20.12.2012

Vedno večje zanimanje za kamnite hiše

Vedno večje zanimanje za kamnite hiše

Ne glede na trenutno stagnacijo na trgu nepremičnin na Hrvaškem, nepremičnine na jadranski obali držijo ceno, zlasti na območju severnega Jadrana, kar potrjuje dejstvo, da privlačne nepremičnine na dobrih lokacijah dokaj hitro in enostavno najdejo kupca.

Poleg zanimanja za nakup kakovostnih apartmajev, hiš in počitniških hiš, priča smo vedno večjemu zanimanju za kamnite hiše ob obali in v notranjosti otoka Krka, v primerjavi z zadnjimi nekaj leti. Če je to nova kamnita hiša zgrajena za trg, kupci posebno pozornost namenjajo kakovosti gradnje, opremi ter, najbolj od vsega, lokaciji. Pri avtohtonih starejših kamnitih hišah za obnovo še posebej so zanimive hiše, ki imajo posebne tradicionalne značilnosti in veliko detajlov ter zaradi tega obstaja veliko priložnosti in možnosti za ureditev. Tako pri novih kot tudi pri starih kamnitih hišah potencialnim kupcem so še posebej zanimive hiše s pogledom na morje, ki zaradi tega dosežejo tudi veliko boljšo ceno.

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.