08.04.2016

KAKO IZBRATI AGENCIJO ZA NEPREMIČNINE

KAKO IZBRATI AGENCIJO ZA NEPREMIČNINE

Vsak kupec in vsak prodajalec si želi kakovostno in profesionalno moštvo, ki ga bo zastopalo pri nakupu/prodaji nepremičnine. Kako izbrati agencijo za nepremičnine, ki bo najboljše zastopala vas in vaše želje? 

Vsaka profesionalna agencija, ki se ukvarja s takšno dejavnostjo, mora imeti kakovostno ponudbo in ugled ter ponujati kakovostne storitve

Kaj vključujejo storitve? 

Storitve vključujejo agenta, ki je zahvaljujoč vloženem znanju in času, zmožen na kakovosten in profesionalen način prezentirati ponujene nepremičnine iz ponudbe. Ko prezentira nepremičnine, prezentira tudi skupno poslovanje agencije, zato prezentacija mora narediti dober skupni vtis o podjetju. 

Prezentacija mora vsebovati natančen opis nepremičnine in vse informacije glede določene nepremičnine. Za kakovostno prezentacijo in pripravo nepremičnine za trg, treba je narediti kakovostne fotografije nepremičnine. 

Da bo delo kakovostno zaključeno, agencija mora znati poslušati klienta, oziroma njegove potrebe in želje. 

Kakovostna ponudba je zelo pomemben dejavnik pri storitvi. Ponudba mora biti profilirana. Treba je natančno izbrati nepremičnine in jih kakovostno prezentirati v živo, prek spleta, oglasov za nepremičninedružbenih mrežkatalogov in podobno. 

Pri izbiri agencije klientu lahko pomaga tudi ugled/brend določene agencije. Prezentacija in ponudba sta jasna kazatelja koliko agencija vlaže v lasten brend skozi marketing in izgled podjetja nasploh ter koliko agencija za nepremičnine skrbi za profesionalnost in kakovost poslovanja.

Euro Immobilien / Exclusive Real Estate Brokerage

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.