ODKRIJTE HRVAŠKO - TRG NEPREMIČNIN IN PRODAJA SEVERNA DALMACIJA

ODKRIJTE HRVAŠKO - TRG NEPREMIČNIN IN PRODAJA SEVERNA DALMACIJA

 

Ena najlepših in najbolj priljubljenih regij Hrvaške je Severna Dalmacija. Severna Dalmacija se razteza od otoka Paga pa vse do Šibenika. Severna Dalmacija se nahaja v samem središču hrvaškega Jadrana, v najbolj razčlenjenem delu njegovega arhipelaga in s številom otokov »kolikor je dni v letu«, je pravi raj.


Zaradi različnih geografskih značilnosti je na tako majhnem območju le redkokdaj mogoče najti toliko vsebin. Izmenjujejo se turkizno morje, jezerske vode, zasnežena pobočja, rodovitne planote in goli kras, starodavna mesta in otoški zalivi.


V severni Dalmaciji so tudi naravni parki in narodni parki, ki z domačimi specialitetami nudijo pestro gostinsko ponudbo. Z neštetimi možnostmi za aktivne počitnice in izlete si lahko ogledate kulturno in zgodovinsko dediščino mest, kot sta Zadar in Šibenik.


Njuni edinstveni zgodovinski in arhitekturni spomeniki skupaj z okolico in otoki uvrščajo severno Dalmacijo v sam vrh turizma na Hrvaškem. Zaradi izjemne priljubljenosti in naravnih lepot so nepremičnine v severni Dalmaciji zelo iskane.


Če iščete apartmaje in vile z bazeni, je Dalmacija prava izbira za vas. Ob obali, pa tudi v čudovitem dalmatinskem zaledju vas čakajo najbolj zanimive nepremičnine. Ponujamo tako velike počitniške hiše kot tudi manjše hiše za vse okuse, v ponudbi pa se še posebej poudarjajo čudoviti mestni apartmaji - Dalmacija vam lahko ponudi točno tisto, kar iščete.


Poleg novozgrajenih apartmajev in vil je vedno zanimanje tudi za tiste bolj edinstvene nepremičnine – kamnite hiše. Kamnite hiše so simbol hrvaške obale in zvesto opisujejo samo jedro življenja ob morju.


V bližini turističnih središč Zadra in Šibenika so priljubljeni apartmaji s pogledom na morje. Bližina morja je eden ključnih dejavnikov, ki določajo priljubljenost določene nepremičnine. Od mestnih apartmajev v mestnih središčih, pa do apartmajev na otokih.


Proč od turističnih središč, v manjših krajih, obdanih z mirom in intimo, so priljubljene velike družinske hiše in vile z bazeni.


Nepremičninski trg v severni Dalmaciji je izjemno dinamičen. Povpraševanje je veliko, ponudba pa se zmanjšuje, cene nepremičnin pa zato rastejo. Zaradi odličnih prometnih povezav in bližine dveh letališč so tujci severno Dalmacijo še posebej vzljubili.
Kupci kupujejo nepremičnine za lastne počitnice ali življenje skozi vse leto, zelo pogosto pa tudi za namen turističnega najema, glede na to, da nepremičnine v severni Dalmaciji dosegajo visoke cene najema.


Poleg nakupa počitniških nepremičnin ima severna Dalmacija potencial tudi za razvoj projektov in investicij, kot so letovišča in turistični objekti – hoteli. Ker so gradbena zemljišča zelo redka, dosegajo zelo visoke cene, predvsem tista na odličnih lokacijah v bližini morja in s pogledom na morje.

Našo ponudbo odličnih nepremičnin v severni Dalmaciji si lahko ogledate na tej povezavi:

https://euro-immobilien.si/lokacije-si/dalmacija-si

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.