12.05.2014

Sodelovali smo na Forumu nepremičninskega poslovanja v Opatiji

Sodelovali smo na Forumu nepremičninskega poslovanja v Opatiji

V Opatiji je bil od 9. do 10. maja 2014 v organizaciji Združenja nepremičninskega poslovanja pri Sektorju za trgovino Hrvaške gospodarske zbornice organiziran 21. Forum nepremičninskega poslovanja, ki so se ga udeležili tudi zaposleni agencije Euro Immobilien. Glavne teme Foruma so bile uredba o ocenjevanju vrednosti nepremičnin, trendi v prometu z nepremičninami, problematika pomorskih dobrin, bonton v prodaji in spremembe v obdavčitvi prometa nepremičnin, ki pričnejo veljati 01. januarja 2015.

Poleg prej navedenih predavanj so imeli delavci agencije Euro Immobilien v dveh dnevih Foruma priložnost prisostvovati predavanju na temo obveznosti posrednika v nepremičninskem prometu na podlagi Zakona o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma ter so na ta način izpolnili svojo zakonsko obveznost glede strokovnega usposabljanja tudi v tem segmentu poslovanja.

Še posebej zanimivo je bilo predavanje o bontonu pri prodaji in o online prisotnosti v industriji nepremičnin in o novostih v spletnem oglaševanju.

Forum nepremičninskega poslovanja dvakrat ne leto zbere pooblaščene posrednike v prometu nepremičnin in jim omogoča, da se ob prijetnem druženje seznanijo z vsemi večjimi novostmi v nepremičninskem prometu . Tako, kot na prejšnjih druženjih, smo tudi tokrat dobili kopico koristnih informacij, ki nam bodo zagotovo v pomoč pri nadaljnjem delu in se že vnaprej veselimo jesenskega Foruma.

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.