19.06.2016

NEPREMIČNINA IZ NAŠE PONUDBE MED NAJLEPŠIMI EVROPSKIMI PROJEKTI PO IZBORU MAGAZINA BELLEVUE

NEPREMIČNINA IZ NAŠE PONUDBE MED NAJLEPŠIMI EVROPSKIMI PROJEKTI PO IZBORU MAGAZINA BELLEVUE

Nemški magazin Bellevue, ki je najbolj tiražni evropski magazin, specializiran za nepremičnine, je med najlepše projekte v Evropi uvrstil Villo Bianco, eno izmed najbolj impresivnih nepremičnin iz ponudbe agencije Euro Immobilien. Poleg Ville Biance, prestižne vile s štirimi luksuznimi apartmaji, ki se nahaja v Malinski na otoku Krku, je ta prestižni magazin med najbolj zanimive nepremičnine uvrstil tudi vile in stanovanja v nemškem trgu najbolj zanimivih destinacij – v Španiji, Švici, Avstriji in prvič tudi na Hrvaškem. 

Zelo ponosni smo, da je takšen ugleden magazin z zvestimi bralci v vsej Evropi, prepoznal Hrvaško kot destinacijo, ki zasluži uvrstitev v ta izbor in kakovost nepremičnine Ville Biance, ki je s svojo avantgardno arhitekturo pritegnila pozornost ne samo na Hrvaškem, pač pa tudi v drugih evropskih državah.

Euro Immobilien / Exclusive Real Estate Brokerage

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.