krku je šele začetek. Lokalna agencija vam lahko nudi tudi dodatno pomoč po opravljenem nakupu, ko boste potrebovali priporočila za zanesljive izvajalce, upravljanje z nepremičnino in svetovanje pri oddajanju, če se je nepremičnina kupila za naložbo. Ta podpora je lahko neprecenljiva za nove lastnike, ki niso seznanjeni s storitvami lokalnega trga.

Najem nepremičninske agencije s pisarno na Krku brez dvoma prinaša številne prednosti, ki omogočajo varnejši, preprostejši in bolj uspešen postopek nakupa hiše na otoku. Zato se z zaupanjem obrnite na nas in nas obiščite v naši poslovalnici v Malinski. Euro Immobilien je agencija, katere nepremičninski posredniki so predani in izkušeni strokovnjaki za nakup in prodajo hiš na Krku. Odlično poznavanje lokalnega trga, dostop do široke ponudbe hiš za nakup na Krku, prihranek časa in podpora pri celotnem procesu kupoprodaje so le nekateri izmed razlogov, zakaj je agencija Euro Immobilien odlična izbira.
 

Postopek kupoprodaje hiše na otoku Krk


Nakup oz. prodaja hiše na otoku Krku je proces, ki zahteva skrbno načrtovanje in razumevanje vseh korakov postopka prenosa med kupcem in prodajalcem. Za uspešen in nemoten nakup je pomembno, da se dobro seznanite z večstopenjskim procesom, od začetne odločitve o nakupu do končnega prenosa lastniške pravice. Spodaj je podroben opis postopka kupoprodaje hiš na Krku:
 
 1. Raziskovanje in načrtovanje: Nakup hiše na Krku se začne s temeljito raziskavo nepremičninskega trga, ki v osnovi zahteva njegovo razumevanje . Ko gre za nakup hiš na Krku, se kupec mora seznaniti s povprečnimi cenami hiš na različnih območjih ob upoštevanju prioritet, želja in potreb kupca, kot so npr. lokacija, velikost in tip hiše. V tem koraku vam bo v pomoč naše odlično poznavanje lokalnega nepremičninskega trga ter bogate izkušnje pri delu z domačimi in tujimi kupci.
 2. Iskanje pravega doma: Ko določite, kaj konkretno iščete, je naslednji korak iskanje domov, ki ustrezajo vašim kriterijem in željam. Kot lokalna agencija vam pogosto predlagamo stanovanja, ki so nova na trgu in še niso na voljo širokemu krogu zainteresiranih kupcev.
 3. Ogled nepremičnine: Za vas organiziramo oglede izbranih hiš, na katerih dobite pravi občutek o prostoru, lokaciji in stanju nepremičnine. Pri tem koraku je pomembno upoštevati vse vidike nepremičnine, vključno z dostopom do infrastrukture, razvojnimi načrti za prihodnost na tem območju in morebitnimi dodatnimi stroški obnove ali vzdrževanja.
 4. Pogajanje in priprava ponudbe: Ko najdete dom, ki vam ustreza, je naslednji korak izdelava ponudbe. V vlogi vašega zasebnega nepremičninskega agenta vam lahko pomagamo pri pogajanjih s prodajalcem, da dosežete najbolj ugodno ceno in najboljše pogoje za nakup. Ko se s prodajalcem dogovorite o ceni in ostalih pogojih, sklenemo predpogodbo, s katero se natančno določijo pogoji kupoprodaje. To vključuje ceno, plačilne pogoje in datum prenosa lastniške pravice.
 5. Pravni pregled in financiranje: Pred sklenitvijo nakupa opravimo pravni pregled nepremičnine, da se prepričamo, da je vsa dokumentacija urejena in da ni pravnih ovir za prenos lastniške pravice. To vključuje preverjanje zemljiškoknjižnih vpisov, gradbenih dovoljenj in drugih ustreznih dokumentov. Na tej točki je prav tako treba tudi zagotoviti sredstva za nakup vaše nove hiše na krasnem Krku.
 6. Podpis pogodbe in plačilo: Po izpolnitvi vseh pogojev in zagotovljenem financiranju sledi podpis končne kupoprodajne pogodbe pri notarju. Na tej točki mora kupec običajno poravnati preostanek kupnine ter vse ustrezne davke in pristojbine.
 7. Prenos lastništva: Zadnji korak v postopku nakupa hiše je prenos lastniške pravice s prodajalca na kupca, ki se formalizira z vpisom kupca kot novega lastnika v zemljiško knjigo. Po opravljenem vpisu uradno postanete ponosen lastnik ali lastnica hiše na Krku.

Nakup hiše na otoku Krk je zahteven postopek, ki zahteva poznavanje in razumevanje lokalne zakonodaje, lokalnega nepremičninskega trga in ustreznih pravnih postopkov ter njihovih deležnikov. Če najamete izkušenega lokalnega nepremičninskega posrednika, si boste zagotovo celoten proces olajšali in bo za vas postopek bolj varen, vaša naložba pa bo uspešna in brezskrbna. Z zaupanjem se obrnite na našo strokovno ekipo v poslovalnici Krk, kjer bomo za vas našli popolno hišo, ki bo postala vaš novi dom ali odlična naložba za prihodnost.


 
Hiša z velikim vrtom - Šilo
Površina
922 m2
Lokacija
Šilo - Dobrinj
399.000€
Hiša na odlični lokaciji le 50 m od morja - zaliv Soline
Površina
200 m2
Lokacija
Soline - Dobrinj
890.000€
Uvala Soline - dve hiši z bazenom na mirni lokaciji
Površina
100 m2
Lokacija
Soline - Dobrinj
450.000€
Luksuzna vila z bazenom, novogradnja v bližini Malinske
Površina
227,83 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
1.660.000€
Krk - nova hiša v mediteranskem stilu
Površina
170 m2
Lokacija
Grad Krk
799.000€
Klimno - hiša z vrtom v bližini plaže
Površina
63,77 m2
Lokacija
Klimno - Dobrinj
405.000€
Vrbnik hiša s tremi apartmaji
Površina
120 m2
Lokacija
Vrbnik
250.000€
Krk - moderna vila z bazenom in pogledom na morje!
Površina
173 m2
Lokacija
Grad Krk
930.000€
Hiša z dvema apartmajema - bližina Malinske
Površina
77 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
298.000€
Krk - Kamnita hiša za adaptacijo na mirni lokaciji
Površina
100 m2
Lokacija
Dobrinj
120.000€
Luksuzna vila s panoramskim pogledom na morje - Vrbnik
Površina
160 m2
Lokacija
Vrbnik
790.000€
Krk - hiša za obnovo na večji parceli
Površina
140 m2
Lokacija
Grad Krk
280.000€
Otok Krk - nova samostojna hiša z bazenom
Površina
188 m2
Lokacija
Dobrinj
550.000€
Malinska - prenovljena kamnita hiša z bazenom
Površina
115 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
529.000€
Staro mestno jedro Krka - samostojna hiša za obnovo
Površina
110 m2
Lokacija
Grad Krk
415.000€
Novogradnja Malinska - moderna hiša dvojček
Površina
156 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
530.000€
Moderna hiša dvojček - novogradnja Malinska
Površina
125 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
435.000€
Otok Krk - Dobrinj - kamnita hiša v centru mesta
Površina
115 m2
Lokacija
Dobrinj
200.000€
Luksuzna vila s pogledom na morje - okolica mesta Krk
Površina
223 m2
Lokacija
Grad Krk
1.100.000€
Novogradnja Klimno - hiša blizu morja
Površina
180 m2
Lokacija
Klimno - Dobrinj
735.000€
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.