21.05.2016

EURO IMMOBILIEN V ČASOPISU YACHTS

EURO IMMOBILIEN V ČASOPISU YACHTS

Hrvaška obala ima nedvomno velik potencial za razvoj in prodajo nepremičnin, še posebej nepremičnin s turističnim predznakom. Vendar pa obstaja mnogo ovir do realizacije projektov, od tistih najmanjših do razvoja celotnih delov naše obale. Zaradi počasne administracije, zapletenih lastniških odnosov do prostorskih planov urbanistične ureditve je jasno, da se na Hrvaškem ni lahko ukvarjati s tem sicer donosnim poslom. Klienti za nepremičnine na naši obali so v glavnem tujci, ki iščejo ugodne prilike i uresničitev svojih sanj, pri čemer potrebujejo pomoč pravih partnerjev. Zato nas veseli novica, da edina agencija na Hrvaškem, ki se je specializirala za prodajo luksuznih počitniških nepremičnin, širi svoje poslovanje. 
 
Gre za podjetje Euro Immobilien, ki načrtuje, da bi se po odprtju svojih poslovalnic na Krku, v Opatiji in Istri razširila na območje dalmatinske obale in otokov, prva pa bi bila na  vrsti Dubrovnik in Split, kjer je že dogovorjeno odprtje urada. Njihova ponudba je takšna, da se obrača klienteli z visoko plačilno močjo, ki zna prepoznati kvaliteto nepremičnin in storitev, najkvalitetnejše nepremičnine in lokacije pa se tudi najhitreje prodajo ne glede na visoke cene. Najpopularnejši tipi nepremični so kamnite hiše z bazeni, moderne vile in vrhunski apartmaji v luksuznih apartmajskih vilah. Glede tega so nam v Euro Immobilienu rekli, da bi si želeli čim več takšnih nepremičnin, katerih kvaliteta se meri tudi s čistimi lastniškimi odnosi, ne pa samo z estetskimi in arhitektonskimi standardi. Njihova prava moč leži v odlično izvedenem marketingu v tujini, zato pravih kupcev ne primanjkuje. Največ jih je iz Avstrije, Nemčije, Slovenije in Italije. 
 
Do sedaj je to podjetje večino svojega poslovanja baziralo na območju Severnega Jadrana, širjenje na območje Dalmacije pa pojasnjujejo s potrebo po novih atraktivnih projektih, s čimer bi se razširila ponudba za obstoječo klientelo, s tem pa bi bila tudi večja skupina zainteresiranih klientov, seveda ob kontinuiranem vlaganju v marketing, na rezultate katerega so v Euro Immobilienu še posebej ponosni. Temelj njihovega dosedanjega poslovanja je kvaliteta storitev, kar dokazujejo z zavidljivim popisom poslovnih referenc, ki se nanašajo na podpiranje kupcev v vseh segmentih, od iskanja prave nepremičnine za kupce, do varnega, hitrega in efikasnega nakupa. Več o njihovih projektih lahko najdete v katalogu luksuznih nepremični, ki jih lahko najdemo v marinah vzdolž Jadrana. Pri tem posebno pozornost posvečajo navtikom, ki se v zadnjem času pogosto odločijo za nakup nepremičnine – najpogosteje za ekskluzivne penthouse ali moderne vile s pogledom na morje. To je še en razlog za širjenje proti jugu Jadrana, ker s tem bo poleg tega, da se tako dobijo nove nepremičnine, pač pa se tudi klientom omogoča, da doživijo hrvaško obalo in otoke kot vrhunsko destinacijo, kar le-ta tudi zasluži in omogoča pozitivno selekcijo, da bodo bodoči kupci nepremičnin na Hrvaškem večinoma višje plačilne moči. 
 
Lastnik podjetja Denis Šikljan nam je ob tej priložnosti dejal: ‘Konsolidiranje portfelja in širjenje ponudbe ni prav nič lahka naloga, ker to zahteva številne detajle. V tem ima Euro Immobilien pri luksuznih nepremičninah že zavidljiv ‘know how’, kar je rezultat tudi naših dolgoletnih izkušenj na tem področju.’ Prepričani smo, da bo njihov ‘pohod na jug’ rodil dobre rezultate tako za tiste, ki nepremičnine prodajajo kot tudi za njihove potencialne kupce.

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.