24.06.2016

AGENCIJA EURO IMMOBILIEN JE POSTALA ČLANICA NEMŠKO – HRVAŠKE INDUSTRIJSKE IN TRGOVINSKE ZBORNICE

AGENCIJA EURO IMMOBILIEN JE POSTALA ČLANICA NEMŠKO – HRVAŠKE INDUSTRIJSKE IN TRGOVINSKE ZBORNICE

Euro Immobilien je od maja leta 2016 ponosna članica Nemško – Hrvaške industrijske in trgovinske zbornice. Zbornica je del svetovnega omrežja, v katerem se nahaja 130 zunanjetrgovinskih zbornic in i delegacij nemškega gospodarstva v 90 državah. Nemško – Hrvaška industrijska in trgovinska zbornica je bila ustanovljena leta 2003 in ima sedaj že več kot 370 članic, med katerimi so številna ugledna nemška podjetja, ki izvajajo svoje dejavnosti na Hrvaškem ter ugledna hrvaška podjetja s poslovnimi vezami v Nemčiji. Danas je Nemško- Hrvaška industrijska in trgovinska zbornica največja bilateralna gospodarska organizacija na Hrvaškem in prvi kontakt za sodelovanje med nemškimi in hrvaškimi podjetji. 

Upamo, da bomo s tem članstvom pove ali število svojih poslovnih kontaktov v Nemčiji in na Hrvaškem in izmenjevali izkušnje z vodilnimi v najbolj relevantnih nemških in hrvaških podjetjih, vse pa s ciljem izboljšanja kakovosti naših storitev.

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.