09.05.2016

OTOK KRK POSTAJA ELITNA DESTINACIJA - MATEJA BOGDANIĆ ZA DOM&DIZAJN

OTOK KRK POSTAJA ELITNA DESTINACIJA - MATEJA BOGDANIĆ ZA DOM&DIZAJN

Kako so manjša mesta na otoku Krku uspela močno pritegniti kupce z visoko plačilno močjo?  Za kakšne nepremičnine je največ zanimanja, kaj izbira kupec pri nakupu nepremičnine? – na to je za Dom&Dizajn odgovorila Mateja Bogdanić.

Kaj kupec izbira pri nakupu nepremičnine?

Današnji kupec izbira kakovost. To so prepoznali tudi investitorji, ki resno pristopajo k izbiri lokacije in pripravi projektov. Izbira lokacije je lahko odločilen dejavnik pri tem ali se bo nepremičnina hitro in uspešno prodala ali pa bo strel v prazno.

Kako so manjša mesta na otoku Krku uspela pritegniti najzahtevnejše kupce?

Za področje Šotovento med Malinsko in mestom Krkom je vsekakor značilna prodaja luksuznih kamnitih hiš s pogledom na morje, katerih cene se gibljejo med 450.000 in 800.000 €. Take elitne soseske imajo pozitivne učinke na celotne perspektive naselij, na njihovo infrastrukturo in vrednosti ostalih nepremičnin. Cen na Krku še vedno ne moremo primerjati s cenami v Dubrovniku in Opatiji. To so destinacije, ki so poznane kot prestižne, ne samo na Hrvaškem, ampak po vsem svetu. Krk je še daleč od tega, toda s časom bo lahko zaradi naravnih in kulturnih lepot, odlične infrastrukture in prihodnjih investicij s cenami nepremičnin konkuriral tem destinacijam.

Celoten članek najdete na povezavi:  https://domidizajn.jutarnji.hr/otok-krk-postaje-elitna-destinacija/

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.