22.04.2016

EURO IMMOBILIEN – OD SEDAJ IMAMO V PONUDBI TUDI LUKSUZNE NEPREMIČNINE V OPATIJI

EURO IMMOBILIEN – OD SEDAJ IMAMO V PONUDBI TUDI LUKSUZNE NEPREMIČNINE V OPATIJI

Opatijska riviera je ena izmed najatraktivnejših destinacij na Jadranski obali. Nahaja se na vzhodni obali polotoka Istre, v srcu Kvarnerskega zaliva ter jo štitijo veliki otoki Krk in Cres - Opatijska riviera je prestižna destinacija, ki že več kot sto let priteguje številne veljavne obiskovalce. 

Poleg čudovitih mest kot so Volosko, Mošćenička Draga, Ičići, Medveja, Lovran in seveda Opatija, obiskovalci lahko uživajo tudi v naravi, sprehajališčih na Rivijeri, na čudovitih plažah ter v številnih vrhunskih restavracijah, elitnih hotelih ter ekskluzivnih butikih z znanimi brendi. 

Opatijska Riviera je zahvaljujoč svoji imenitnosti in eleganciji od zmeraj bila zanimiva tudi kupcem nepremičnin. Pri nepremičninah v Opatiji ne gre samo za komocijo v smislu lastne nepremičnine za preživeti dopust, ampak je tudi vprašanje prestiža. Nepremičnine v Opatiji in njenem okolju imajo posebno vrednost, ne glede na to, ali gre za stare avstroogrske vile ob morju, moderne apartmaje s pogledom na morje ali ekskluzivne družinske hiše u zaledju Opatije

Zaradi vsega, kar smo omenili, Opatija je izjemno kakovostna in pomembna destinacija, nepremičnine na Opatijski rivieri pa so najvrednejše na Hrvaškem, z ramo ob rami tistim v svetovno znanem Dubrovniku.

Euro Immobilien / Exclusive Real Estate Brokerage

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.